krzyszmal 03.03.09, 14:15 i bardzo dobrze, bo to jak zaczeli traktowac klientow, wola o pomste do nieba, cale szczescie ze stac mnie na to i zaplacilem wyrownaie promocji i wypisalem sie z tej dziadowskiej firmy, tfu nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zly Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.inetaccess.pl 03.03.09, 15:16 potwierdzam - dziadowstwo - konczyla mi sie umowa na internet zadzwonilem na infolinie - konsultantka powiedziala ze jak nie przedłuze umowy to bede miał abonament na tym samym poziomie co teraz tylko umowa zamieni sie na bezterminową - o ja naiwny w to uwierzyłem - niestety abonament razy 2 płaciłem jeszcze przez 2 miesiące bo obowiązuje okres wypowiedzenia :( niech autor artykułu napisze jakie odprawy otrzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.09, 15:57 To trzeba było cieciu przeczytać warunki promocji zamiast drzeć mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuban Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: 90.156.110.* 03.03.09, 16:08 dziadowska firma, też się niedawno wypisałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.as.kn.pl 03.03.09, 16:16 To idz do T.P.a zobaczysz dopiero dziadowską obsługę.Ja wolę jednak Dialog.Chociaż to chyba jedyna Polska na dolnymśląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji 04.03.09, 08:04 niektorzy nie musza wybierac operatora stacjonarnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlg Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 08:35 wez mobilny. bedziesz mial 10 razy wolniej za 10 razy drozej z limitami. zazdroscimy ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniak Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: 62.87.132.* 04.03.09, 13:28 ej baranie, a u ciebie na wsni nie ma tv kablowych, sieci osiedlowych, wi-fi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoko No jakość ich usług pozostawia wiele do IP: *.171.198.10.static.crowley.pl 03.03.09, 16:40 życzenia. Zamieniają się w tepsę niestety... www.urlop24.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenny Re: No jakość ich usług pozostawia wiele do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.09, 18:39 Zgadam się niestety. Kiedyś np. nie było problemu z dodzwonieniem się do telecentrum. W zeszłym tygodniu wisiałem na telefonie 12 minut zanim ktoś odebrał! Co to, błękitna linia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze_klient Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 18:51 To była kiedyś dobra firma, ale bardzo szybko równają do TPSA. Czy zamiana stołków to zmieni? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:15 Czy wy naprawde myslicie, ze ta dymisja ma cokolwiek wspolnego z jakoscia uslug swiadczonych przez Dialog ?! To po prostu kolejna POlityczna czystka kolesi od Schetanego premiera. By zylo sie lepiej, mordo ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takapolska ReTu chodzi o forse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:05 Przecież wiadomo ze, chodzi o forsę, ciekawe ile odprawy taki zarząd dostanie. Ot celowe działanie. Popracują krótko na wysokich stołkach, a później wysokie odprawy. Następnie znów tacy pójdą na wysokie stołki i znów odprawy. Biznes się kręci moi mili. A szeregowi pracownicy mogą tylko pomarzyć o takiej forsie , a premie dla tych szaraków to jeśli w ogóle jest, to bida z nędzą. Ech w tym ZOO jest wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: ReTu chodzi o forse IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.09, 21:11 No niestety, firma w 100% zależna od KGHM, wiec także tutaj jest kilka stołków do obsadzenia w ramach podziału łupów. Przykre to, bo pewnie ma to kiepski wpływ na działalność firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_mroz_uff Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji 03.03.09, 21:28 To jeszcze opowiedz ile Krzyszmal dostajesz za antyreklamę od TPSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praha Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.aster.pl 03.03.09, 23:26 u nas mam ASTER - naprawdę jest bardzo dobre i niedrogo :) na razie jestem zadowolony, że jest dobra firma ASTER słyszałem, że Dialog jest drogo Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal Re: Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji 04.03.09, 08:03 do twojej wiadomosci szanowny kolego, nie sponsoruje ani dialogu, ani tpsa, ani netii, zadnego operatora telefoni stacjonarnej, bo u nas w miescie wiesniaku sa komorki i sieci osiedlowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro No i karuzela kręci się IP: 87.105.187.* 04.03.09, 10:28 Zmiany zarządu w TD to tradycja; okazją zazwyczaj są zmiany we władzach. Wybory, albo zmiany w ministerstwie gospodarki. Dla firmy oznacza to kolejne kilka miesięcy zastoju, kiedy nowy zarząd będzie zaznajamiał się ze strukturą firmy. Tradycyjnie pewnie kilka działów zostanie połączonych albo rozdzielonych. Powstaną lub zostaną zlikwidowane inne. Niektóre dostaną nowe, lepsze nazwy. Firma przeszła już tyle zmian, że w biurkach są plany struktury przewidujące chyba każdy wariant. Przyjdą nowi super-manadżerowie, odejdą niechciani. Posypią się odprawy. Tradycyjnie usłyszymy, że teraz to firma o taaaaaak pójdzie do przodu i tak dalej. Że będzie fajnie i nowocześnie. Do następnej zmiany zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: No i karuzela kręci się IP: *.magma-net.pl 05.03.09, 19:02 Jaro masz niestety racje. Zongluja stolkami grubi niedouczeni prostacy, niech sie bawia, ale zaden z tych przyglupow z kghmu nie rozumie jak wplywa to na prace i zycie blisko tysiaca osob - zwyklych pracownikow. Nie wspomne ze zwalniaja prawdziwych fachowcow czesto pracujacych nie z nadania politycznego. Doprowadza do upadku firme ktora naprawde mogla duzo. Maja w dupie ciezka prace wielu osob. Zalosne i takie male, nie moge zrozumiec dlaczego wszyscy sie na to zgadzaja. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Zarząd Dialogu podał się do dymisji - to SUPER IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 14:42 Kto to widział aby największy krętacz z Legnicy został Prezesem z konkursu a wiceprezesem zasłużony działacz SB i to za czasów rządu PO. Niewiarygodne ... Jeszcze większa sztuką obu Panów jest aby zrobić w ciągu roku z firmy przynoszącej zyski ... stratę ponad 200 milionów jak czytamy ... no chyba ... Rywin przy nich to mały pikuś Życzliwa i szczęśliwa obserwatorka życia codziennego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Zarząd Telefonii Dialog podał się do dymisji IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 15:00 Pewnie szanowni prezesi spóźnili się do pracy i musieli odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś