waszpan_b 29.01.02, 04:14 Mam dla Was przykrą nowinę.Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 14:14 Tak,jak dobrego programu,świata nie można stworzyć w 6 dni.:( Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 14:20 a słyszałam ostatnio rozmowę: - got is black - Yes, she is... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 14:31 mag_nolia napisał(a): > a słyszałam ostatnio rozmowę: > - got is black > - Yes, she is... :) a nasz forumowy Pan b jest niebieski i do tego podkreslony Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 14:52 Kocham Was Wszystkie, ale bądźcie cierpliwe. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 14:58 Nasz Kochany Niebieski i Podkreslony Panie B! Na coz to z taka niecierpliwoscia i drzeniem serca mamy czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 15:03 bo ja Homarku dla przykładu czekam cierpliwie na naleśnika truskawkowego, ale cierpliwość zaczyna niecierpliwą się stawać... I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:18 mag_nolia napisał(a): > bo ja Homarku dla przykładu czekam cierpliwie na naleśnika truskawkowego, ale > cierpliwość zaczyna niecierpliwą się stawać... > I co Ty na to? Magnolio! Osobiscie Ci nakladalem! Czyzby sie zgubil po drodze do Ciebie?! To chyba przez krasnale - turkucie... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 15:21 wyjadły mi w drodze, a to łobuzy, zgłoszę reklamację w Homarexie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:27 Magnolio, alez oczywiscie. Trzeba tylko wezwac Kraspolicje, zeby spisala protokol i wszczela sledztwo majace ustalic nalesnikowego skrytozerce :) A moze byl to nasz kochany Niebieski i Podkreslony Pan B??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 15:30 a może dużYYY? taki dużY to może ciągle głodny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar W takim razie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:33 Trzeba wezwac duzEgo przed oblicze krasnalego (samo)sadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: W takim razie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 15:36 Moze go zawolamy, co? To razem: Duuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: W takim razie... 29.01.02, 15:38 Dobrze, üe to były naleśniki, a nie kanapeczki. Przynajmniej jestem poza podejrzeniami. J. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: W takim razie... 29.01.02, 15:41 co nie ozn. że tak łatwo z czekolady zrezygnuję... Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 19:58 Na początku był chaos!Stworzyłem : "0" i "1", żeby uporządkować chaos.I zrobił sie świat.Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jureek Re: W takim razie... IP: 62.8.156.* 29.01.02, 21:35 mag_nolia napisał(a): > co nie ozn. że tak łatwo z czekolady zrezygnuję... mam nadzieję, że nie zrezygnujesz. J. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 23:20 mag_nolia napisał(a): > a słyszałam ostatnio rozmowę: > - got is black > - Yes, she is... nie wiem czy to slyszalas, bo zeby twoj dowcip mial sens to powinno byc "God" ... bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE DZIECI!!! 30.01.02, 08:13 pszczolowski napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > > a słyszałam ostatnio rozmowę: > > - got is black > > - Yes, she is... > nie wiem czy to slyszalas, bo zeby twoj dowcip mial sens to powinno byc "God" . > .. > bzzz ...przecież pisałam , że słyszałam, i zanotowałam- ze słuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: MOJE DZIECI i p.B.!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:07 jak widzisz, nie specjalnie jestesmy przestraszeni ale chosu chyba nie ogarniesz Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: MOJE DZIECI i p.B.!!! 29.01.02, 21:23 I powstał Adam, żeby ktoś oglądał moje dzielo.I żeby było z kim zagrać w szachy. W niedzielny wieczór, przy śpiewie ptaków i szmerze ruczaju.I to było dobre.Ale czas upływał. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Nasz Pan Butapren... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 21:32 O nasz Niebieski i Podkreslony... Czegos ty sie nawachal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Nasz Pan Butapren... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:55 Homar! nie tak ostro, on tworzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nasz Pan Butapren... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 22:04 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > Homar! nie tak ostro, on tworzy! Tyrysku, bardzo mi sie podoba jego "tworczosc" :) Do tego stopnia, ze podpatruje ja na forach innych miast. Ale jednoczesnie nie moge sie oprzec pokusie. W koncu: jak ma MISJE, to i tak bedzie tworzyl, niezaleznie od tego, co sie wokol dzieje... he he, nieprawdaz, o wielki Niebieski i Podkreslony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Nasz Pan Butapren... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 22:08 ...zreszta, wydaje mi sie, ze nasze forum jest jednym z nielicznych, gdzie oddaje mu sie nalezyta (?) czesc :) Prawda? O Najniebiesciejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 23:01 Niestety, Adam był nudny, słabo grał w szachy i nie znał sie kompletnie na komputerach.Nie mówiąc już o obsłudze systemu.Do tego się nie mył. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:12 O Najsubtelniej Podkreslony! Dzieki Ci za kolejny dowod wszechwiedzy i wszechmilosierdzia... Czym sobie zasluzylismy, na twe wzgledy? Spiewajmy...! Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 23:28 Gość portalu: Homar napisał(a): > O Najsubtelniej Podkreslony! > > Spiewajmy...! Vox populi,vox Dei.!:)Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar O Butapren! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:35 Ludzie! Pan Najniebiesciejszy przemowil wlasnie do mnie!!! Coz za szczescie, coz za swieto... Spiewam, spiewam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: O Butapren! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:56 Homar... ale nie fałszuj tak.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 08:00 Tirso! Juz przez noc ochlonalem :)) Czekam na kolejne objawienie Naszego Niebieskiego i Podkreslonego... Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 30.01.02, 18:19 Gość portalu: Homar napisał(a): > Czekam na kolejne objawienie Naszego Niebieskiego i Podkreslonego... I się doczekasz.Ja tutaj też na Ciebie czekam. PS.Gdyby mój prototyp był taki jak Ty....? Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: MOJE DZIECI!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 20:24 O Wielki Najniebiesciejszy... nawet nie smiem myslec, ze moglbym byc prototypem jam jest czarny Tys - Niebieski jam zwykly Tys - Podkreslony jam jak pyl, piach marny Ty - wszechforumoobecny nie godzi sie porownywac mnie do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar O Niebieski! Czekam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 22:53 O Wielki Niebieski i Podkreslony! Czekam na kolejne Twe objawienia... Nie daj uschnac wiernym wspomoz maluczkich wroc do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: O Niebieski! Czekam... 08.02.02, 04:51 Gość portalu: Homar napisał(a): > O Wielki Niebieski i Podkreslony! > > Czekam na kolejne Twe objawienia... > Nie daj uschnac wiernym > wspomoz maluczkich > wroc do nas! Ja Was nie opuszczam od Wielkiego Początku. Moje Dziecko. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: O Niebieski! Czekam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 08:10 waszpan_b napisał(a): > Ja Was nie opuszczam od Wielkiego Początku. Moje Dziecko. Wasz Pan B. Moze za duzo wymagam i robie sobie jaja - troszke :) Ale brakuje mi Twych slow Kontynuuj objawienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: O Niebieski! Czekam... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:55 skad ta nutka zwatpienia, ironii? to nie przystoi! karą wiecznego zamkniecia dostepu do systemu grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: O Niebieski! Czekam... IP: 217.30.155.* 08.02.02, 17:48 Tyrysku, juz sie znow umacniam w jedynej slusznej Prawdzie o Naszym Panie B. Po prostu mi Go brak... :) Odpowiedz Link Zgłoś