marii51 17.08.09, 16:08 i tak ..liściki wirulane zaczęły krążyć... miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6934376,Pierwszego_maila_w_Polsce_wyslano_z_Warszawy.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 17:20 Nie mówcie,że niepotrzebny- wiele osób wcale nie poznałabym- Wirtualnie... 1)Pamiętam powódż ogromną- tu w kraju taki niepokój- a ja już mogłam w internecie w kamerce syna ogladać z Anglii- pisać listy- - 2)A po za tym chyba tylko , pasjanse i kulkową grę poznałam.. r 1992? chyba ? fora- 2005 r -dużo pożniej- najpierw blog.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 17:26 Córka mi powiedziała,że już jestem uzależniona. No to co Niech żyje Internet.!!! swoje robię i niczego nie zawalam. i mózg ćwiczę. Odpowiedz Link
misia007 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 17:27 Niech nam żyje 100 lat i pewnie że potrzebny jest!!!!! Odpowiedz Link
marii51 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 17:49 Z różnych powodów, nie widziałam do chrztu mojego maluszka -ale w kamerce co rusz widywałam- pierwsze guganka słuchałam.. przecież,to cudo-ten internet na skaypie- godziankami śpiewamy uczymy się wierszy- i klikamy na gg ze starszymi- mam też meiliki od najstarszych- hurra internet Odpowiedz Link
alfredka1 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 18:42 Chwała internetowi a właściwie TYM WSZYSTKIM co go stworzyli, a nam świat i ludzi przybliżyli. Odpowiedz Link
irene.jg Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 19:21 Nie powiem, że nie potrzebny, bo dużo mi daje, zastępuje, uczy, ale i kradnie niestety.... Odpowiedz Link
irena0503 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 17.08.09, 19:38 Do niedawna uważałam, że internet nie jest mi potrzebny ale pewnego dnia poniosło mnie i kupiłam laptop, kradnie trochę czasu- to fakt, nazbierało się trochę nieprzeczytanych książek ale też i wiele nauczyłam się, a ile świetnych ludzi poznałam na forum.Zyczę mu aby dobrze nam służył. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 18.08.09, 16:58 Znam też takich, którzy jedzą i klikają. Zasypiają też przy komputerze. Sprawdziłam siebie, że potrafię się obejść bez internetu i to dobrze wpływa na spokój. Otwieram na portalach informacyjnych, a tam same sensacje. Tak jak teraz, nie było nas parę dni, a dziś czytam o różnych wydarzeniach w kraju. Mam swoje zdanie nt. tych afer, ale w dbałości o siebie i mój komputer z trudem powstrzymuję się od dodania swojego komentarza. A ręce swędzą. Czy jestem uzależniona? pewnie tak. Bo komputer, to przede wszystkim moje narzędzie pracy, ale wytchnienie od tych tabelek daje mi właśnie internet. Czasami też lubię nocną ciszę, mąż śpi, a ja sobie gram, czytam i nawet uczę się. Nie wyobrażam sobie, gdyby już z jakiegoś powodu odcięto mi dostęp. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: INTERNET DZIŚ OBCHODZI 18 URODZINY 18.08.09, 17:05 Aha, dlatego napisałam na wstępie, że można się obejść bez internetu, bo poprzednio i teraz jak byłam u córki, to inne zajęcia mnie pochłaniały i nawet nie czułam potrzeby, żeby otwierać komputer. Zresztą w Niemczech jest taka błoga atmosfera. Ja tam się wyciszam i naprawdę odpoczywam. Odpowiedz Link