ankietsternik 13.04.14, 14:41 Wyciągam od 60 do 120 zł dziennie. Napisz do mnie jeśli chcesz wiedzieć jak. ankietsternik@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniusia7 Re: Nieźle zarabiam. 13.04.14, 15:47 Proponuję pracę w zaciszu domu przy komputerze z dostępem do internetu w zupełnie darmowym programie zarobkowym,gdzie zapraszając kolejne osoby do tego programu zarabia się po 8 złotych,Płatne ankiety, płatne e-maile, darmowe gry z nagrodami, dla kupujących w sieci punkty za zakupy.Tylko osoby pełnoletnie!!!Po zapisie z linka do tego programu proszę zapoznać się z jego regulaminem,gdzie zawarte są szczegóły dotyczące zasad uczestnictwa w tym programie.Link do zapisu w tym programie www.moneymilioner.pl/11599 2. Serwis z płatnymi e-mailami ( do 1zł) i ankietami (do 7zł) www.ermail.pl/link/alXjcCXNVeAjN7ce72aCX7Cj22lJCAml praca dla dwóch sprawdzonych portali Odpowiedz Link
ankietsternik @paniusia7 13.04.14, 16:00 Dziękuje za polecenie! Znam oba programy i jestem ich uczestnikiem. Tak, uczestnikiem bo z zarabianiem ciężko. Odpowiedz Link
ankietsternik Dla kogo ta oferta. 15.04.14, 11:27 Oferta zawarta w głównym wątku kierowana jest do osób posiadających własne strony internetowe lub piszących blogi. Odpowiedz Link
ankietsternik Nie masz jeszcze strony ani bloga? 15.04.14, 11:54 Jeśli nie posiadasz jeszcze własnej strony internetowej ani bloga a chciałabyś/chciałbyś zarabiać minimum 60 zł dziennie zerknij tu: www.weebly.com/link/LaGo8g Portal daje spore możliwości! ZA DARMO! Założysz tu witrynę i bloga na jednym koncie! Polecam! Odpowiedz Link
ankietsternik Nie masz strony www? Zobacz! 22.04.14, 19:30 Dla wszystkich, którzy chcieli by zarabiać dzięki posiadanej stronie internetowej lub blogowi mam dobra informacje. Ze mną zarobisz więcej niż grosiki! Nie masz strony? Załóż darmowa tu: www.weebly.com/link/LaGo8g Weebly daje poważne narzędzia, oraz gotowe szablony by postawić zawodowo wyglądającą stronę. Dodatkowo korzystając z powyższego linku otrzymasz pomoc przy doborze grafiki. Zapraszam. Odpowiedz Link
ankietsternik Oni juz mają... 15.04.14, 22:12 On - 240 złotych w trzy dni, Ona - 300 złotych w cztery. Oboje szczęśliwi jak dzieci! Napisali i się pochwalili, bo na początku podeszli bardzo sceptycznie. Da się? Da, oczywiście! Trzeba tylko trochę czasu i odrobinę wysiłku. (Pasywnie też pewnie można. Nie przeczę. Ale jak długo na taki wynik?) A co ty na tym, a co ty z tego masz? Ktoś zapyta. Odpowiem prosto. Oprócz wymiernych finansów taką samą, dziecięcą radość! Radość z tego, że koncentrując się na człowieku zdobyłem partnerów na lata... Odpowiedz Link
paniusia7 Re: Nieźle zarabiam. 16.04.14, 20:50 1. Super program. Płatne ankiety, płatne e-maile, darmowe gry z nagrodami, dla kupujących w sieci punkty za zakupy, skierowanie aż 8 zł za osobę. Program działa w wielu krajach, od niedawna w Polsce. Tylko osoby pełnoletnie. www.moneymilioner.pl/11599 polecam 2. Serwis z płatnymi e-mailami ( do 1zł) i ankietami (do 7zł) www.ermail.pl/link/alXjcCXNVeAjN7ce72aCX7Cj22lJCAml Odpowiedz Link
ankietsternik @ paniusia7 (2) 19.04.14, 10:58 paniusia7 chyba nic nie czyta tylko sadzi swoje posty jak popadnie. Już uprzejmie podziękowałem za ofertę. Znam oba programy. Ktoś kiedyś koło Twojego nicka paniusia7 napisze SPAM! Odpowiedz Link
ankietsternik Reklamujesz się na forach? Przeczytaj! 19.04.14, 19:22 Forum ma ograniczone funkcje edycyjne, a czasem nie ma ich wcale. Gdy masz własną stronę internetową albo bloga zyskujesz podwójnie! Zakładając swoją stronę tu www.weebly.com/link/LaGo8g zyskujesz aż poczwórnie! I nie jest to żaden tani chwyt marketingowy czy naciąganie. Zobacz. Gry rejestrujesz się z www.weebly.com/link/LaGo8g zyskujesz: 1. 10$ za rejestrację z tego linka 2. Darmową, profesjonalnie wyglądającą stronę www, którą możesz promować i na której zawrzesz wszystkie propozycje. 3. Zaawansowane narzędzia do edycji strony 4. Propozycje zarabiania prawdziwych pieniędzy za pomocą założonej strony. Nie czekaj więc! Załóż stronę i niech ona na Ciebie zarabia! Odpowiedz Link
biasmedia Konkurs, strona www. 25.04.14, 16:38 Teraz za założenie strony na Weebly z tego linku www.weebly.com/link/LaGo8g nie tylko dostajesz 10$. Bierzesz tez udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami. Odpowiedz Link
ankietsternik Dodatkowe wsparcie. 22.04.14, 07:06 Wszystkie osoby, które będą chciały zarabiać na swojej nowo założonej stronie www.weebly.com/link/LaGo8g mogą otrzymać pomoc w opracowaniu graficznym strony. Odpowiedz Link
ankietsternik Uwaga!!! Konkurs!!! 22.04.14, 23:18 Ogłaszam mini konkurs dla osób, które myślą o: - założeniu swojej własnej strony internetowej, - pisaniu bloga, - założeniu sklepu internetowego. Wystarczy, że na darmowym portalu przeze mnie wskazanym założysz darmowa stronę www i ją opublikujesz. Autorzy opublikowanych stron wezmą udział w losowaniu ciekawych nagród. Konkurs trwa do 4 maja 2014 roku. Więcej informacji osobom zainteresowanym przekażę mailowo. Piszcie; ankietsternik@o2.pl Odpowiedz Link
patinka19 Re: Nieźle zarabiam. 27.04.14, 12:35 Witam jestem zainteresowana mogę prosić szczegóły ? Odpowiedz Link
ankietsternik @patinka19 (proszę przeczytać!) 27.04.14, 14:25 Jak już napisałem wcześniej. Proszę wysłać do mnie maila: ankietsternik@o2.pl. Szczegóły podaję wyłącznie mailowo! Odpowiedz Link
ankietsternik Pytania o niebanalność. 28.04.14, 18:20 W mailach pytacie czasem o co chodzi z tą niebanalnością. Jakie to niebanalne pieniądze da się zarobić? Czy trzeba się rejestrować w tym Weebly, by zarabiać? Ogłaszam zatem. Nie trzeba się rejestrować w Weebly, żeby wziąć udział w programie zarobkowym! Jeśli masz własną stronę lub blog to świetnie. Napisz a podam Ci szczegóły. No a teraz o tej niebanalności. 60 zł to dla mnie niebanalne pieniądze. Zwłaszcza gdy mogę takie albo większe zarobić w jeden dzień. Potrzeba w to włożyć trochę pracy i się zarabia. Program który proponuję daje własnie takie zyski. Rozpoczęcie działań w tym programie wiąże się z niewielkim wyzwaniem. Wyzwanie to jednak się opłaca i ułatwia zarabianie. Gdy ktoś je podejmie i zakończy pierwszy etap, będzie to dla mnie wyznacznik, że takiej osobie zależy i że się angażuje. Odpowiedz Link
12qwerty34 Re: Nieźle zarabiam. 29.04.14, 09:16 Witam. Chciałabym się dowiedzieć więcej na temat możliwości zarobienia danych pieniędzy. Kontakt pod adresem e-mail: x.rock.x@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ankietsternik @12qwerty34 30.04.14, 22:51 Odpowiedź na maila wysłana. W razie braku zainteresowania usunę adres mailowy z kontaktów, bo nie rozsyłam spamu! Odpowiedz Link
ankietsternik Nie posyłam spamu! 01.05.14, 09:09 Szanuje prywatność wszystkich, którzy się ze mną kontaktują. W związku z tym w razie braku zainteresowania propozycją usuwam adres mailowy ze swoich kontaktów. Nie rozsyłam spamu! Odpowiedz Link
martitt6 Re: Nieźle zarabiam. 03.05.14, 20:11 upworkptr.com/pages/index.php?refid=martitt shinybox.pl/?ref=2f693cb www.moneymilioner.pl/117724 wad.ojooo.com/register.php?ref=Martitt www.familo.com/r/martitt www.cashbackrabat.pl/u/150105 moje ulubione-zapraszam Odpowiedz Link
ankietsternik Re: Nieźle zarabiam. 03.05.14, 20:16 Dzięki za info. Zapraszam jednak do wpisywania wątków na forum.gazeta.pl/forum/f,249658,Zarabianie_w_Necie_.html Zawłaszcza, że współpracujemy już! Nieprawdaż Pani Marto? Odpowiedz Link
ankietsternik Nowe forum i propozycja. 04.05.14, 09:32 Zapraszam do wpisywania swoich wątków dotyczących dodatkowego zarobku na forum.gazeta.pl/forum/f,249658,Zarabianie_w_Necie_.html Natomiast wszystkich posiadaczy stron internetowych zapraszam też do współpracy tu: tc.tradetracker.net/?c=4188&m=12&a=177174 Nie namawiam a zapraszam, bo warto spróbować. Zwłaszcza, że za samą rejestrację dostajesz 15 złotych a gdy ruszą Twoje kampanie zarobisz o wiele więcej! Odpowiedz Link
sivy_69 Re: Nieźle zarabiam. 15.05.14, 21:58 No to ja zapraszam do LSN! Firma naprawdę zapowiada się obiecująco! leadsystemnetwork.com/markcookis 1-5 osób poleconych to co miesiąc 1000$ 6-8 osób poleconych to co miesiąc 1000-2000$ 9 osób poleconych to co miesiąc 4-30 000$ Czym jest LSN? To pakiet kompletnych narzędzi do prowadzenia biznesu online, możesz polecać je dalej i zarabiać 100% prowizji! To narzędzia światowej klasy takie jak: - gotowe blogi - kreatory stron przechwytujących - autorespondery - skrypty do hangautów - Live chaty - i wiele wiele więcej.... DODATKOWO! APLIKACJE mobilne, mozliwość tworzenia ich i zarabiania na sprzedaży i wiele więcej!!! Jesteśmy w fazie PRE-LAUNCH - DARMOWA REJESTRACJA JESZCZE PRZEZ KILKA DNI! NIE PRZEGAP, PRZETESTUJ! Obok takiego planu wynagrodzeń i takich produktów nie możesz przejść obojetnie! Po prostu to Twoja ŻYCIOWA SZANSA, ponieważ MATRIXA - osoby pod Tobą otrzymujesz od wszystkich osób z góry i zarabiasz na nich! Zapraszam do współpracy! leadsystemnetwork.com/markcookis W razie czego służę pomocą: marek783@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
lewans Re: Nieźle zarabiam. 16.05.14, 11:25 Witam, prosze o szczegóły na lewans@gazeta.pl, dziekuje Odpowiedz Link