Gość: jaza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 14:35 jeśli lody, to tylko w Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlno6 Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 15:18 Jesli Łeba, to tylko latem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: lody w Łebie 25.01.02, 15:19 jeśli w Łebie, to tylko rybę smażoną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 22:52 A wszystko razem w Romie (pensjonat w Łebie okupowany przez mafię z Łomianek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 23:11 Gość portalu: Iwka napisał(a): > A wszystko razem w Romie (pensjonat w Łebie okupowany przez mafię z Łomianek). Podpalić i granatem rzucić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 09:31 ale potem na lody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 13:19 potem plecak, namiot i po plazy do Stilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: lody w Łebie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:10 cha ,nie uwierzycie ale kiedyś w Łebie wydałam całe kieszonkowe jakie miałam na kolonii, własnie na lody...hm były pyszne (stare dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## ???? co to ? klony ??? !!!!!!!!! 31.01.02, 21:30 Gość portalu: wera napisał(a): > cha ,nie uwierzycie ale kiedyś w Łebie wydałam całe kieszonkowe jakie miałam na > > kolonii, własnie na lody...hm były pyszne (stare dzieje:) KTO to ?? DLA JASNOŚCI - JA SIĘ LOGUJĘ !!! Wera - Oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś