laparyna91 07.06.10, 11:18 gdzie można najszybciej wykonać badanie rektoskopii, jakie jest przygotowanie i ile mniej więcej kosztuje? czy możecie polecić kogoś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monis_czubacka Re: rektoskopia-Lublin 07.06.10, 12:05 wykonywałam to badanie w zeszłym tyg u dr Ciechańskiego przy Zwycięskiej, jestem bardzo zadowolona z obsługi i mogę go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
violinczelka Re: rektoskopia-Lublin 15.06.10, 14:01 o to w Luxmedzie można zrobić rektoskopie? super bo właśnie szukam placówki gdzie w miarę szybko można się dostać:) Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskarek_1979 Re: rektoskopia-Lublin 15.06.10, 15:48 ja byłam u dr Ciechańskiego w sobotę na rektoskopii i jestem bardzo zadowolona z tego badania. Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: rektoskopia-Lublin 17.06.10, 07:06 a czy do tej rektoskopii jest jakieś konkretne przygotowanie? bo w internecie różne rzeczy można znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
loretta0 Re: rektoskopia-Lublin 30.06.10, 13:45 rektoskopie proponuję u dr Ciechańskiego, moja mam była u niego i badanie nie było trauma:) Odpowiedz Link Zgłoś
lajtowo303 Re: rektoskopia-Lublin 26.07.10, 09:22 dr Ciechański tez uważam że jest dobry, prywatnie jeszcze nie chodziłam ale na nfz tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: rektoskopia-Lublin IP: *.chello.pl 16.11.10, 11:15 czy ktoś wykonywał i gdzie to badanie u dr Krystyny Abramowicz. Skierował mnie do niej ginekolog z uwagi na endometriozę m.in. w jelicie grubym. Dodatkowo - kogo polecacie do leczenia endometriozy w Lublinie. Byłam u dwóch ginekologów, ale chciałabym zasiegnąc jeszcze opinii. Odpowiedz Link Zgłoś