kulka252 29.10.06, 18:29 Pinie poszukuję dobrego gina na fundusz. Jestem po poronieniu i przedwczesnym porodzie, potrzebuję dobrej opieki przed kolejną ciążą. Chciałabym urodzić zdrowego dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: dobry gin na NFZ IP: *.os1.kn.pl 29.10.06, 23:31 Bardzo przyjazny gabinet jest na Podwalu-na fundusz iprzyjmuje tam "murzynek" bardzo sympatyczny,-i dobry specjalista ktory pracuje na co dzien na Dyrekcyjnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOREDOS Re: dobry gin na NFZ IP: *.eranet.pl 29.10.06, 23:58 DR MAREK JAWOROWSKI-OLEŚNICA.PONIEDZIAŁKI I CZWARTKI PRZYJMUJE W GABINECIE DRA HERFURTA NA JOANNITÓW WE WROCŁAWIU-TYLKO USG,BADA U SIEBIE W OLEŚNICY.BYŁAM DWUKROTNIE ŚWIADKIEM,KIEDY Z JEGO GABINETU WYCHODZIŁA Z PŁACZEM KOBIETA.JEDNA Z NICH DZIĘKOWAŁA ZA URATOWANIE ŻYCIA.PRZEJMUJĄCY WIDOK.Z OPOWIEŚCI WIEM,ZE POMÓGŁ WIELU KOBIETOM,KTÓRE MIAŁY PROBLEMY Z ZAJSCIEM I DONOSZENIEM CIĄŻY. NIE JEST NA KASĘ CHORYCH ALE JEST TANI.WIZYTA 30,USG 30. U HERFURTA W GABINECIE 90-TO JEDNO Z NAJLEPSZYCH USG WE WROCKU.JA POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOREDOS Re: dobry gin na NFZ IP: *.eranet.pl 30.10.06, 00:00 ZAPOMNIAŁAM DODAĆ-CHOLERNIE DLUGO SIĘ CZEKA-MÓJ REKORD -5 GODZIN.ŚREDNI 2.NIE PROWADZI ZAPISÓW-STĄD PROBLEM...PRZYJEŻDŻASZ I CZEKASZ,NAWET DO PÓŁNOCY.ALE WARTO:)POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina Re: dobry gin na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:39 Ja bardzo chwalę sobie doktor Ciszko. Przyjmuje na kasę w przychodni na Ulanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś