Dodaj do ulubionych

superpharm /ceny perfum/-pytanie

21.11.13, 20:24
Witam,
Widziałam w drogerii, że wiekszość perfum i wód ma zniżniki, może ktoś wie, czy te ceny rzeczywiście są atrakcyjne, czy to taki chwyt reklamowy, zupełnie nie znam się na tym?
Obserwuj wątek
    • deeds Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 21.11.13, 21:09
      Witaj,
      Wczoraj byłam w superpharm, niektóre mają atrakcyjną cenę ale nie wszystkie. Chodzi Ci o jakiś konkretny zapach?
    • mima-mima Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 21.11.13, 21:17
      Niektóre są faktycznie atrakcyjne; porównaj sobie cenę tych perfum, które sa w sprzedaży np. w Sephorze i w Superpharm. W SP wychodzą dużo taniej.
      • dixi Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 08:46
        proponuję porównanie z cenami w perfumeriach internetowych( e-glamour, perfumeria.pl, kokai.pl, dolce.pl itd) gdyż w Sephorze i Douglasie ceny mają wzięte z kosmosu smile
        • ailama Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 21:58
          Dziękuję za podpowiedzi. Jestem w szoku, bo porównywałam ceny w polecanych sklepach internetowych i wychodzi mi, że w w/w sklepie to fikcyjna promocja. Mam tylko obawy, czy sklepy internetowe mają oryginalne produkty, który sklep polecacie? Na perfumy, których szukam extra cenę ma np. www.iperfumy.pl., kupował tak może już ktoś?

• maggi9 Re: superpharm /ceny perfum/-pytanie 22.11.13, 22:09
            W SP można coś czasami trafić ale nie nalezy absolutnie sugerowac się ich ceną niby przed obniżką bo jest kosmiczna. Zresztą w SP ceny perfum sa zawsze promocyjne, tam nie ma perfum w regularnych cenach.

Iperfumy są ok, sama tam kupowałam. Tak samo perfumeria.pl, e-glamour, dolce.pl, pedet.pl, mojezapachy.pl, tagomago, indizio na allegro.
    • ailama PerfumyPlaza-pytanie 23.11.13, 22:43
      Czy ktoś poleca, może kupował w sklepie internetowym PerfumyPlaza?
      • dixi Re: PerfumyPlaza-pytanie 24.11.13, 16:54
        perfumerie z tej listy są sprawdzone, wiarygodne i polecane - w wielu z nich kupowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka