Dodaj do ulubionych

Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich

09.06.24, 12:15
Babka Kiepska, listonosz Edzio, Paździoch, Boczek a teraz Halinka
Czyżby jakaś klątwa ? Jeśli tak to za kpiny z religii z kościoła tradycji z polskości …Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy …
jastrzabpost.pl/marzena-kipiel-sztuka-nie-zyje-gwiazda-swiata-wedlug-kiepskich-miala-58-lat,7036625907411712a
Obserwuj wątek
    • feelek Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:07
      Życzę panu, Oszołom, aby potrafił pan zdobyć się na współczucie gdy ktoś umiera.
      Czy to chodzenie do kościoła czyni pana kimś podłym? To pańska polskość? Pańska tradycja?Musi pan uważać: czasem jakaś cegła... pono nawet w drewnianym kościele.
      Wie pan: Pan Bóg nie rychliwy...
      • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:10
        Prywatnie żal mi tej osoby bo w tym serialu grała przyzwoitą osobę . Grała pozytywną postać w złym serialu
        • feelek Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:34
          Serial jest powszechnie lubiany.
          Pan może nie lubić.
          To nic takiego.
          .....
          PS. To fajne, że napisał pan coś pozytywnego.
          • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:38
            Są gusta u guściki a o tym się nie dyskutuje
            • antares504 Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:52
              Oj ~oszol-lom-z-rm, jak zwykle przesadzasz. Ja szalenie cenię sobie Świat według Kiepskich, gdyż perfekcyjnie ukazuje on naszą polską mentalność, do tego te typowe homo katolikusy, życzące komuś żeby miał gorzej od nas i szukanie dziury w całym. Zazdrość, a potem przysięganie na medaliki z Częstochowy że się poprawimy.
              • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 13:58
                Większość z tak się zachowujących z katolicyzmem mają niewiele wspólnego
                • antares504 Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 14:30
                  Powiedz mi ~oszol-lom-z-rm, a kto to jest ten prawdziwy katolik ???. Bo z Twoich wpisów sądzę, że to ten kto chodzi w niedzielę do kościoła, ma wszystkie sakramenty, chodzi do spowiedzi i przystępuje do komunii, głosuje na partie antyaborcyjne, krytykuje Franciszka, ma obrazek Jana Pawła II, daje na tacę, jedno małżeństwo nawet jak od 20 lat nieudane, nie gada o problemach Kościoła, nie używa prezerwatyw i z sexem czeka do ślubu, in vitro to produkcja człowieka, uznaje ateizm za satanizm i nie ma dla niego innej moralności poza krzyżem. I dlatego dla mnie Kumplu Polska to taki Meksyk Europy. Zabobon, mafia kościelna, patologia i kler wysysający z ciemnego ludu mamonę. Same absurdy nic nie mające wspólnego z Jezusem od Świebodzina aż do Torunia.
                  • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 14:58
                    A absurdy lewactwa cię nie oburzają ?
                    • banowanyzaprawde1 Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 15:10
                      oszol-lom-z-rm napisał:

> A absurdy lewactwa cię nie oburzają ?

Bardziej mnie oburzają absurdy prawadztwa.
                      • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 15:38
                        Bo się Poplujesz
                  • feelek Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 15:02
                    Antares: ....
                    ....
                    Czasem ci " katolicy" się powściągają ...
                    Jak Oszołom tutaj - najpierw napisał coś podłego, a potem pożałował śmierci tej aktorki.
                    Sam już nie wiem: ta niejednoznaczność tych postaw - mieć ciastko: jestem dobrym katolikiem i zjeść ciastko: p ... lić LGBT, lewicę, liberałów ....
                    ... ot i masz .... oszołomizm
                    • antares504 Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 15:25
                      Wiesz ~feelek, trafiłeś w sedno, ~oszol-lom-z-rm to typowy dla mnie gorący katolik pyskujący na forach internetowych. Dla mnie Polacy są ateistami, a ich religijność jest czysto obyczajowa, rytualna, ukazuje to ten Twój cytat : " najpierw napisał coś podłego, a potem pożałował śmierci tej aktorki ". Dlatego uważam Kościół katolicki za siedlisko obrzydliwej hipokryzji, potępiam wtrącanie się katolików do życia świeckich współobywateli.
                      • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 15:39
                        To że skrytykowałem film nie znaczy że nie mam szacunku dla aktorów . Muszą grać co im reżyserzy podsuną a co wiadomo. Jakiej są ferajny
                        • feelek Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 16:14
                          oszol-lom-z-rm napisał:
                          a co wiadomo. Jakiej są ferajny
                          ....
                          f.: Wiadomo jakiej jesteśmy ferajny : nazywa się ludzkość: nie zgadzamy się że sobą, ale się szanujemy.
                          Zawsze możesz dołączyć.
                          • olszak-przytycki Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 21:17
                            Kogo Bóg kocha to tego szybko zabiera do siebie.
                            • feelek Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 22:04
                              olszak-przytycki napisał(a):

> Kogo Bóg kocha to tego szybko zabiera do siebie.
                              ....
                              f.: Bogu, jeśli się w niego wierzy, trzeba dać szansę:
                              1. stosować dietę MŹ [: Mniej Źryć],
                              2. Nie palić,
                              3. pić umiarkowanie
                              a wtedy nic/ nikt nie zabierze szybko, a w wieku tak ok. 95 - 100 lat. I to w niezłej formie.
    • tade-k53 Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 09.06.24, 23:20
      Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie! wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie."
      tradycja2012.blogspot.com/
      • oszol-lom-z-rm Re: Pomór w serialowej rodzinie Kiepskich 11.06.24, 11:13
        Racja
    • al.1 A co z klątwą na Polskę? 16.06.24, 16:29
      oszol-lom-z-rm napisał:

> Babka Kiepska, listonosz Edzio, Paździoch, Boczek a teraz Halinka
      > Czyżby jakaś klątwa ? Jeśli tak to za kpiny z religii z kościoła tradycji z polskości …Pan Bóg nierychliwy
      > ale sprawiedliwy …

Celem właścicieli planety jest likwidacja naszego narodu i przejęcie przez gadów naszego kraju. Już niedługo nadejdzie tsunami skutków, które wszyscy boleśnie odczujemy (pocz. od 9:36 ->). Widać taka jest wola boża.

--
      Wszystkie religie są diabła warte

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka