3cik 23.03.09, 12:49 Super dziewczyna, nie jakieś plastikowe dziwadło wygreowane przez media, tylko prawdziwy talent. TAK TRZYMAĆ JUSTYNA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mops111 Genialna Steczkowska ! 23.03.09, 13:20 od 13 lat obserwuję działalność Justyny. widziałam wiele koncertów, znam wszystkie płyty... Niestety o wielu wspaniałych show zrobionych przez Justynę było cicho...bo nie były dość komercyjne. Steczkowska ma genialny głos, niepowtarzalny styl! Wspaniała diva..a prywatnie ciepła, dowcipna osoba. dziś idę na wrocławski koncert i po prostu nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: 192.88.212.* 23.03.09, 15:36 Tak, rzeczywiscie, wielka, wrazliwa z niej artystka. Do tego bieda w oczy zaglada i nie ma z czego bidula zyc. Pewnie dlatego beztrosko leje na obowiazujace w Polsce prawo o ruchu drogowym, ma gleboko w swej cienkiej pupci pasazerow podrozujacych komunikacja miejska i parkuje na przystanku pod zlotymi tarasami, zamiast wjechac jak cywilzowany czlowiek na parking. W koncu oszczedzila dzieki temu pewnie z 5 pln - na pewno po to, by przelac je na konto jakiejs dobrej fundacji... Zygam takimi nadetymi laskami, ktore wycieraja sobie gebe wrazliwoscia spoleczna w wywiadach, a w rzeczywistosci lamia rozne normy spoleczne i zachowuja sie kompletnie egoistycznie tylko po to, by oszczedzic kilka pln i miec pare krokow mniej do przejscia na zakupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.chello.pl 23.03.09, 20:42 zapomniałeś o sesji zdjęciowej na Powązkach po śmierci ojca.? rzeczywiście ta dziewczyna to klasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.dialog.net.pl 24.03.09, 11:41 czytasz za dużo pudelka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: A co , mamcia teresa? Nie dopłacaj, nie nagry IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 17:03 styśka co jeszcze znaczyła gdy ciechowski sparwował artystyczne kierownictwo nad je działalnością i komponował dla niej Gdy zabrakło genialnego muzyka panienka całkiem się zakałapućkała. Raz chce być świętojebliwą diwą świewać po kościołach kolenty i piosenki o papieżu, z drugie zas strony robi sie na suczkę w rozcietych i i prześwitujacyhc kieckach. Z jednej strony twierdzi że robi sztyke wysoką, zdrugier strony sprzedaje się do wszelakich gazet dla kucharek szczytem czego była słynna sesja na cmetarzu, pełno jej na wszelkich eventach i bierzye udział w kupie pt gwiazdy tańczą la lodzie Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A co , mamcia teresa? Nie dopłacaj, nie nagry 23.03.09, 17:08 może i TALENT ale solidnie ZMARNOWANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo & boso Re: Nie dopłacaj, nie nagrywaj... IP: 132.170.57.* 23.03.09, 23:26 "Raz chce być świętojebliwą diwą świewać po kościołach kolenty i piosenki o papieżu" Przecie tak faktycznie pani Steczkowska kiedys zaczynala - tzn. od spiewania (razem z rodzinnym zespolem/ chorem) w kosciolach w Stalowej Woli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Nie dopłacaj, nie nagrywaj... IP: *.dialog.net.pl 24.03.09, 11:42 i były to fantastyczne koncerty. np kolendowanie z Pospieszalskimi... niesamowity show! Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Nie dopłacaj, nie nagrywaj... 26.03.09, 01:56 Gość portalu: Milka napisał(a): > i były to fantastyczne koncerty. np kolendowanie z Pospieszalskimi... Teraz tez "kolenduje" tlko, ze z jednym pospieszalskim. Widziałem ją w jednym z programów cyklu propagandówek "Na kazdy temat" . Była "ekspertką" i coś zawyła. I w jednym i w drugim przypadku byłoby super gdyby milczała. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb i z Mykietynem i z Dodą i z Makowieckim i z Ciecho 27.03.09, 13:47 wskim (śp) i na festynach i w klubach i w TV i w Operze. Patrz, że każdy chce z nią pracować, a ona wszędzie się odnajduje. Nie , tego zakompleksieni krytykanci nie wybaczają :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_etry Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 23.03.09, 17:16 Justyna to Gwiazda z wielkiej litery: głos, klasa , kultura. To nie tanie pod publiczkę zachowania, sciąganie majtek, rozwody i inne. To piosenkarka dla wrażliwego znawcy, więc niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 23.03.09, 20:21 po_etry napisała: > Justyna to Gwiazda z wielkiej litery: > głos, klasa , kultura. To nie tanie pod publiczkę zachowania, > sciąganie majtek, rozwody i inne. To piosenkarka dla wrażliwego > znawcy, więc niestety:( <ales ty glupek Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Dziewczyno - nie kompromituj się! 23.03.09, 17:29 Beatlesi pierwszą płytę nagrali w 14 godzin. Po minimalnych kosztach, a wyszła z tego największa kariera na świecie. Skoro musisz mieć tyle wodotrysków na płycie to sama jesteś sobie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Debilne porownanie IP: *.lublin.mm.pl 23.03.09, 21:11 bo zaden inny zespol czy wykonawca na swiecie tego nie potworzyl Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: Debilne porownanie 23.03.09, 22:20 akurat wiele albumow nagrywanych jest w krotkim czasie. nie sa to moze tak spektakuylarne przygody ale jak jusia sama pozalila sie juz platyna zwraca koszty. moze w polsce platyna to szczyt osiagniec stad brak zrozumienia u ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb wierzysz w to co piszesz? 27.03.09, 13:42 wierzysz, że Beatlesi napisali teksty i kompozycje w 14 h ? miałeś kiedyś do czynienia z jakąkolwiek działalnością muzyczną ? Sorry, ale jeśli Madonna, czy Metallica mówią, że żyją z koncertów i show-bizzu nie z płyt to chyba na małym lokalnym Polskim rynku to jest jeszcze bardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankabyla Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.09, 19:26 Przykre jest to, że to już nie jest ta Justyna co kiedyś. Dała się niepotrzebnie wciągnąć w zbędne wywiady i afery. Nawet w tej chwili jej muzyka jest taka jak te wywiady. Szkoda...naprawde szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quistiska Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: 195.88.28.* 24.03.09, 00:52 zgadzam się z Tobą. Trochę się pogubiła w tym wszystkim. Czekam na piosenki jak "dziewczyna szamana" czy "grawitacja". Może się jej jeszcze uda odnaleźć siebie. Na pewno to wszystko pochłania bardzo dużo energii i nerwów. Nie dajmy się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.dialog.net.pl 24.03.09, 11:43 posłuchaj nowej płyty. szczególnie Korytarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:40 Nie jestem fanką jej piosenek. Mnie się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucid Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.as.kn.pl 23.03.09, 20:02 Niestety artyści (przynajmniej w Polsce) muszą stawać przed wyborem - albo zarabianie większej kasy i komercja, albo własna czysta twórczość. Sam stanąłem teraz przed tym dylematem. Hmm coś do garnka trzeba wrzucić... To co zrobiła Justyna, że ma drugie źródło dochodów, to jest bardzo interesujące. --- Szkolenia NLP Wrocław SRP.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 26.03.09, 02:55 > Niestety artyści (przynajmniej w Polsce) muszą stawać przed wyborem - albo zarabianie większej kasy i komercja, albo własna czysta twórczość. Sam stanąłem teraz przed tym dylematem. Ja od początku dopłacam, ale nie czuję się w zrzędzeniu publicznym nad swoim ciężkim losem. Nie mam z czego dopłacać, to nie gram, chociaż bez tworzenia dźwięków ciężko. Na szczęście pisanie prawie nic nie kosztuje. Dylematów nie znam - nie posiadam umiejętności podporządkowywania się na rozkaz, na zlecenie. Zazdrościć tym z dylematami?] P.S.: Pani Steczkowskiej nie słucham - nie w moim guście ten styl. Więc też nie oceniam. O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 23.03.09, 20:18 3cik napisał: > Super dziewczyna, nie jakieś plastikowe dziwadło wygreowane przez media, tylko > prawdziwy talent. > TAK TRZYMAĆ JUSTYNA! <no ona jest cool i te oczy ,,,pijanej chinki i ten glosik nadepnietego na ogon kota .pierwszy raz slysze ze ktos kto nagral jakas tam plyte ,doplaca do swojego interesu ,a moze zatrudnic menegera co slicznotko. Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 Widziałam na Plotku jej nowy teledysk do piosenki 23.03.09, 20:31 "To twój czas". Widać, że Jusia inspiruje sie Dodą: ubiera się jak ona, porusza się jak ona, a nawet ostatnio zrobiła się na blond. Widać, że chce pokonać swojego najgorszego wroga jego własna bronią ;) Szkoda tylko, ze rezygnuje ze swojego własnego stylu na rzecz robienia sie na kur.wisko a la Doda :/ Aż tak jej brakuje pewnosci siebie? Mając takie doświadczenie w przemysle muzycznym, spory dorobe i wykształcenie nie powinno jej niczego brakować. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb klip To mój czas jak Almodovar 27.03.09, 13:20 Ten teledysk jest prędzej inspirowany Beyonce (If I was a Boy). Zresztą wybitne czarno-białe teledyski Justyny (Oko za oko, Czy my jesteśmy tu za karę) czynią ją ekspertką w tej dziedzinie na polskim rynku. W "To mój czas" jest historia, która możesz czytać na kilku poziomach. Jest historyjka o chłopaku-zdrajcy, ale jest też historia o tym jak kochają mężczyźni. Że kochają patrzeć na kobiety, że podglądanie jest sexem. Jak w filmie Kika Almodóvara... No i na koniec: Justyna ubiera się znacznie lepiej. Porównaj sobie okładki, teledyski, sesje zdjęciowe obu pań, a potem komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wahacz Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.toya.net.pl 23.03.09, 20:56 Rewlacyjny głos i talent muzyczny. Byłem na koncercie i wyszedłem pod dużym wrażeniem. Szkoda, że rozmienia się na występach w głupawych programach pseudorozrywkowych w TV. Widać kasa jest najważniejsza. Smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
freepalikot a niech dopłaca ! 23.03.09, 21:15 za takie wycie jakie ona prezentuje, jeszcze grzywnę za zakłócanie spokoju powinni jej wlepić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.va.shawcable.net 23.03.09, 21:33 Pani Justyna nie powinna sie w nicy pokazywac - z ta wielka klamka w miejscu nosa moze komus niezlego stracha napedzic. A tak poza tym: taki sobie glos wydawany przez nadmiernie pretensjonalna paniene. Powinna sobie dac spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb wsiokiem jesteś... 27.03.09, 13:35 i nic co wsiurskie nie jest Ci obce. Jakoś nakład brukowca skoczył pod niebiosa jak była okazja zobaczyć nagie cycki Justyny... Chyba jednak się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sollo Re: Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki IP: *.punkt.pl 23.03.09, 21:36 Ta sknera by dopłacała.HA,HA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listekklonu Przestałam ją lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 06:18 po tej obrzydliwej sesji na grobie ojca. Jakim człowiekim trzeba być, żeby coś takiego zrobić? Jeśli chodzi o piosenki, to kiedyś były bardzo dobre, ale od czasu Alkimii się zupełnie popsuły i teraz jest to typowa popowa sieczka. Nawet jej teledyski kiedyś były artystyczne, a teraz opierają się na pomyśle pokazywania półnagiego tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 24.03.09, 08:10 Biedne te artychy nowego chowu - wiecznie w szpagacie między duszyczką wolnorynkowego liberasty, a parciem na gwarantowaną iście komunistyczną metodą kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
koszyka Justyna Steczkowska: dopłacam do mojej muzyki 24.03.09, 10:39 no sie nie dziwie że dopłaca Odpowiedz Link Zgłoś
gsb Zawsze inna zawsze wspaniała 27.03.09, 13:30 Justyna ma ten dar, że z każdą płytą jest inna, a zawsze w swoim niepowtarzalnym stylu. Trochę jak Madonna, która wciąż zmienia wizerunek i style a ciągle jest Madonną. Justyna oczywiście lepiej śpiewa :) Myślę, ze to jest właśnie niezależność prawdziwej artystki, która może ciągle poszukiwać, nie daje się zaszufladkować. Justyna była już rockowo-grungeowa, jazzowo-balladowa, klezmerska, elektroniczna, etniczna, regge'owa, trip-hopowa, operowa i szeptana. Teraz nagrała płytę po prostu popową, ale w tylko sobie właściwy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś