Dodaj do ulubionych

Prezydent elekt karol Nwrocki

10.06.25, 09:16
zamknięty
Pierwsze postanowienia
POWOŁAŁ SZEFA KANCELARII
Tekst linku
    • marii51 Re: Prezydent elekt karol Nwrocki 10.06.25, 09:45
      zamknięty
      www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/eskalacja-w-kalifornii-pentagon-mobilizuje-dodatkowe-si%C5%82y/ar-AA1Gp709?ocid=winp1taskbar&cvid=fe689721eade4ecfe8cfb446e334340a&ei=45
      • pia.ed Kalifornia kontra administracja Trumpa 13.06.25, 17:43
        zamknięty
        Pentagon ogłosił mobilizację dodatkowych 2 tys. żołnierzy Gwardii Narodowej Kalifornii
        w celu wsparcia Urzędu ds. Imigrantów i Egzekwowania Ceł (ICE) w Los Angeles.
        Decyzja prezydenta Donalda Trumpa o skierowaniu gwardzistów do Los Angeles
        spotkała się z krytyką lokalnych władz, które obawiają się eskalacji napięć.

> www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/eskalacja-w-kalifornii-pentagon-mobilizuje-dodatkowe-si%C5%82y/ar-AA1Gp709?ocid=winp1taskbar&cvid=fe689721eade4ecfe8cfb446e334340a&ei=45
        • pia.ed Sprzeciw wobec polityki.Trumpa 14.06.25, 23:53
          zamknięty

https://ichef.bbci.co.uk/news/1024/cpsprodpb/5d36/live/04ddd4e0-4955-11f0-8d35-db6aa603eef9.jpg.webp

Tysiące ludzi zebrało się w miastach w całych Stanach Zjednoczonych,
          aby dołączyć do protestów przeciwko prezydentowi Donaldowi Trumpowi,
          na kilka godzin przed jego paradą wojskową w Waszyngtonie.

Demonstracje zorganizowane przez grupę o nazwie „No Kings”
          zostały ogłoszone ogólnokrajowym dniem sprzeciwu wobec
          jego polityki.

Ustawodawcy, liderzy związkowi i aktywiści wygłosili przemówienia
          w miastach takich jak Nowy Jork, Filadelfia i Houston do tłumów
          machających amerykańskimi flagami i szyldami krytykującymi
          Trumpa.

www.bbc.com/news/articles/c70622038yxo
          • marii51 Re: Sprzeciw wobec polityki.Trumpa 15.06.25, 16:17
            zamknięty
            pia,ed
            same problemy sam Trump wprowadza
            zwolnil miliardera i walczy ,, sam wojne i niepokój wprowadza

nie obejdzie sie bez mozliwe
            niesłusznych kolejnych postanowien ==wojna izrael IRAN,,

• pia.ed Re: Prezydent elekt karol Nwrocki 15.06.25, 19:54
        zamknięty
        marii51 napisała:
        www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/eskalacja-w-kalifornii-pentagon-mobilizuje-dodatkowe-si%C5%82y/ar-AA1Gp709?ocid=winp1taskbar&cvid=fe689721eade4ecfe8cfb446e334340a&ei=45

Jesli chcesz przenosic, to juz od tego wpisu... Ja wpisalam sie tu, bo bylo o Kalifornii... smile

A o nowym prezydencie mam ciekawostke: wpisze sie jak usuniesz o Kalifornii.
        albo zalozysz nowy temat o Nawrockim.
        • pia.ed Prezydent elekt Karol Nwrocki 18.06.25, 16:00
          zamknięty
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,31995931,mam-35-lat-i-powiem-wam-dlaczego-glosowalam-na-nawrockiego.html

janusz.grazyna
          pół miesiąca temu

Jako Polski katolik, prawdziwy chrześcijanin, jako Polski patriota i człowiek wyznający wartości rodzinne głosowałem na PiS Karola Nawrockiego i nie przeszkadza mi ,że PiS KAROL NAWROCKI JEST OSZUSTEM, KŁAMCĄ OSOBĄ POŚWIADCZAJĄCĄ NIEPRAWDĘ U NOTARIUSZA, KIBOLEM KTÓRY Z KIJEM BEJSBOLOWYM BIJE SIĘ W LESIE POWODUJĄC CIĘŻKIE OBRAŻENIA CIAŁA, NIE PRZESZKADZA MI, ŻE JEST ALFONSEM KTÓRY DOSTARCZA PROSTYTUTKI DLA GOŚCI HOTELOWYCH i CZERPIE KORZYŚCI FINANSOWE Z NIERZĄDU KOBIET, ŻE JEST ĆPUNEM KTÓRY WCIĄGA BLIŻEJ NIEOKREŚLONE SUBSTANCJE,
          nie przeszkadza mi to, bo PiS Karol Nawrocki tak jak ja, jest prawdziwym polskim patriotą katolikiem chrześcijaninem, wyznawcą krzyża i wartości rodzinnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka