aaagis 05.08.09, 20:07 Mam do sprzedania podręczniki do 1 gimnazjum.Chętnie sprzedam od ręki.Poszukuje też sprawdzonego skupu we Wrocławiu,które aktualnie skupuje podręczniki do gimnazjum po dobrej cenie. Jestem wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cukiereczus Re: skup podręczników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:05 A ja widzialam bazar tzw. skup podrecznikow przy dworcu PKS. Nigdys jeszcze byl przy galerii dominikanskiej ale teraz jest tam teren budowy.Oni nie tylko sprzedaja podreczniki uzywane ale wlasnie tez je odkupuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: skup podręczników IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.08.09, 11:43 przy Ferio Gaj na Świeradowskiej jest skup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaaa. Re: skup podręczników IP: *.magma-net.pl 27.08.09, 13:51 o ile nie wiesz nie mozesz sprzedac podrecznikow do 1 kl. gim. i nie wiem czy je wezma od ciebie na skup. zostala wprowadzona nowa podstawa programowa i te oto ksiazki sa juz bez uzyteczne. w zadnej szkole sie nie nadaja . przykro mi.. wiem jeszcze tyle ze skup jest na ksiazu wielkiim ;D ;*** Odpowiedz Link Zgłoś