Dodaj do ulubionych

gdzie dr Robak?

21.09.06, 13:16
Obserwuj wątek
    • Gość: Lublinianka Re: gdzie dr Robak? IP: 87.246.214.* 21.09.06, 13:32
      Jeżeli chodzi o ginekologa, to pracuje na Staszica. Ale wpisy o nim jakioś mało
      sympatyczne.
      • iwonownia Re: gdzie dr Robak? 21.09.06, 13:35
        Ja spotkłam się z pozytywami na jego temat. Tyle jest tematów o ginach, że sama
        już zgłupiałam i nie wiem u kogo poprowadzić ciążę i gdzie rodzić.
        • Gość: Lublinianka Re: gdzie dr Robak? IP: 87.246.214.* 21.09.06, 13:36
          Znalazłam też wpisy pozytywne. Faktycznie trudno wybrać. Ale jak pójdziesz
          prywatnie na pewno będzie sympatycznie. Przyjmuje też w Luxmedzie.
          • Gość: niedowiary;) Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 22.09.06, 18:54
            Prywatnie=sympatyczniej...hmmm...bardzo ciekawy wywód...
      • Gość: jo.ja Re: gdzie dr Robak? IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 25.09.06, 01:33
        A gdzie czytałaś te mało sympatyczne wpisy o dr Robaku? chętnie je zobaczę.
        Ja spotkałam się z samymi bardzo pozytywnymi opiniami tak iż sama zdecydowałam
        się na wizytę u doktora, no i jestem baaaardzo baaaardzo zadowolona.
        Jedno słowo: rewelacja.
    • anda8 Re: gdzie dr Robak? 21.09.06, 22:23
      jest też pani dr Robak, ale chyba po męzu inaczej teraz, nie iwem?
      • Gość: to ja... Re: gdzie dr Robak? IP: *.pronet.lublin.pl 21.09.06, 23:36
        anda8 napisała:

> jest też pani dr Robak, ale chyba po męzu inaczej teraz, nie iwem?

Po mężu ma Chołubek, a dokładnie Robak-Chołubek, ale akutat ją średnio polecam.
        Może i jest dosyc sympatyczna, ale wg mnie nie do końca kompetentna chyba. Nie
        będę się wdawać w szczegóły, ale takie jest moje odczucie.I wiem to po sobie, a
        nie od koleżanek itp.
        • basiek13 Re: gdzie dr Robak? 24.09.06, 09:43
          ja mam dobre zdanie o dr Robaku, prowadził moją ciążę i był przy porodzie -
          super lekarz
    • Gość: jo.ja Re: gdzie dr Robak? IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 25.09.06, 01:23
      Dr.Robak - polecam naprawdę! Byłam, sprawdziłam:-) Przyjmuje w Luxmedzie.
      Przesympatyczny, ma takie coś w sobie, czy może coś w sposobie bycia, że
      atmosfera podczas wizyty jest rewelacyjna. A kompetencje myślę, że też ok.I
      żadnych negatywnych komentarzy na jego temat nie udało mi się znaleźć same
      pozytywne. Pozdrawiam.
      • Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.devs.futuro.pl 03.10.06, 09:58
        Ja też ine spotkałam się z negatywnymi opiniami na temat doktora. Wszystkie są
        baaaardzo pozytywne. Pani Robak - Chołubek to siostra doktora Robaka. Ale jej
        nie polecam, byłam u niej kiedyś i nie byłam zadowolona.

Natomiast doktor Robak to cudowny lekarz i nie prawda że prywatnie jest
        sympatyczniejszy, bo nie zdziera kasy i zależy mu na klientkach. Zawsze jest
        tak samo sympatyczny.
        • Gość: Alexandra Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 18.12.06, 13:26
          Polecam goraco pana dr jacka Robaka!!!!
          Fachowiec w 100%, bardzo miły i sympatyczny człowiek,delikatny i dokładny podczas badania.Jesli jeszce któras z Pan ma watpliwosci to uwazam ze niepotrzbne.
          • Gość: Alexandra Re: gdzie dr Robak? IP: *.it-net.pl 18.12.06, 13:28
            Pan dr przyjmuje w lux medzie na ul królewskiej w soboty i poniedziałki.
            • Gość: gosc Re: gdzie dr Robak? IP: *.pronet.lublin.pl 06.02.07, 11:53
              a czy pracuje gdzie panstwowo dr Robak i za wizyte nie trzeba placic ?
              wolalabym sie przekonac bez pieniedzy na pierwszej wizycie.
              • Gość: Elik Re: gdzie dr Robak? IP: *.instalnet.pl 06.02.07, 20:34
                wiem, że pracuje w szpitalu na Staszica; słyszałam o nim pozytywne opinie:)
                Czy przyjmuje gdzies panstwowo?? nie wiem.... trezba by było to sprawdzic w
                przychodni przy szpitalu
                • Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.telprojekt.pl 15.02.07, 14:48
                  Pan doktor jest jednakowo sympatyczny prywatnie i panstwowo. To wiem na pewno.
                  Nie zależy mu na pieniądzach, czasem idzie na ustępstwa dla klientek w
                  potrzebie.
                  • biedroneczki.sa.w.kropeczki Re: gdzie dr Robak? 16.02.07, 01:35
                    A gdzie państwowo przyjmuje??? Czy mogłabyś napisać?
                    • Gość: weana Re: gdzie dr Robak? IP: *.telprojekt.pl 16.02.07, 10:33
                      Nie wiem. Ja chodze do niego prywatnie do Lux Medu. Panstwowo zdawałoby się że
                      pracuje w szpitalu na Staszica, ale nie wiem czy tam przyjmuje.
    • Gość: Julita Re: gdzie dr Robak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:39
      Luxmed Lublin ul.Radziwiłłowska
      • Gość: meeeee Re: gdzie dr Robak? IP: 62.233.130.* 15.03.07, 20:54
        Ja też polecam dr Robaka-poszłam do niego głównie dlatego że znalazłam same pozytywne opinie na jego temat:)Chodzę do Luxmedu ale naprawdę warto!!!!!!!!!!!Mimo że za wizytę trzeba zapłacić.Super człowiek, baaardzo cierpliwy i delikatny.Pozdrawiam
        • Gość: enka Re: gdzie dr Robak? IP: *.eranet.pl 30.03.07, 21:21
          polecam gorąco dr Robaka, rewelacyjny i jako lekarz i jako człowiek,
          dotychyczas chodzę tylko do Luxmed'u, ale z uwagi na częstotliwośc wizyt w
          najbliższym czasie zastanawiam się nad wizytami państwowymi,jeśli są. Ponawiam
          więc pytanie, czy dr Robak przyjmuje w przychodzi przy szpitalu na Staszica?
          Ile ewent. wcześniej trzeba się zapisywać?
          Jeśli dziewczyny, nasze posty czyta dr Robak (a pewnietak jest), pozdrawiamy go!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka