Dodaj do ulubionych

Cisza od miesiąca

22.11.24, 10:32
To kolejny raz, gdy tak jest.

Króciutko: nie odzywa się do mnie od 1,5 miesiąca. Znajomość była hybrydowa, a może całkowicie internetowa. Trwała 10 lat. Wspólne wyjazdy, częste kontakty. No miłość miedzyludzka! Reagowało na nią moje ciało. Jak nigdy.

Kontakt inicjowany przeze mnie. On rzadko sie kontaktował pierwszy czy też w ogóle, raczej w ogóle (ha ha ha)
Nie ma żony, nie wiem kogo może mieć...
Inwalida emocjonalny, seksualny itd.
Dopuszczam inne dziewczyny internetowe.
Teraz dopuszczam już wszystko 😉

Mój problem: ciało. Moje ciało należałoby do niego. Reagowało na niego. Tylko.
Po akcjach przez te lata (brak czegokolwiek) i po tej teraz, coś jest nie tak.
Owszem, cierpię, chciałabym, by to naprawił itd., ale jak tylko o nim pomyślę, mam mdłości. Dostaję biegunki. Boli mnie brzuch. Robi mi się niedobrze.
Nigdy nie miałam takich objawie, chyba że szkam do niechcianej pracy. Wzdryga mnie, gdy myślę, że po raz kolejny, miałabym wracać do tego.

Przykłady zjego zachowań, wybiorcze, bo nawet nie chce mi sie udowadniać...
Zostawił mnie pod lotniskiem i uciekł bo mu się nie chciało czekać
Przyjechałam do niego (jazda dluuga, wiedział, że będę, inne miasto) nie otworzył mi drzwi, pojechał gdzieś tam..
Siedzimy w pizza Hut, przychodzi do rachunku, on każe mi płacić, bo ja tez mogę
coś pękło, poszłam do WC i jak wyszłam, to obsługa pytała czy dobrze się czuje smile mimo zaloznych okularow przeciwslonecznych i makijażu kamuflującego
Zamówił hotel, celowe z robalami (komentarze w necie jakie o nim nyly, to tobake, robaki, pluskwy itd.
Tego jest cała masa.
Nie chcę mi się przypominać, bo mam mdłości. Ostatni to jego pobyt u mnie i powiedzenie mi że rzeczywiście powinnam nie pokazywać się MU rano, bo jestem brzydka.
To było szczere wyznanie 44 latka do 39 latki - HA Ha Ha 😢

Może chciał bym odeszła sama, może ma inną.
Chodzi jednak o te mdłości na samą myśl o nim.
Z jednej strony jest ból. Cierpię, przebywam żałobę czy cokolwiek. Z drugiej jest żywy wstręt. Aż mnie skręca. Jest mi też wszystko jedno.
Jako że nie są normalne te mdłości i następują tylko wtedy gdy przypomnę dobie o nim, to się niepokoje.
Druga rzecz wzdryga mnie, gdy oglądam filmy z wątkiem miłosnym. Przewijam. Robię się wtedy drażliwa. Mam też zablokowanie na erotyke.

Czy może to być wynikiem tego że moje ciało sie broni, bo pamięta tamte razy (dużo boleśniejsze, z atakami bólu, jęku, płaczu itd..) na wypadek gdybym po 3 miesiącach ciszy otrzymana smsa: "cześć, jestes" ?
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 10:40
      O Jeżu slodki. Co ja czytam?
      • asia.sthm Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 10:46
        Następny scenariusz do kosza.
        Jakiś urodzaj na grafomanię.
        • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 11:56
          Cip.cia tylko parafrazuje piosenkę sprzed kilku dni z tekstem "Cause every friendly gesture
          Turns my stomach inside out". Lubię podtykać rozkminy dla zaciekawionej gawiedzi 😂 trollo lollo
          • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:01
            Ale to prawda, każdy z nas zna takie osoby które mają tyle za pazurami - wiemy ile zła wyrządzają - że każdy udawany przez nich przejaw dobroci sprawia że chce nam się puścić pawia... Głupi się może nabierze.
            • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:03
              Tzw. moderatorzy przebiegu zdarzeń 😂
              • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:04
                Bo "dobra ściema to podstawa", nie tak? 💦💦
      • conena Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 10:47
        brzmi trochę jak ta wariatka OMC Smoktunowiczowa, chociaż ja nie dałam rady całości, wybiórczo kilka zdań przeczytałam aby nie dostać raka wzroku.
        • sueellen Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 11:09
          Troll nie troll, wariatką nie wariatka. Niektórzy ludzie naprawdę sobie sami to robią. I ich cierpienie jest prawdziwe. Znam takie przypadki. Niby fajna dziewczyna, wykształcona, zaradna a ma tak napaprane w głowie kiedy przychodzi do płci przeciwnej, że się wierzyć nie chce. 40 lat, a emocjonalnie piętnastolatka. Co więcej, to domena tzw "wąskich specjalistek" zafiksowanych na jednej dziedzinie wiedzy.
          • simply_z Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:10
            Takich perfekcyjnych (niby) kobiet, tak, znam kilka takich...
      • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 14:57
        Kazik śpiewał "o losie słodki" 👋
    • 1matka-polka Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 11:37
      Terapia, na cito🫨
    • alpepe Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:05
      Słuchaj, jest zapotrzebowanie na rynku erotycznym na sclave, nie wiem, czy to w slangu jest niewolnica? Dorobiłabyś sobie za bycie poniżaną na różne sposoby, może i by się orgazm trafił. Wiem, zaraz mnie forumki tu skoszują, bo nie rozumieją, że jesteś tak popaprana, pewnie za sprawą dzieciństwa, że nie da ci się tjutjutjać, tylko trzeba potrząsnąć.
      Idź na terapię. Uratuj siebie.
      • alpepe Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:05
        slave, nie sclave
        • alpepe Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 12:06
          już sama nie wiem, bo mi się mylą języki, sorry.
    • barbibarbi Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 14:55
      Tak, ciało mądrzejsze niż umysł, ciało mówi - uciekaj, no to uciekaj, a nie rozkminiaj jakiegoś odpada atomowego. Fuj, nie odebrał z lotniska bo mu się nie chciało czekać! Co to ma być? Nawet nie wiem jak to skomentować, zapewne trololo, aczkolwiek bywają takie zaburzone kobiety, taki facet to dno
      • wirotomenia [...] 22.11.24, 17:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lillyinchains Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 20:13
          Nie jesteś rzeczą, którą można wziąć.

wirotomenia napisała:

> Robil gorsze rzeczy niż nieodbieranie mnie z lotniska!
          >
          > Jest to 3 czy 4, Chuj wie, taki raz jak teraz, tylko że jakos inny, bo rzygam,
          > gdy pomyślę że miałabym.. że miałby się do mnie odezwać albo coś takiego.
          >
          > Zablokowałam wszystkie kanały komunikacji żeby żaden, chuj wie jaki, SMS nie pr
          > zyszedł albo mi połączenie nie wyskoczyło. Blok. Blok. Blok.
          >
          > To że mnie jak gowno traktował i patrzył ile może, to oczywiste, ale żeby do gł
          > owy dotarło pozniej niż do ciała.
          > Ciało przeżyło najwięcej, bo i rozkosz i ten jebany ból po.. gdy wiło sie z roz
          > paczy, a teraz jest w konwulsji, obrzydzone.
          >
          > Nogi mi się same ruszają, brzuch podskakuje, wyginam się i dostaje mdłości. Boj
          > ę się że chuj się odezwie, a ciało się schowa, głowa zapomni i gowno zacznie si
          > ę do razu
          >
          > Z drugiej strony, chuj, nie odzywał wie nigdy pierwszy, więc może jestem bezpie
          > czna
    • kachaa17 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 21:13
      Mnie się od samego czytania robi niedobrze.
      • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 21:33
        Bo to durne prowo baby która ma coś z głową.
    • chatgris01 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 21:39
      To ty przez lata zakładałaś wątki o uzależnieniu od toksycznego faceta i wymianie z nim wiadomości?
      • kachaa17 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 21:49
        Wydaje się, że to inny styl pisania.
      • wirotomenia Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 23:26
        chatgris01 napisała:

> To ty przez lata zakładałaś wątki o uzależnieniu od toksycznego faceta i wymian
        > ie z nim wiadomości?
        >

Nie, ale te wszystkie historie są takie same.

Poza tym weszło coś takiego, że mam fleszbaki: Widzę jak na jawie wszystko, co mi mi zrobil złego, nawet sprzed kilku lat.
        Potrafię odtworzyć słowa, miejsca i jak mi się po tym zrobiło źle. Nie wywołuję tego. Samo przychodzi.
        Pojawił się też strach przed nim, niewiadomego pochodzenia.

Nie mamy że sobą do czynienia od półtora miesiąca.
        Zastanawiam się dlaczego się to pojawią. Nigdy tak nie było. Raczej w drugą strobe
        • stasi1 Re: Cisza od miesiąca 22.11.24, 23:50
          To tym bardziej powinnaś byc szczęśliwa że nie ma z tobą tyle kontaktu. Może więcej ty sama znowu nie zaczniesz szukać z nim kontaktu
        • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 01:40
          Dżizas, to normalne. Ja pamiętam i 30 lat wstecz kto mnie wkur.wil w przedszkolu uderzając mnie klockiem albo co pier.dolila do mnie stara wiedźma nauczycielka w podstawówce. Pamiętliwa jestem do 7 pokoleń wstecz.
          • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 01:48
            Stara ku.rwa próbowała mnie przestawić w 1/2 klasie na siłę z lewej ręki na prawą i kazała mi pisać dyktanda prawą ręka zostając dłużej po lekcji jako jedyne dziecko. Nie była też zadowolna, że mam potrzebę wyjścia w czasie lekcji do toalety. W skrócie brzydka dusza = brzydka gęba. W dzisiejszych czasach kuratorium by się jej do dupy dobrało.
            • kk345 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 16:01
              chocolate_dog123 napisała:

> kazała mi pisać dyktanda prawą ręka zostając dłużej po lekcji jako jedyne
              > dziecko.
              Gramatyki też nie nauczyła.
          • claudel6 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 02:18
            no to akurat jest nienormalne ;p
            • chocolate_dog123 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 02:30
              Bo ja nikomu nie robię takich rzeczy, więc jak ktoś w moją stronę odpier.dala chuynie to przeklnę do siódmego pokolenia i ostrze kałacha na późniejszy czas. Mam swoje powody, całkiem słuszne zresztą.
        • claudel6 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 02:25
          słuchaj. zrobiłaś już bardzo dużo dla siebie - zablokowałaś kontakt. ale on może obejść blokady i się pojawić. musisz pamiętać - on jest jak heroina - daje Ci stuprocentowe uzależnienie i calkowitą degradację własnej wartości w pakiecie. przy nim zawsze będziesz niczym. małym gównem. pomyśl - jak chcesz przeżyć resztę życia. czy jak zero czy jak fajna osoba, która ma coś do zaoferowania światu? ten świat to nie tylko faceci, ale cała planeta. inni ludzie. więc jak on obejdzie te blokady, Ty musisz być gotowa na tę konfrontację. na spuszczenie go na drzewo.
          a przy tak silnych objawach psychosomatycznych to tak - na cito terapia. żadne forum nie zastąpi terapeuty.
          • claudel6 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 02:28
            i jeszcze jedno - jak już się wyleczysz i oczyścisz z tego narkotyku, to zapewniam Cię, spotkasz jeszcze kogoś, kto wyśle Cię sensualnie w kosmos. zapewniam Cię, że to nie jest takie rzadkie, to się zdarza wiele razy w życiu. mowię Ci to z bardzo pogłębionego doświadczenia.
      • szpil1 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 06:13
        chatgris01 napisała:

> To ty przez lata zakładałaś wątki o uzależnieniu od toksycznego faceta i wymian
        > ie z nim wiadomości?
        >
        Też tak myślę. Mc.dong czy jakoś tak. Tylko styl dla odmiany wulgarny, żeby można było utrzymywać, że nie , no skąd 🙄
    • miaumia Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 04:39
      Wrzuć dziada do mentalnej i zmysłowej utylizacji. Powiedz, że wybaczasz sobie, jemu i pobądź jakiś czas sama ze sobą i bliskimi Ci ludźmi, w innym otoczeniu, żeby się uzdrowić i zregenerować. Ale nigdy podobnego zachowania nie zapominaj i unikaj.

Wierzę, że odzyskasz siebie i spotkasz kogoś, kto będzie na Ciebie zasługiwał i Cię przyciągał na poziomie ciała również.

To, co wspomniałaś o jego zachowaniu, brzmi wstrętnie i dlatego Twój organizm i psychika rozregulowaly się.

Pomoże indywidualnie dobrana psychoterapia, wyjazd i z czasem poznawanie nowych osób, jak poczujesz się na to gotowa.

Zwracaj uwagę na to, jak traktują Cię inni, a nie tylko na wstępne komunikaty ciała.
      Żeby takiej traumy i postępowania wbrew Twojej godności i wartości nie przeżywać więcej.

Tulę najmocniej, wszystko z czasem się ułoży, jak będziesz konsekwentna i uważna.
    • cegehana Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 14:35
      Jeśli idzie o ciało to dbaj o ciało, idź do lekarza rodzinnego, dbaj o dobrą dietę, ruch itd. - być może jest tak, że objawy są reakcją na stres, ale oznacza to wcale że objawy mijają kiedy mija stres. I terapia "głowy" też lepiej pójdzie tym lepiej im lepiej będzie funkcjonować ciało.
    • andallthat_jazz Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 14:40
      A wy sie do mnie przy...dalacie 🙄🤦‍♀️
    • 00zxc00 Re: Cisza od miesiąca 23.11.24, 16:40
      Mogę ci tylko powiedzieć że rozumiem. 😢 Ale to nie wątek na to forum. Tutaj każda jest szczęśliwa w miłości (jak i w każdym innym aspekcie życia). Ktoś kto nigdy nie był nieszczęśliwie zakochany, nie zrozumie. Oczywiście ematka nawet jeśli była nieszczęśliwie zakochana to szybciutko się pozbierała bo ma pragmatyczne podejście do życia a po co tracić czas nieprawdaż.
      Trzymaj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka