prado-line 16.09.09, 20:24 poszukuję kontaktu na sprawdzoną hurtownię outletową w Warszawie (damska i dziecięca)lub okolicach. Chodzi mi najlepiej o odzież 'z wieszaka'. Czy ktoś może polecić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outlet-lodz Re: outlet współpraca 15.10.09, 00:50 Witam, zapraszam do współpracy.Prowadzę hurtownię w województwie łódzkim,która jest oficjalnym dystrybutorem jednego z największych importerów końcówek kolekcji renomowanych firm.W ofercie posiadam odzież damską m.in.Vila,Mexx,2 Biz,B-Young,Marc Lauge,Zara,Zazar & Guro,Sisters Point,Object,Veto,In Town,męską m.in.Bertoni,Shine i dziecięcą m.in.Fransa,Canadahouse. Towar pakowany jest w pakiety. Istnieje możliwość dostarczenia towaru przez kuriera. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt mailowy lodz@outlet- polska.com.pl Odpowiedz Link
image2009 Re: outlet współpraca 29.10.09, 13:54 Witam! Nasza hurtownia znajduję się 100 km od Warszawy w woj łódzkim. Jeśli są Państwo zainteresowani współpracą proszę o kontakt image@kamlex.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
kedziorek100 Re: outlet współpraca 30.10.09, 14:26 Witam serdecznie Zapraszam do Hurtowni w Wyszkowie. W naszej ofercie między innymi końcówki kolekcji 33sztuki jak i CRM Metka pakowane po 20kg (90% rzeczy z metką) Zapraszam 0693 78 68 08 Odpowiedz Link
kazus1989 Re: outlet współpraca 26.02.15, 11:54 Oferuję pakiety odzieży outlet H&M. Kolekcja wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy. 100% H&M bez żadnych podfirm. W pakiecie ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu). I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu). Cena 55 zł netto/kg (67,65 zł brutto/kg). Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo sztuk w pakiecie. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam! Świetna oferta dla hurtowników i detalistów. W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria, bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Natychmmiastowa wysyłka! Lub odbiór na miejscu. Napisz do mnie, wysyłam na maila przykładowe zdjęcia. Pakiety po 10, 20 kg lub więcej. Pakiet 10 kg: 676,5 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem) Pakiet 20 kg: 1353 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem) Najatrakcyjniejsza cena na rynku KONTAKT: Tel.: 696151730 E-mail: kazus1989@wp.pl Odpowiedz Link