Gość: Oxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:56 Mam pytanie: czy zabieg usuwania 3 migdała w Sanitasie na NFZ jest naprawdę bezpłatny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agat Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:14 tak.usuwaliśmy ostatnio. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:36 Dzięki. U kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 14:42 moją córcie operowała dr. Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:56 W takim razie wiem już do kogo się kierować. Ciekawe czy jakaś forma wdzięczności jest mile widziana, a może konieczna...? Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:19 Konieczna napewno nie. czy mile widziana? trudno powiedzieć, cały personel bardzo troskliwie zajmował się operowanymi dziećmi przed i po zabiegu. Pielęgniarki i lekarze byli cudowni, non stop nam towarzyszyli, pomagali, czuwali i ja osobiście nie odebrałam jakichkolwiek sygnałów z ich strony, że na coś czekają w zamian. Może jestem naiwna, ale wierzę, że ludzie mogą być dobrzy i troskliwi tak po prostu. Przyzwyczailiśmy się chyba, do tego, że za życzliwość należą się "dowódy wdzięczności", a jak nie zapłacimy, to nikt nie zajmie się tak jak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxy Re: 3 migdał -Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:50 Twoja odpowiedź jest bardzo budująca. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś