ailama 21.11.13, 20:24 Witam, Widziałam w drogerii, że wiekszość perfum i wód ma zniżniki, może ktoś wie, czy te ceny rzeczywiście są atrakcyjne, czy to taki chwyt reklamowy, zupełnie nie znam się na tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deeds Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 21.11.13, 21:09 Witaj, Wczoraj byłam w superpharm, niektóre mają atrakcyjną cenę ale nie wszystkie. Chodzi Ci o jakiś konkretny zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 21.11.13, 21:17 Niektóre są faktycznie atrakcyjne; porównaj sobie cenę tych perfum, które sa w sprzedaży np. w Sephorze i w Superpharm. W SP wychodzą dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 08:46 proponuję porównanie z cenami w perfumeriach internetowych( e-glamour, perfumeria.pl, kokai.pl, dolce.pl itd) gdyż w Sephorze i Douglasie ceny mają wzięte z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
ailama Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 21:58 Dziękuję za podpowiedzi. Jestem w szoku, bo porównywałam ceny w polecanych sklepach internetowych i wychodzi mi, że w w/w sklepie to fikcyjna promocja. Mam tylko obawy, czy sklepy internetowe mają oryginalne produkty, który sklep polecacie? Na perfumy, których szukam extra cenę ma np. www.iperfumy.pl., kupował tak może już ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 22:09 W SP można coś czasami trafić ale nie nalezy absolutnie sugerowac się ich ceną niby przed obniżką bo jest kosmiczna. Zresztą w SP ceny perfum sa zawsze promocyjne, tam nie ma perfum w regularnych cenach. Iperfumy są ok, sama tam kupowałam. Tak samo perfumeria.pl, e-glamour, dolce.pl, pedet.pl, mojezapachy.pl, tagomago, indizio na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ailama PerfumyPlaza-pytanie 23.11.13, 22:43 Czy ktoś poleca, może kupował w sklepie internetowym PerfumyPlaza? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: PerfumyPlaza-pytanie 24.11.13, 16:54 perfumerie z tej listy są sprawdzone, wiarygodne i polecane - w wielu z nich kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś