Gość: A IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.04, 12:38 GW sprzyja terrorystom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legal.alien Duńczyk??? 30.09.04, 12:38 Slimane Hadż Abderrahmane ?? Rzeczywiscie typowo dunskie imie i nazwisko. Europa musi wreszcie zaczac robic porzadek z ta arabska piata kolumna. Wiekszosc z tych siersciuchow pasozytuja na systema opieki spolecznej. Nie podoba im sie to won do swoich rodzinnych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatar Re: Duńczyk??? IP: *.astor.net.pl / *.net.pl 30.09.04, 12:51 Sporo w tym prawdy. Kraje europejskie przyjeły do siebie duzo arabów. Ci dostali prace, opieke społeczną, dach nad głową. Część na pewno na to zapracowała, ale część (sądzę, że niewielka) sięga po więcej i sprzyja terorystom. Powinno sie ich wydalać. Nie moge zrozumieć mentalności terrorystów. Czy można mierzyć ich ta samą miara co np. zbrodniarzy z II WŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: Duńczyk??? 30.09.04, 13:05 Gość portalu: Gatar napisał(a): > Sporo w tym prawdy. > Kraje europejskie przyjeły do siebie duzo arabów. > Ci dostali prace, opieke społeczną, dach nad głową. Jesli chcieli pracowac. Znajoma jest nauczycielka w szkole sredniej w Norwegii, gdzie jest calkiem sporo Arabow. Nie chca sie uczyc, a na pytanie co beda robic w przyszlosci, odpowiadaja, ze beda zyli z socjalu. > Część na pewno na to zapracowała, ale część (sądzę, że niewielka) sięga > po więcej i sprzyja terorystom. Mysle, ze ich jest wiecej niz ci sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Miary te same,ale.... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.10.04, 07:24 Oczywiście ,że można tą samą miarą.Tylko trzeba wybrać właściwą.Bo inna miara w różnych krajach,inna np.w Federacji Rosyjskiej.W jednych krajach za mniejsze zbrodnie wieszano,w drugich za większe zbrodnie stawiano pomniki i nazywano miasta i ulice.I niektóre nadal obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Duńczyk??? IP: *.top.net.pl 30.09.04, 13:39 No, ten akurat chce walczyć z jeszcze groźniejszym wrogiem Europy niż islamiści. Nie widzę powodu, aby mu przeszkadzać. Nie odtrąca się sprzymierzeńca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Jeszcze kilku takich "Dunczykow", a zapragniemy IP: *.crowley.pl 30.09.04, 12:49 pomagac Moskwie w jej rozprawie z Wolna Czeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Rosja= "SOJUSZNIK" Stanow Zjednoczonych???! ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:03 Jeżeli 31-letni Slimane Hadż Abderrahmane zrealizuje swoją zapowiedź, naruszy warunki umowy podpisanej z amerykańskimi władzami, na mocy której został zwolniony z więzienia. Zobowiązał się w niej, że nie będzie współpracował z organizacjami terrorystycznymi, nie zaangażuje się w dżihad, czyli świętą wojnę i działania wymierzone w Stany Zjednoczone i ich SOJUSZNIKOW. A odkad to Rosja jest SOJUSZNIKIEM Stanow Zjednoczonych? Czy ja ZNOW cos przespalem???! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.spb. ru Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.127.adsl.wplus.ru 30.09.04, 13:03 Gdy nie kocha Dunskich premjera i ministra, to niech i walczy z tymi "obroncami praw czlowieka" u siebie. Co chodzi o Rosji? Moze potem im bedzie zal, ze kiedys ukrywali Zakajewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzis prosto Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.04, 13:07 europejczycy naiwnie oczekuja od imigrantow lojalnosci wobec unii. dziecinada. muzulman zabije wlasna corke jesli kocha nie tego i walczy na smierc z kazdym ktory sie do niego nie usmiecha. prawa czlowieka w krajach arabskich to jak bezlapowkowa polska. hi hi. nie da sie wyobrazic co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:32 Pod płot kórwę i rozstrzelać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Skarzy sie 'bidulka", ze go ponizali w wiezieniu. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 13:38 Telewizjii nie mogl ogladac i video z szefem Ladenem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. przekazac go Rosji i niech oni sie martwia.. IP: *.utc.com 30.09.04, 13:40 ..jak sojusznicy to sojusznicy-nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Naspraszali Allachów to niech mają. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:55 Naspraszali Allachów to niech mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor A ile bedzie demonstracji jak go zalatwia w Rosji? IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 14:13 Juz mozna przewidziec komunistow (odzywione gebusie na kapitalistycznym papu), pedalow, islamcow i inne odpadki naszego gatunku, jak krzycza w Paryzu przeciw dyktaturze Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: A ile bedzie demonstracji jak go zalatwia w R IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 15:40 O Boze, ale ludzie maja sieczke w glowie zamiast mozgu! Wojna w Czeczenii jest po pierwsze WALKA O NIEPODLEGLOSC z najezdzca, dopiero na drugim planie jest to 'swieta wojna'! Wielu bylo wyznawcow innych religii, ktorzy przylaczyli sie do Czeczenow aby pomoc im w walce ze wspolnym wrogiem (mowie tu o Polakach, Ukraincach, Estonczykach (i Estonkach !), Litwinach i innych). Brawo dla tego odwaznego Wikinga, ktory jest jednym z niewielu, ktory zdecydowal sie walczyc przeciwko Rosji! ROSJA JEST ZAGROZENIEM DLA EUROPY i calego demokratycznego systemu (slowa Sergieja Kowaliowa, rosyjskiego dysydenta)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor oczywiscie nie myslisz, ze sieczka w Twojej? IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 16:04 Zakladasz od razu, ze Ty masz racje. Czy wiesz, ze brak watpliwosci to objaw fanatyzmu. Niestety ogranicza to uczenie sie nowych rzeczy i zaweza kreg znajomych. Na tym forum jest duzo fanatykow i to mnie dziwi. Skad Polacy tacy zaciekli na siebie samych. Czeczency walczac o wolnosc podcinaja galaz na ktorej siedza przez wspolprace z terroryzmem islamskim. Ten niby Wiking (jak wiesz Wikingowie zalozyli Rus)robi zla robote dla Czeczencow potwierdzajac mmiedzynarodowy charakter walki na Kaukazie. Jest zbyt fanatyczny (wiec glupi) aby zamknac morde i ewentualnie pojechac tam cicho. Poza tym, zgodnie z Szaria on jest Arabem. Z matki, zgodnie z prawem islamskim, nic sie nie dziedziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.chem.uni.wroc.pl 30.09.04, 15:33 Terrorysta ktory walczy z Rosja dla GW to romantyczny wojownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 15:42 BO TAK JEST! To romantyczny wojownik i bohater! W dodatku bardzo przystojny, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Z Niemiec jestes!. Duze prawdopodobienstwo, ze IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 16:26 jestes "materacykiem". Stad Twoje poglady prosto z annusa. Romantyzm Twojego bohatera skonczy sie niedlugo jesli pojedzie naprawde do Czeczeni. Rosjanie zaczna ucinac penisy przed zabiciem islamcow. Uniemozliwia im to seks w raju. Romantyzm co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 16:02 A wogole to nie rozumiem, ludzie co tak strasznie opluwacie GW - co tu wogole robicie??? Jak Wam sie nie podoba to czytajcie cos innego (np. Urbanowke lub Trybune)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzi Przestroga dla białych dziewczyn! IP: *.ibch.poznan.pl 30.09.04, 16:29 Nie należy zadawać się z Arabem, gdyż może wan zrobić takiego Slimane Hadż Abderrahmane. Bycie arabeską to ryzykowny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Jak bylem studentem UW to itd prowadzilo cala IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 16:45 akcje ostrzegania przed takimi decyzjami. Co sie dzialo z niektorymi Polkami, ktore wyszly za maz za muzulmanow z roznych krajow przechodzi ludzkie pojecie. Jak znalazly sie w Nigerii, Sudanie, Algierii, itp. to spadaly w hierarchii rodziny (rodu, klanu) do najnizszej pozycji. Po probach buntu byly bite. Rozwod po islamsku byl szybki i wtedy sprzedawano je innym, gwalcono za nieposluszenstwo itd. Nie chce tu opisywac tego. Widze, ze doswiadczenia rodaczek nie maja wplywu na nowe chetne materacyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Jak bylem studentem UW to itd prowadzilo cala IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 16:46 A co sie stalo z tysiacami Polek, ktore wyszly za Polakow pijakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor przeciez mi tu rozmawiamy o malzenstwach z islamca IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 16:57 mi. Jak dziwczyny wybraly alkoholikow to tez zle wybraly i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Przestroga dla białych dziewczyn! IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 16:45 A Czeczency to nie Arabowie, to tak na wypadek jakby ktos tego nie wiedziel! I wcale nie mowia po arabsku tylko po czeczensku. Poza tym nie kazdy Muzulmanin to Arab (to na wypadek jakby ktos tego nie wiedzial). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Nowy jestes czy idiote udajesz. Poziom dyskusji IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:00 na forum zalezy od dyskutantow. Nie tlumacz Polakom co jest oczywista prawda. madrala jestes, to powiedz mi szybko, ilu jest muzulmanow na swiecie? Jaki jest podzial denominacji wsrod tej religii? Ilu jest Arabow muzulmanow a ilu Arabow chrzescijan.? dawaj rebionok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Nowy jestes czy idiote udajesz. Poziom dyskus IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 17:08 A Wlasnie, ze niestety musze tlumaczyc Polakom takie proste rzeczy! Dla przykladu podaje wypowiedz jednego takiego 'znawce tematu' "muzulman zabije wlasna corke jesli kocha nie tego i walczy na smierc z kazdym ktory sie do niego nie usmiecha." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Wyraznie masz sieczke w glowie. Szaria nakazuje IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:19 zabicie corki, ktora stracila cnote przed slubem. W Paryzu przestali juz nawet dochodcic jak znajda glowe dziewczyny islamskiej odcieta od ciala. Wejdz na BBC i poszukaj ostatnie wiadomosci na temat oderzniecia glowy corce przez ojca. Dla Ciebie mam lepszy i prawdziwy cytat z Koranu " If Allah touches you with harm, none can remove it except He" Sura Al-An'am, verse 17. Widocznie Allah odebral Ci rozum i teraz pros go o przebaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shidiskas Re: Wyraznie masz sieczke w glowie. Szaria nakazu IP: *.uni / *.uni-kl.de 30.09.04, 17:49 jakbym myslala tak jak ty to bym napisala, ze "Niemcy to ludojady" (przypadek z poprzedniego roku kiedy Niemiec zjadl drugiego Niemca), Polacy to mordercy (kiedys syn zabil ojca, bo jeden z nich byl za Walesa, drugi za Kwasniewskim), a juz szczytem wszystkuego sa niektorzy Polacy, ktorzy uparcie wrzeszcza, ze 'Zydzi robili mace z krwi dzieci'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusofil Re: Duńczyk// A ty, durak, czytaj inną gazetę,lepi IP: 194.181.190.* 30.09.04, 17:01 - ej dostosowaną do twojego poziomu, a nie GW. Nie wiem, jaki tytuł ci zalecić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Danii Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją IP: *.ds1-roen.adsl.cybercity.dk 30.09.04, 17:20 Panowie dziennikarze, wstyd kolejny . ''Dunski minister sprawiedliowsci'' to kobieta, na co zreszta wskazuje jej imie, czyli Lene. Skoro juz pisujecie o zagranicy, to sie troche najpierw poduczcie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka "Gazeta Wyborcza" popiera tego terrorystę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:27 Ja się przewracam. Co wy wypisujecie. A gdyby chciał lecieć do Izraela popierać Hamas w walce z Żydami? Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Duńczyk z Guantanamo chce walczyć z Rosją 01.10.04, 15:02 A w czom dielo? Nu niech by chlopak sie przejechal, tam sa duze szanse dostania sie do alahowych dziewic;)))) Co, Dunczycy kasy nie maja, zeby mu bilet zaplacic, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś