dwawilki 28.09.09, 13:51 Zapraszam na www.dwawilki.pl Krzysztof Stępniak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepozorek Re: Artystyczna fotografia ślubna 27.11.09, 20:04 Nie znam Pana, ale spotykając Pana posty muszę powiedzieć, że sprawia Pan wrażenie osoby bardzo sensownej. Czytalam na Pańskiej stronie, że nie zatrudnia Pan podwykonawców. Tak trzymać! Właśnie szukałyśmy z moją panną młodą fotografów... zrobiłysmy to dość ambitnie, aczkolwiek czasochłonnie (nawet nie wiedzialam, ze w Lubline jest tylu fotografow!!!). taka mnie myśl naszła po tych wszystkich telefonach, mailach, opiniach od znajomych: WIELU ZASŁANIA SIĘ SZTUKĄ W KWESTII FOTOGRAFII, A ROBIĄ (przepraszam za wyrażenie) HURTOWNIĘ. Mam nadzieję, że uda się Panu od tego ustrzec :) Niemniej myślę, że dla reklamujących się na tym forum może to być istotna informacja marketingowa (dzielę się swoimi odczuciami w tej kwestii ponieważ uważam, że taki feedback może mieć znaczenie dla poprawy jakości usług-proszę nie traktować tego jako złośliwość). Odpowiedz Link