Dodaj do ulubionych

SPRAWDZONY SPOSÓB NA ZAROBEK!!!!!!

19.12.12, 09:34
Profit Clicking jest systemem wymiany ruchu opartym głównie na reklamie, którego pozycja ustabilizowała się na rynkach światowych, dzięki działaniom od 2004r. Ogółem, zarabiasz 2% dziennie (od poniedziałku do piątku) i 1% w soboty i niedziele na zakupionych pakietach reklamowych.Po darmowej rejestracji do Profit Clicking, otrzymasz $10 na 45dni, dzięki którym możesz za darmo przetestować/sprawdzić system! System Profit Clicking jest przez cały czas rozwijany, dając coraz większe możliwości reklamowe i zarobkowe swoim użytkownikom. PC udostępnia użytkownikom całodobową pomoc, dzięki webinarom oraz pomoc obsługi.
W profit Clicking mamy aktualnie 3 sposoby zarabiania:
-kupowanie pakietów ruchu (Advertising Package)
- kupowanie lub tworzenie matryc (PC Panels)
- System poleconych (program partnerski)

W jaki sposób zarabiamy na pakietach ruchu ?
Kupując pakiet ruchu(Advertising Packgae) kupujesz w istocie reklamy czy też pakiet reklam funkcjonujących w internecie- 1 pakiet ruchu kosztuje 10$ zawiera 1000 kliknięć . Jako uczestnik uczestnik programu kupujesz pozyjce reklamową, która będzie dla Ciebie pracować przez 81 zarabiając 150% wartości początkowej (czyli jedna pozycja zarobi 15$) pakiety możemy gromadzić dzięki temu nasze zyski rosną z dnia na dzień. Niektóre pozycje nie wypracowują tych 150%, ponieważ w momencie restartu część losowo wybranych przec system pozycji ulega automatycznemu przekształceniu w panele w stosunku 3:1 (3 wygasłe pakiety reklamowe zamieniają się w 1 matryce).

W Jaki sposób zarabiamy na matrycach ?
Gdy pozycja reklamowa kończy swój naturalny 81 dniowy cykl pracy ulega przekształceniu w matrycę w stosunku 4:1 (4 wygasłe pozycje reklamowe tworzą 1 matrycę) Aby jednak te pozycje zostały przekształcone w matryce musimy wykupić upgrade – 15$ raz na 3 miesiące (w przypadku restartu nie trzeba wykupywać upgrade, gdyż matryce tworzą się automatycznie). Matryce można również kupić (koszt 20$ za jedna za jedną), ale dużo bardziej opłacalne jest kupowanie pozycji reklamowych (Advertising Package) i otrzymywanie matryc po wygaśnięciu tych pozycji. W przypadku zapełnienia matrycy zarabiasz 60$ za każdą zapełnioną matrycę. 50% Twoich matryc otrzymywanych z wygasłych pozycji reklamowych (Advertising Package) wspomaga wypełnianie istniejących matryc, które posiadasz. Reasumując im więcej posiadasz pozycji reklamowych tym więcej utworzy się z tego matryc, przyspieszając proces zarabiania.

SAM WPŁACIŁEM 250 ZŁ I NA TERAZ PRZEZ 2 MIESIĄCE ZAROBIŁEM PRAWIE 100$ ALE CAŁY CZAS REINWESTUJE I WEDŁUG KALKULATORA ZAROBKÓW W LUTYM BĘDĘ JUŻ ZARABIAŁ NA WYPŁATĘ. A Z KAŻDYM DNIEM CAŁY CZAS ZAROBIONE PIENIĄDZE ROSNĄ!!! TO JEST JEDNA Z NAJBARDZIEJ PEWNYCH FIRM GDZIE MOŻNA ZAROBIĆ. NAUCZYŁEM SIĘ SAM ŻE TRZEBA DAĆ TROCHĘ OD SIEBIE BY NAPRAWDĘ ZAROBIĆ I CIERPLIWOŚĆ BY DOJŚĆ DO DUŻYCH ZAROBKÓW!!!!!

Oto link do programu zarejestruj się już dzisiaj i zarabiaj:
www.profitclicking.com/?r=kzzxm6vaa8z
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka