Dodaj do ulubionych

F-16 nad Wrocławiem

13.05.09, 16:52
Przyleciał na Strachowice, zrobił Touch & Go, włączył dopalacz i odleciał.
Widział ktoś może i nakręcił jakiś filmik ?

Miła informacja dla miłośników lotnictwa, może w końcu F-16 zaczną regularnie
u nas ćwiczyć podchodzenie do lądowania :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Hebe Re: F-16 nad Wrocławiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 17:12
      A juz myslalam, ze mam zwidy. Cos na ten ksztalt przelecialo nad Krzykami w
      okolicach 11.
      • taxi.wroclaw Re: F-16 nad Wrocławiem 13.05.09, 18:49
        Wczoraj też był nad Wrocławiem!
        • Gość: jogi Re: F-16 nad Wrocławiem IP: *.171.244.23.static.crowley.pl 13.05.09, 23:37
          To może mi się go jeszcze uda zobaczyć
    • Gość: meg Re: F-16 nad Wrocławiem IP: *.chello.pl 13.05.09, 22:55
      może lepiej nie... strasznie hałasują. Nad Poznaniem tak latają, huk jest, że hoho.
    • Gość: arg Re: F-16 nad Wrocławiem IP: *.chello.pl 13.05.09, 23:53
      Lepiej niech ten amerykanski złom nie lata nad Wrocławiem, jeszcze spadnie.
      Setki awarii wszak o czymś świadczą.
      • gw_wroclaw F-16 nad Wrocławiem szuka talibow 14.05.09, 00:13
        Podobno talibowie sie pokazali we Wroclawiu, szykuja zamach terrorstyczny
        podczas Euro 2012 - chca sie spierdziec na stadionie.

F16 szuka ich od wczoraj uzywajac najnowszej aparatury zwiadowczej.
      • Gość: taka prawda Re: F-16 nad Wrocławiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:17
        Lepiej było kupić polskie myśliwce, co nie szczekaczu??
      • chomikdc Twój post świadczy o braku wiedzy 14.05.09, 17:13
        To są jedne z najbezpieczniejszych samolotów na świecie. Średnia ilość katastrof
        to 2,4 na 100000 tys. godzin lotu dla block 50/52. Tak dobrego wyniku nie mają
        nawet najlepsze maszyny dwusilnikowe. No ale ty masz w głowie tylko "amerykański
        złom" więc po co wiedzieć więcej. "Usterki" występują w każdym statku
        powietrznym. Gwarantuję ci że jakbyś się dowiedział z iloma "usterkami" latają
        pasażerskie to przy twojej bojaźliwości w życiu nie wsiadł byś do czegokolwiek
        co wzbija się w powietrze.
    • kolejar E tam - nad Wrocławiem... 14.05.09, 01:03
      ...F-15C Eagle! I to nie raz. Od paru lat co jakiś czas obserwuję na niebie nad
      naszym city piękne, podwójne smugi całkiem sporych maszyn. Latają zazwyczaj w
      sile dywizjonu we wszystkich kierunkach nieba jednocześnie, na dużym pułapie.
      Ostatnio było to jakoś miesiąc temu późnym popołudniem. Nikt mi nie wmówi, że to
      loty cywilne (8 maszyn naraz!), ani, że to MiG-29 Fulcrum - po prostu ciężkie,
      2-silnikowe myśliwce przewagi powietrznej i tyle.
      • Gość: artek Re: E tam - nad Wrocławiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:40
        olejar napisał:k
        > ...F-15C Eagle! I to nie raz.

tak, tak, jasne. a swistak siedział i zawijał je w sreberka. ..

w ubiegłym roku jadąc droga od skałki przyuważyłem startującego miga. nawet nie
        zdarzyłem wyciągnąć aparatu, zrobił zwrot i pomaszerował na dużym pułapie w
        kierunku warszawy.
        • Gość: Bf5216 Re: E tam - nad Wrocławiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:02
          potwierdzam, jaszcząb ok 11 trzynastego nad Krzykami śmignął
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka