Gość: Dante IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.06.09, 06:43 I dobrze, miejsce trupa jest w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arbiter Re: Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 07:48 To co Ty jeszcze tutaj robisz ?? zabieraj się i się kładz do jesionki bo grabarz już przebiera nogami żeby zacząć zasypywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micken Rozmówki polsko-niemieckie o gruncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 08:19 A mnie ciekawi jak te negocjacje wyglądały. Ciekawe czy Janicki zaczynał od razu z wciskaniem gruntu za sponsorowanie. Nic dziwnego, że Niemcy się wystraszyli, że dochodzi do kupczenia gruntami w zamian za sponsorowanie. Na dzień dobry negocjacje klapnęły. Niemcy to niestety inny standard - tam za takie oferty kryminał od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigua Re: Rozmówki polsko-niemieckie o gruncie IP: *.as.kn.pl 30.06.09, 11:16 a moim zdaniem to wszystko sciema. miasto juz dawno postawilo na piłke, a te niby negocjacje o wskrzeszenie koszykowki to i tak byly skazane na porazke. chodzi tylko o to by kibice nie zarzucali miastu ze nic nie zrobilo, bo chyba nadal wielu z nas ma żal do Dutkiewicza i reszty o bezczynnnosc w tej sprawie (jeszcze za siemianskiego). that is the point! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Rozmówki polsko-niemieckie o gruncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:23 Dokładnie. Tylko interesy dla Dutkiewicza się liczą. Cos zamienić, coś ukryc pod kołderką. Niby dawał na Ślask, ale w zamian chciał wyprać przez klub troche kasy dla swoich urzędasów z Orbity. Ale tak aby kibol się cieszył i na niego głosował. Nie ma teraz interesu, bo mu Schetyna na łapki patrzy, więc i Śląskowi nie pomoże. Zresztą wytnęli by mu zaraz, że jednak powininbył kupić od tego idioty Sieminskiego Klub, bo teraz nowa organizacja firmy, to dużo większa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigua Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: *.as.kn.pl 30.06.09, 11:12 szkoda tylko ze media robia nam, kibicom niepotrzebna nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: więcej fontann Re: Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:04 Dupkiewicz chce doprowadzić do totalnej zagłady sport w tym mieście. Zostanie nam zasrana piłka skopana, na którą i tak więcej osób nie będzie łazić, mimo starań tego buraka i niech to wreszcie pojmie. Koszykówce nie pomoże, żużlowi nie pomoże, ręcznej nie pomoże. Na kopaczy 20 mln z budżetu można było łożyć. Dutkiewicz odejdź wreszcie z tego miasta i urzędu. Elektorat pokaże ci w wyborach, gdzie twoje miejsce. Sam zaczniesz być robolem, budującym kolejne fontanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rdk Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: 79.110.198.* 30.06.09, 12:06 A pan Janicki mówi, że od dwóch tygodni czekają na decyzję ewentualnego sponsora i że jeśli nie będzie jej do dzisiaj, to sprawę uważa za zamkniętą!!! Taka wypowiedź sugeruje mi, że to inwestor ma się starać, aby łaskawie mógł wyłożyć parę mln euro. Ojojoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WrocBiz Urzędnik biznesmenem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:25 Tak się przyglądam całemu zamieszaniu i widzę, że wszyscy uwierzyli, że urzędnik i były sportowiec plus szemrane osoby ze "środowiska wrocławskiej koszykówki" potrafią zbudować klub sportowy. Reprezentuję biznes prywatny i wiem, że tylko taki jest w stanie temu podołać (pieniądze, procedury, bilans i ludzie). Wiara we "wskrzeszenie" to opium dla łatwowiernych. To nie ma szans. Obudźcie się wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
oizo Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? 30.06.09, 13:30 Spekulacje... artykuły pisane na podstawie szczątkowych informacji... wielka nadzieja kibiców (bo przecież nadzieja zawsze umiera ostatnia)... i nadal brak Śląska... przykra rzeczywistość. Takie moje marzenie... no bo jeśli miasto zarezerwowało 2 mln zł na kosza... to niech chociaż 1/4 tego da na WKS Śląsk Wrocław grający obecnie juniorami w niższej klasie rozgrywkowej... wzmocni się chłopaków 2-3 lepszymi zawodnikami i pniemy sie w górę... plusów na dzień dzisiejszy takie rozwiązanie miało by kilka: - sportowy awans a nie dzika karta zjedna kibiców kosza i kopanej - lepszy wróbel w garści niż... gołosłowne hasła o wielkim Śląsku - możliwość rozwoju dla młodych wychowanków szkoda że politycy potrafią iść tylko drogą własnego sukcesu a nie zaspokajania potrzeb wyborców ... jak różnorodne by były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fak wks Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:36 ostatni raz głosowałem na pana Dutkiewicza. przykro mówić, ale ta decyzja stracił kilka głosów wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Nie będzie reaktywacji koszykarskiego Śląska? IP: 213.25.69.* 30.06.09, 16:02 Pan Zieliński nie potrafi nic załatwic!! A na domiar złego zabrał się podobno na wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Zieliński wielki polityk załatwił wszystkich na IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 16:56 amen to było pewne kazde obietnice cudaków kończą się fiaskiem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaas niech mi ktoś wyjaśni dla kogo IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.06.09, 16:57 ma byc reaktywowany Sląsk?Gdzie są legiony kibiców które nie mogę przeżyc bez kosza?Likwidacja klubu- w marszu protestacyjnym idzie 40 osób, ostatnio piknik wybitnie koszykarski w Orobicie: gwiazdy nowe i te starsze moc aktrakcji dla fanów. Przyszło ledwo 400, w dodatku w tym czasie w mieście nie działo się nic sportowego co mogło odciagnąc od tego wydarzenia. Pomijam mecz gwiazd (bo ludzie przyszli obejrzec gwiazdy ogólnopolskie i oprawę)i bicie rekordu (spędzono szkoły, przekupstwo w postaci piłki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: niech mi ktoś wyjaśni dla kogo IP: *.217.146.194.generacja.pl 01.07.09, 07:12 Bo kibiców koszykówki w tym mieście nie ma i taka jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś