Dodaj do ulubionych

ginekolog dr Chołubek

IP: 212.106.21.* 27.07.07, 22:16
poszukuje informacji o dr Chołubku z Krasnickich, wybrałam go na lekarza
prowadzącego ciążę i nie wiem czy to był dobry wybór. jestem dopiero w 6 tc i
po raz pierwszy byłam u tego dr w przychodni przyszpitalnej. co o nim
sądzicie/ Jaki jest podczas porodu? Ile bierze za obecnośc przy porodzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: ginekolog dr Chołubek IP: *.blue-net.com.pl 28.07.07, 09:05
      to był bardzo dobry wybór, poczytaj wątek ginekolog, ten długi, jest na
      pierwszej stronie, prowadził moją ciążę, kilka razy leżałam na patologii, uważam
      że uratował zdrowie a może i życie mojego synka bo zareagował na spadki tętna i
      wysłał mnie na obserwację a po kilku dniach miałam cc
      znam wiele zadowolonych pacjentek doktora, to jeden z najlepszych ginów :)
      • Gość: ana Re: ginekolog dr Chołubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:43
        Bardzo miły człowiek, byłam jego pacjetka (chodziłam prywatnie)Akurat sie tak
        złozyło ze w trakcie mojej ciazy miał operacje chyba na kregosłup i przy
        porodzie był tylko obecny a pomagał inny lekarz.Ale jak juz lezałam z synkiem
        na noworodkach to zauwazyłam ze bardzo dobrze sa traktowane przez personel
        pacjetki doktora Mazurka.ale jak czytałam fora w czasie swojej ciazy to roznie
        sie o nim pacjetki wypowiadały.Reasumujac dr Cholubek jako człowiek (bardzo
        sympatyczny)i fachowiec to dobry wybor.Pozdrawiam
    • momoni Re: ginekolog dr Chołubek 02.08.07, 10:49
      witaj,
      byłam jego pacjentką przez cały okres ciąży i rodziłam na kraśnickich.
      rzeczywiście jest miłym i profesjonalnym lekarzem. tak było przez cały czas
      kiedy chodziłam na prywatne wizyty. niestety gdy znalazłam się w szpitalu
      (miałam zagrożoną ciążę) zmienił się nie do poznania - nie miał dla mnie czasu,
      unikał rozmów. nie był przy porodzie bo się przeziębił (ale do pracy
      przychodził). nawet się nie zainteresował kto odbiera poród i jak się czuję po.
      no cóż, zgadzam się z opinią, jaką usłyszałam od innego lekarza z kraśnickich,
      że dr chołubek jest bardzo łasy na kasę, ale nadmiar pacjentek i pieniędzy go
      zepsuł. ostatecznie cesarkę zrobił mi dr Surmacz i byłam bardzo zadowolona z
      jego podejścia także po porodzie. pozdrawiam i powodzenia!
      • Gość: pacjentka Re: ginekolog dr Chołubek IP: *.blue-net.com.pl 02.08.07, 11:04
        Nie uwierzę w to że dr Ch. jest łasy na kasę. Ja u niego byłam w trakcie całej
        ciąży może na dwóch prywatnych wizytach (bo regularnie leżałam na patologii) i
        traktował mnie wspaniale. W szpitalu jak miał dyżur to wszystkie pacjentki ze
        wszystkich oddziałów były szczęśliwe bo wiedziały że on się naprawdę interesuje
        ich samopoczuciem a nie olewka jak inni lekarze (nie wszyscy oczywiście).

Mimo że cc robili mi inni lekarze wiem ze dr interesował się moim losem (miałam
        problemy po).

Czy naprawdę chciałabyś żeby ci przy porodzie smarkał i kichał i dziecko zaraził?

Cóż takie masz odczucia i nic tego nie zmieni ale ja się z taką wizją dra nie
        zgadzam bo w moim odczuciu (i wielu innych pacjentek) to fałszywa wizja.

Raczej obawiałabym się lekarza który uderza w gadki z pacjentkami obgadując i
        oczerniając swojego kolegę, pewnie zawiść go zżera bo Ch. jest bardzo lubiany.

Pozdrawiam
        ps. dr Ch. uratował zdrowie a może i życie mojego synka, zawsze będę go bronić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka