Gość: Lublinianka Re: gdzie dr Robak? IP: 87.246.214.* 21.09.06, 13:32 Jeżeli chodzi o ginekologa, to pracuje na Staszica. Ale wpisy o nim jakioś mało sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonownia Re: gdzie dr Robak? 21.09.06, 13:35 Ja spotkłam się z pozytywami na jego temat. Tyle jest tematów o ginach, że sama już zgłupiałam i nie wiem u kogo poprowadzić ciążę i gdzie rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: gdzie dr Robak? IP: 87.246.214.* 21.09.06, 13:36 Znalazłam też wpisy pozytywne. Faktycznie trudno wybrać. Ale jak pójdziesz prywatnie na pewno będzie sympatycznie. Przyjmuje też w Luxmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiary;) Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 22.09.06, 18:54 Prywatnie=sympatyczniej...hmmm...bardzo ciekawy wywód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.ja Re: gdzie dr Robak? IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 25.09.06, 01:33 A gdzie czytałaś te mało sympatyczne wpisy o dr Robaku? chętnie je zobaczę. Ja spotkałam się z samymi bardzo pozytywnymi opiniami tak iż sama zdecydowałam się na wizytę u doktora, no i jestem baaaardzo baaaardzo zadowolona. Jedno słowo: rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Re: gdzie dr Robak? 21.09.06, 22:23 jest też pani dr Robak, ale chyba po męzu inaczej teraz, nie iwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja... Re: gdzie dr Robak? IP: *.pronet.lublin.pl 21.09.06, 23:36 anda8 napisała: > jest też pani dr Robak, ale chyba po męzu inaczej teraz, nie iwem? Po mężu ma Chołubek, a dokładnie Robak-Chołubek, ale akutat ją średnio polecam. Może i jest dosyc sympatyczna, ale wg mnie nie do końca kompetentna chyba. Nie będę się wdawać w szczegóły, ale takie jest moje odczucie.I wiem to po sobie, a nie od koleżanek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: gdzie dr Robak? 24.09.06, 09:43 ja mam dobre zdanie o dr Robaku, prowadził moją ciążę i był przy porodzie - super lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.ja Re: gdzie dr Robak? IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 25.09.06, 01:23 Dr.Robak - polecam naprawdę! Byłam, sprawdziłam:-) Przyjmuje w Luxmedzie. Przesympatyczny, ma takie coś w sobie, czy może coś w sposobie bycia, że atmosfera podczas wizyty jest rewelacyjna. A kompetencje myślę, że też ok.I żadnych negatywnych komentarzy na jego temat nie udało mi się znaleźć same pozytywne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.devs.futuro.pl 03.10.06, 09:58 Ja też ine spotkałam się z negatywnymi opiniami na temat doktora. Wszystkie są baaaardzo pozytywne. Pani Robak - Chołubek to siostra doktora Robaka. Ale jej nie polecam, byłam u niej kiedyś i nie byłam zadowolona. Natomiast doktor Robak to cudowny lekarz i nie prawda że prywatnie jest sympatyczniejszy, bo nie zdziera kasy i zależy mu na klientkach. Zawsze jest tak samo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexandra Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 18.12.06, 13:26 Polecam goraco pana dr jacka Robaka!!!! Fachowiec w 100%, bardzo miły i sympatyczny człowiek,delikatny i dokładny podczas badania.Jesli jeszce któras z Pan ma watpliwosci to uwazam ze niepotrzbne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexandra Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 18.12.06, 13:28 Pan dr przyjmuje w lux medzie na ul królewskiej w soboty i poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie dr Robak? IP: *.pronet.lublin.pl 06.02.07, 11:53 a czy pracuje gdzie panstwowo dr Robak i za wizyte nie trzeba placic ? wolalabym sie przekonac bez pieniedzy na pierwszej wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elik Re: gdzie dr Robak? IP: *.instalnet.pl 06.02.07, 20:34 wiem, że pracuje w szpitalu na Staszica; słyszałam o nim pozytywne opinie:) Czy przyjmuje gdzies panstwowo?? nie wiem.... trezba by było to sprawdzic w przychodni przy szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.telprojekt.pl 15.02.07, 14:48 Pan doktor jest jednakowo sympatyczny prywatnie i panstwowo. To wiem na pewno. Nie zależy mu na pieniądzach, czasem idzie na ustępstwa dla klientek w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczki.sa.w.kropeczki Re: gdzie dr Robak? 16.02.07, 01:35 A gdzie państwowo przyjmuje??? Czy mogłabyś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.telprojekt.pl 16.02.07, 10:33 Nie wiem. Ja chodze do niego prywatnie do Lux Medu. Panstwowo zdawałoby się że pracuje w szpitalu na Staszica, ale nie wiem czy tam przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: gdzie dr Robak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:39 Luxmed Lublin ul.Radziwiłłowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeeee Re: gdzie dr Robak? IP: 62.233.130.* 15.03.07, 20:54 Ja też polecam dr Robaka-poszłam do niego głównie dlatego że znalazłam same pozytywne opinie na jego temat:)Chodzę do Luxmedu ale naprawdę warto!!!!!!!!!!!Mimo że za wizytę trzeba zapłacić.Super człowiek, baaardzo cierpliwy i delikatny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: gdzie dr Robak? IP: *.eranet.pl 30.03.07, 21:21 polecam gorąco dr Robaka, rewelacyjny i jako lekarz i jako człowiek, dotychyczas chodzę tylko do Luxmed'u, ale z uwagi na częstotliwośc wizyt w najbliższym czasie zastanawiam się nad wizytami państwowymi,jeśli są. Ponawiam więc pytanie, czy dr Robak przyjmuje w przychodzi przy szpitalu na Staszica? Ile ewent. wcześniej trzeba się zapisywać? Jeśli dziewczyny, nasze posty czyta dr Robak (a pewnietak jest), pozdrawiamy go! Odpowiedz Link Zgłoś