lilabe1 27.06.09, 12:51 Czy powtórzy się koszmar z 1997 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cclement Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc 27.06.09, 12:59 Widziałem dzisiaj Odrę. Jest dużo wody. Z tego co czytam to sztaby kryzysowe g... wiedzą i sobie nie radzą. Do tego nie potrafią nic przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do cclementa: 27.06.09, 15:06 a ty jestes najmondrzeyży, co???? Qrrna, niektórzy ludzie to mają fioła! Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: do cclementa: 28.06.09, 11:53 Tak samo mądry jak wszyscy inni na tym forum. Każdemu tutaj się wydaje że jest najmądrzejszy i nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: do cclementa: 28.06.09, 12:52 Tak się właśnie ma rzecz. Wszystkim się wydaje, że posiedli receptę na prawdę, a naprawdę ja jedynie jestem nieomylny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: 79.110.196.* 28.06.09, 20:46 > Widziałem dzisiaj Odrę. To spore osiągnięcie. > Jest dużo wody. Chyba byłeś w pijanym widzie. Ja dzis przejechałem ok. 80 km (na rowerze) sprawdzając stan wrocawskich rzek. Stan Odry na Kozanowie, przy Mostach grunwaldzkim i Pokoju nie potwierdza Twoich spostrzeżeń. Wody jest lekko więcej i tyle. Podobny jest stan Oławy. Natomiast o Bystrzycy, Ślęzie i Strzegomce mozna rzeczywiscie powiedzieć - jest dużo wody. Ale nie na miarę roku 1997. Jest trochę mniej niz dwa lata temu w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc 28.06.09, 22:09 Porównujesz moje wczorajsze spostrzeżenia z twoimi dzisiejszymi. Skąd wiesz jak było wczoraj? O dzisiejszych spostrzeżeniach, podobnych do twoich napisałem w tym wątku niżej. forum.gazeta.pl/forum/w,72,97181060,97222234,Re_Jaki_obecnie_stan_odry_.html PS Nie musisz przepraszać za swoją tępotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: 79.110.196.* 28.06.09, 22:31 > Porównujesz moje wczorajsze spostrzeżenia z twoimi dzisiejszymi. > Skąd wiesz jak było wczoraj? Z autopsji. W przeciwieństwie do ciebie obserwuje stan rzek codziennie. I stan wczorajszy jest zbliżony do dzisiejszego. > Nie musisz przepraszać za swoją tępotę Nie zamierzam, bo nie jestem tępy. Swe spostrzeżenie opieram na obserwacji. a ty na swoim zadufaniu. Nie spodziewam się przeprosin, nie jestem aż takim dewiantem. Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc 29.06.09, 19:01 > Z autopsji. W przeciwieństwie do ciebie obserwuje stan rzek > codziennie. Ale jaja :) Następny który wie wszystko najlepiej :))) Romuś jak tam Odra dzisiaj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:11 Stany wody w wybranych profilach wodowskazowych w dorzeczu Odry: www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php Stany wód w Kotlinie Kłodzkiej: www.czkw.wroc.pl/index.php?option=com_weblinks&catid=9&Itemid=21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.Biskupin.wroc.pl 27.06.09, 13:31 We Wroc nie ma szans na powódź, wody w Odrze jest tyle bo zostały opuszczone jazy - Bartoszowicki i Opatowicki. Stan wody w trestnie jest troche większy niż zwykle. Poza tym w Chałupkach już woda opada. Na wiosne bywają większe stanu wód niż teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:00 Wszystkie info są na www.duw.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Jaki obecnie stan odry? IP: *.router.finemedia.pl 28.06.09, 16:27 Jaki obecnie jest stan odry we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Jaki obecnie stan odry? IP: *.Biskupin.wroc.pl 28.06.09, 20:11 Prosze bardzo: www.pogodynka.pl/produkty/GKPN_POW_HTM.HTML - aktualizowane co 3h www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php - aktualizowane raz dziennie www.chmi.cz/hydro/SRCZ04.html - czeskie wskaźniki (m.in. odra) Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Jaki obecnie stan odry? 28.06.09, 20:39 Gość portalu: Marcinek napisał(a): > Jaki obecnie jest stan odry we Wrocławiu? Byłem dzisiaj nad Odrą, "na oko" nie jest źle. Szybko płynie brudna woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk stan Odry w Oławie IP: *.wroclaw.mm.pl 28.06.09, 22:27 Stan Odry dziś ok. 19:30 w Oławie. www.wroclaw.mm.pl/~precedens/odraolawa1.jpg www.wroclaw.mm.pl/~precedens/odraolawa2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: stan Odry w Oławie IP: *.wroclaw.mm.pl 29.06.09, 01:51 tu więcej zdjęć: jmk.livenet.pl/28.06.2009%20Dolny%20Slask%20-%20podtopienia/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witki Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.router.finemedia.pl 29.06.09, 15:32 Podobno Odra już sięga brzegów :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 29.06.09, 16:10 Brzegów. Dolnego i Opolskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jakie stany wodowskazów na rzekach przed Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:00 Gość portalu: witki napisał(a): > Podobno Odra już sięga brzegów :O Podobno każda rzeka ma dwa brzegi do których zawsze sięga :))) Witki , nie obrażaj się ale tak jakoś mi się nasunęło. Odpowiedz Link Zgłoś