miliarder 20.12.03, 14:16 Ludzie, nie wysyłajcie do Wyborczej zdjęć starego wrocławia!!!!!! oni chcą pod tym tytułem zrobić ogromną kasę, a wy bedziecie mieli fige z makiem, taki zbiór już istnieje i nie ma sensu go powtarzać: wroclaw.dolny.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sakerus Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 15:52 W jaki sposób Wyborcza zamierza zarobić na tych zdjęciach hę? Znakomita strona ze zdjęciami starego Wrocławia i dolnośląskich miast i miasteczek - kilkanaście tysięcy fenomelnalnych zdjęć: travel.to/wroclaw (klik: serwer Chicago) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro23 Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.12.03, 17:05 przeczytaj mojego ponizszego posta, bo miał byc pod twoim BTW: dla jakiej rozdzielczosci zrobione jest to na travel.to ??? mi przy 800x600 nie udaje sie walka z tym menu Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy a jednak trzeba cos poslac moze te slowa 20.12.03, 17:15 Romantyczność ========================================================== Na Centrum Zdrowia Dziecka wyślemy nasze zęby Niech świadkiem słusznej sprawy zostaną puste gęby Na dumny Dar Młodzieży wyślemy nasze spodnie Niech polska flaga w portach powiewa pięknie, godnie Będziemy żyć tak by na duchu tyć Niech każdy z nas poświęci coś dla mas A samemu pójdzie do schroniska spać, w tęgi mróz Do jedzenia będzie susz Na stary, dumny Kraków wyślemy nasze buty Dowodem zrozumienia na nogach będą strupy Dla siebie w wegetacji będziemy robić przerwy By rano przed kościołem wykonać małe żebry Będziemy żyć tak by na duchu tyć Niech każdy z nas poświęci coś dla mas A samemu pójdzie do schroniska spać, w tęgi mróz Do jedzenia będzie susz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro23 Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.12.03, 17:02 a w jaki zarabia na portalu? chłopie... reklamy, reklamy.... a zeby przyciagnac trzeba miec jakąś w miarę interesującą treść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakerus Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 18:01 Ustaw na większą rozdzielczość, a jeżeli nadal nie będzie chciało ci się wyświetlić menu, to kliknij na mały link w miejscu menu, wtedy ci się ono wyświetli. Tak przy okazji, to nie jest moja strona, tylko niejakiego Eskimosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakerus Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 18:07 Tu masz linki do poszczególnych części tej stronki: wrocek1.crosswinds.net/wr-b4-45.html wrocek1.crosswinds.net/zdjecia.html wrocek1.crosswinds.net/Rynek-opis.html wrocek1.crosswinds.net/biblioteka.html Zdjęcia miast i miasteczek z całego Dolnego Śląska: wrocek1.crosswinds.net/okolice/index-okolice.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakerus Re: APEL : zdjęcia starego wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 18:12 I jeszcze: wrocek1.crosswinds.net/zdjecia2.html Odpowiedz Link Zgłoś