Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu?

IP: 85.128.102.* 17.06.09, 10:24
Witajcie,

Szukam dentysty we Wrocławiu, który który leczy zęby dobrze i w miarę
przyzwoitej cenie:)

Sprawdzałam wcześniejsze wypowiedzi na forum, ale są sprzed 3 lat, więc szukam
aktualnych informacji:)

Dzięki z góry za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Danae Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: 85.128.102.* 18.06.09, 17:44
      Nikt nie zna dobrego dentysty we Wrocławiu? :) Aż tak kiepsko?
      • littleprincessa Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 17.09.09, 09:06
        Dobry dentysta i wspaniały człowiek więcej tutaj:
        www.stomatolog.wroc.pl
        Polecałam już w innym poście.
        • Gość: gość Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.sti.net.pl 22.09.09, 23:35
          Może we Wrocławiu, ja polecam Panią Anne Krzywdę, Kraków- Zielonki,
          konkrety na www.stomatologia-zielonki.pl
        • ratujpc Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 22.09.09, 23:36
          może we Wrocławiu, ale w Krakowie najlepszy stomatolog Pani Anna Krzywda Kraków-
          Zielonki, więcej na www.stomatologia-zielonki.pl
    • Gość: magda Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.e-wro.net.pl 18.06.09, 21:36
      Dr Baziuk, ul. Pomarańczowa 8 - dobrze, ale nie najtaniej.
      • Gość: maja Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:09
        tez polecam POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ
        Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI?
    • factory2 Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 22.06.09, 10:12
      Artident - rewelacja!
      www.artident.pl/
      • gosiami5 Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 22.06.09, 22:22
        I znowu nieładnie-etyka lekarska nie przewiduje takich zachowań.
        • factory2 Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 23.06.09, 11:15
          Gosiu droga, urojenia paranoidalne się leczy - czy chcesz namiary na dobrego
          psychiatrę?
    • factory2 artident - cdn. 23.06.09, 11:18
      Zapomniałam dodać, że w Artidencie leczy moje zęby dr Janina Tęcza. Leczenie nic
      nie boli, na fotelu czułam się niczym w salonie spa - sama przyjemność, a
      rezultaty sa po prostu fantastyczne. Pani doktor bardzo dokladnie odtwarza bruzdy.
      Pragnę nadmienić, że nie jestem dr Tęczą. Jestem psychologiem. ;-)
      • megi.02 Re: artident - cdn. 24.11.14, 15:25
        Bardzo zawiodłam sie na gabinecie Artident. Umówiłam moje dziecko na wizytę. Dwa razy przekładano termin, po czym, za trzecim razem powiedziano mi, że nie mają już do końca roku funduszy z NFZ. Jeśli chcieli przyjąć nas prywatnie, wystarczyło powiedzieć już na samym początku, nie czekalibysmy tyle czasu.
        • Gość: ja Re: artident IP: 78.10.91.* 11.12.14, 14:03
          Lekarze zmieniaja sie ja skarpetki ciagle przekladaja wizyty pomimo tego ze wczesniej pisza zeby je potwierdzic. Dziecko w ciagu 2 lat mialo 5 lekarzy!!! Co z tego ze maja sprzet i dobre wyposażenie jak zaczniesz leczenie a nie wiadomo kiedy i u kogo je skonczysz
    • factory2 i jeszcze jedno - ceny 23.06.09, 11:21
      Zapomniałam napisać o cenach - za leczenie niekanałowe dwóch zębów +
      znieczulenie zapłaciłam 250 zł. Wypełnienia były spore. W jednym z gabinetów,
      też we Wrocławiu, pewien stomatolog "artysta" za wypełnienie zażądał ode mnie...
      450 zł (niekanałowe)!
      • gosiami5 artident wszystkim znany z autoreklamy 23.06.09, 17:15
        Urojeń paranoidalnych nie można zdiagnozować po jednym zdaniu
        napiasanym przez osobę,kórej się nie zna-więc rada dotycząca
        psychiatry jest bardzo niefachowa w przypadku psychologa.Natomiast
        250 zł za 2 ząbki nawet spore jak to określiłaś i oczywiście z
        pięknymi bruzdkami ,to żadna rewelacja cenowa-ten gabinet nie może
        sobie pozwolić na wyższe ceny,bo nie istnieje jeszcze długo na
        rynku,lekarze w nim pracujący dopiero pracują na swoją pozycję w
        świecie dentystów i daleko im jeszczedo do tych najlepszych,tłumów
        pacjentów w gabinecie nie ma,na wizytę nie trzeba długo czekać,a
        więc cen wysokich być nie może-czysy medyczny marketing.Szkoda
        tylko,ze takie z nich samochwały.Pokora i skromność w zawodzie
        lekarza jest tak samo ważna jak umiejętności leczenia i dopiero
        wtedy taki lekarz zdobywa poszanowanie wśrod pacjentów,natomiast
        takie zachwalanie siebie i podawanie adresu strony inernetowej
        kojarzy się z kupiectwem.
        • factory2 Re: artident wszystkim znany z autoreklamy 23.06.09, 22:04
          Owszem, Gosiu, po jednym zdaniu nie można, ale zważywszy na fakt, że szperasz po
          forach i wszędzie tam, gdzie ktoś z pacjentów chwali bardzo dobrą dentystkę z
          Artidentu, stwierdzasz, ze z pewnością jest to sama pani doktor pod wieloma
          nickami to podstawy jakieś jednak są, nie sądzisz? Poza tym persewerujesz za
          bardzo, a to niedobra cecha.
          Zajmij się sobą, idź na spacer, poczytaj jakąś ciekawą książkę, posłuchaj
          spokojnej muzyki - tyle od mnie w tym temacie. Pozdrawiam.
          • gosiami5 Re: artident wszystkim znany z autoreklamy 23.06.09, 23:41
            Ciekawe,ze zwykły zadowolony pacjent śledzi moje ruchy w inernecie-
            cóż za szczególne zainteresowanie moja osobą i zawodowa
            dociekliwosć? Dla mie ta obronna dyskusja na temat Artidentu to
            żenada,wstyd,brak etyki lekarskiej i moralnosći zawodowej-i o tym
            bym radziła poczytac ksiązki bezposrednio zainteresowanym.Warto
            jeszcze zajrzeć na portal Znany Lekarz i sprawdzic jak szczegolnie
            wysoko ten mały gabinecik stoi w rankingu-po prostu smiechu
            warte.Szkoda,bo Panie lekarki tam pracujące zapowiadały się na
            lekarzy z klasa,ale NIESTETY rzadza pieniądza jest pociągajaca.
            • helgbauma Re: artident wszystkim znany z autoreklamy 19.07.13, 03:04
              NIE POLECAM Artidentu. Ceny z kosmosu! Kto to widzial, aby reendo 4-kanalowego zeba kosztowalo 1350 zł?! Do tego onlay za 800 - KOSZMAR, miesieczna pensja na 1 zab!
    • Gość: Wednesday Ostrzegam przed niedobrym stomatologiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:35
      W moim przypadku Dr Komorski, chirurg stomatolog,adjunkt w Klinice
      okazał się nieodpowiedzialny, lekceważący i dzięki jego
      niefrasobliwości mam bardzo poważne problemy ze zdrowiem.
    • littleprincessa Dobry Stomatolog - <a href="http://www.stomatolog.wroc.pl" target= 17.09.09, 09:03
      Jeżeli szukasz kogoś dobrego to polecam mojego stomatologa. Pan
      Marek Więznowski - przyjmuje we Wrocławiu w dwóch miejscach w
      centrum miasta w Rynku oraz na rondzie Verona to jest na pl.
      Powstańców Śląskich.

Gorąco polecam, bardzo sympatyczny i miły człowiek u niego nie
      trzeba się bać, ma podejście do pacjenta. Więcej na tym linku:
      Stomatolog we Wrocławiu
      Są tam też umieszczone zdjęcia z gabinetu - Śliczny Gabinet
      stomatologiczny, naprawdę warto. Ceny przyzwoite.
      • Gość: Z Góry Sl. Re: Dobry Stomatolog - <a href="http://www.st IP: *.146.251.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.09, 01:29
        Byłem w Lesznie pacjentem dr Karoliny Więznowskiej,wspaniała!
        Zdolności medyczne są genetyczne,nic dziwnego,żeDr Marek Więznowski jest
        tak dobry.
    • Gość: bogini Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.09, 11:37
      z całą odpowiedzialnością polecam dra Biernikiewicza tel 605300363,
      przyjmuje na Kozanowie i na Kruczej. Od prawie 10 lat korzystam z
      jego usług, moja rodzina i znajomi z pracy, każdemu polecam i nikt
      nie powiedział złego słowa, a wręcz przeciwnie. Ceny naprawdę
      konkurencyjne. 1 rok gwarancji na plomby.
      • Gość: antykomuch Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.09, 15:09
        Wzruszające panie Biernikiewicz, lepiej się tego nie dało przekazać
        • Gość: z Gory Śl Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.146.123.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.12.09, 13:53
          Może jednak to nie jest autoreklama?
          Skad taka pewność?
    • kklement Dr Dagmara Hercuń 20.07.13, 17:49
      Zdecydowanie polecam tę młodą, ale bardzo sprawną i delikatną panią stomatolog. Korzystam z jej usług w Transdent na pl. Kromera 27/5, tel. 71 799 17 55. Rejestrując się bardziej przyda się podać imię niż nazwisko pani doktor - taki tam mają zwyczaj ;)
    • Gość: Odradzam Artident Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.09.13, 11:27
      ja mam złe wspomnienia z Artidentu. Zdiagnozowano u mnie leczenie kanałowe. Byłam umówiona na pewną niezmienną kwotę i tak miało pozostać do końca. Niestety pomimo, braku powikłań w czasie leczenia stawkę podwyższono o 200 zł. Ale to nie wszystko. Dentystce nie obchodziło to, że przy leczeniu odczuwałam niesamowity ból, nawet po dwóch znieczuleniach. Stwierdziła, że w czasie studiów gdy też miała leczenie kanałowe też jej towarzyszył ból i u mnie jest tak samo. Ponadto, mój mąż również do niej chodził. Niestety leczenie kanałowe okazało się zbyt drogie i zrezygnował z jednej wizyty by pieniążki przekazać na moje leczenie kanałowe. I własnie wtedy gdy mąż odmówił wizyty usłyszałam o podwyżce ceny za kanałówkę. Stwierdziłam że dentystka której ból pacjenta jest obojętny i w bardzo brzydki sposób próbuje sobie wyrównać finanse, to nie lekarz, tylko osoba prowadząca biznes. Zero etyki lekarskiej. Trafiłam do innego gabinetu. Dokończono leczenie kanałowe, bez bólu. Założono mi lek. Jednak po dwóch dniach ból powrócił. Kolejna dentystka nie potrafiła ocenić przyczyny bólu. Więc poszłam do kolejnej dentystki, już trzeciej. I tam dowiedziałam się, że ma krzywy zgryz. Po historii mojego leczenia dentystka uznała że ten zabieg wykona bezpłatnie. Do dziś zastanawiam się, czy dentystka z Artidentu po prostu okłamała mnie z diagnozą leczenia kanałowego. Dopiero przy wyrównaniu zgryzu nie odczuwam bólu. Historia trwała ponad pół roku. Odradzam Artident.
      • helgbauma Ja również odradzam Artident!!! 12.09.13, 14:52
        Potwornie wysokie ceny, nie wiem skąd oni je biorą?! Nastawienie do pacjenta czysto biznesowe, w trakcie leczenia koszty nagle rosną. Brak jakichkolwiek dowodów na to, że wzrosły, bo wszystko stanowi umowę ustną. Radzę Wam - zanim zdecydujecie się na leczenie, jakiekolwiek, nawet najmniejsze, żądajcie na piśmie szczegółowego cennika! Jeśli cena nagle podskoczy w trakcie leczenia - powołujcie się na umowę pisemną i NIE PŁAĆCIE nadwyżek! Wszystko ładnie, pięknie jest przed leczeniem - uśmiechy, okrągłe zdanka, niechęć do podawania rzeczowej, konkretnej kwoty, ukrywanie kosztów dodatkowych, które, bywa, liczone w setkach złotych, "wychodzą" nagle w trakcie leczenia. Czy to są zachowania zgodne z kodeksem etyki lekarskiej?!
        • Gość: Zawiedziona Re: Ja również odradzam Artident!!! IP: *.am.wroc.pl 23.05.14, 12:17
          Zgadzam się z tym. Odradzam Artident.
          Wczoraj byłam z córeczką na pierwszej wizycie-adaptacyjnej i niestety się bardzo zawiodłam.
          Na stronie Artidentu wszystko jest pięknie opisane, są piękne zdjęcia jak to wygląda wizyta adaptacyjna, rzeczywistość to porażka!!!
          Po pierwsze p. Stomatolog nie potrafiła na początku zachęcić dziecka do wejścia na fotel (gdy ja próbowałam dziecko zachęcić - stwierdziła, że wchodzę jej w słowo - była bardzo oburzona i stwierdziła, że nie jest cudotwórcą - a wystarczyło tylko być milszym dla dziecka i na początku zapoznać dziecko z samą sobą, pokazać gabinet dokładnie, może dać do raczki pluszaka, który leżał w gabinecie), poza tym podobno dziecko na początku zapoznaje się ze sprzętem w gabinecie; za wyjątkiem lusterka stomat. z niczym więcej Pani jej nie zapoznała.
    • Gość: gość Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 14:56
      Ja chodzę na ul.Szwedzką do Asdent-Gruca i polecam panią dr.Kryś we Wrocławiu.Ceny przyzwoite,a z pani doktor jestem zadowolona.
      • agrolka Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 12.09.13, 20:37
        dr Piotr Papior, na Jerzego. Fachowo!
    • Gość: opl Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 09:08
      kosa poleca POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ
      Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI?
    • Gość: gość Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.14, 10:19
      Polecam dr Krawczykowską, z tego co się orientuję przyjmuje na Legnickiej 46/46 - troszczy się o swoich pacjentów, bardziej od pieniążków liczy się pacjent - leczy znakomicie, wszystko tłumaczy, wyjaśnia wszelkie wątpliwości. polecam
    • Gość: Roman Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.206.113.141.static.telsat.wroc.pl 07.09.14, 22:23
      W rejonie Maślic i Stabłowic polecam nowo otwarty gabinet przy Królewieckiej na osiedlu Dachbudu. Chodziłem do tej pani doktor do gabinetu, w którym poprzednio pracowała i teraz będę chodził do jej własnego, nowootwartego. Zawsze profesjonalnie, jeszcze żadna plomba mi nie wypadła.
      <a href="stomatologiarodzinna.med.pl">tu macie linka</a>
      • Gość: Roman Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.206.113.141.static.telsat.wroc.pl 07.09.14, 22:30
        link raz jeszcze
        StomatologiaRodzinna.med.pl
    • Gość: ikar Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.14, 10:35
      Niezły jest dr Oktawian Baranowski - gabinet EKODENT na Hłaski 67A (Muchobór Wielki).
    • Gość: Magda Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: 78.9.156.* 30.09.14, 17:29
      Koleżanka z pracy poleciła mi gabinet MHDENT przy ulicy Greckiej 34. Przyjmuje tam doktor Marta Hryncewicz. Świetne znieczulenie zero bólu. Mają stronę www.mhdent.pl i trzeba się umawiać telefonicznie z wyprzedzeniem bo mają mało wolnych terminów (chociaż to chyba dobrze świadczy :)
    • Gość: kave Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.ip4.greenlan.pl 16.12.14, 15:14
      Dr. Wiesław Jasyk - przyjmuje w codziennie lecz w różnych godz. przychodni sportowo-lekarskiej na Stadionie Olimpijskim. Mi leczy zęby od 1999 r. i nie zmieniam za żadne skarby na innego. Świetny fachowiec i ma przystępne ceny.
    • Gość: Ania Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? IP: *.static.korbank.pl 24.01.18, 22:30
      Zgadza się- Wiesław Jasyk na Stadionie Olimpijskim. Robi pół na pół - NFZ +prywatnie. Super facet, robi bez wciskania kitu, ratuje zęby jak tylko może. Koleżanka 15 lat (!!!) nie była u dentysty, wiedziała,ze ma sporo do roboty, wstydziła się w ogóle na fotel siąść. A Pan Wiesław powiedział tylko co ma do roboty i bez ubliżania ani obrażania wziął sie za naprawę. Także komfortowo się u niego można czuć :) oj nie wiem co zrobię jak w końcu przejdzie na emeryturę :-(
    • maciejwroc Re: Dobry dentysta-stomatolog we Wrocławiu? 31.01.19, 19:16
      Hej,

Jeśli mieszkach na Psim Polu w okolicach ulicy Namysłowskiej to serdecznie polecam Ci gabinet stomatologiczny Ascudent. Tutaj podaje Ci stronę acusdent.pl/,gdzie znajdziesz aktualny adres i telefon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka