Dodaj do ulubionych

Donald Tusk w pigułce

09.10.05, 21:47
A gdzie pigułka z Kaczyńskiego?
Obserwuj wątek
    • watanabe.miharu Re: Donald Tusk w pigułce 09.10.05, 22:26
      Po co, skoro to Tusk jest zwycięzcą?
    • andrze_n to znane bzdety, lepiej przeczytaj to--> (za NIE) 09.10.05, 22:28
      Tusk klamie o swej martylologii
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6317
      Tusk – prawda o haslach wyborczych
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6295
      Tusk smakowitosci z zyciorysu
      www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293
      • pablito_wawa Re: to znane bzdety, lepiej przeczytaj to--> 10.10.05, 15:38
        nie no człowieku :) przecież żenujące są te teksty po prostu. jeśli już ośmieszać Tuska, to można to lepiej zrobić... "Nie" traci formę
      • andre_y Re: to znane bzdety, lepiej przeczytaj to--> 17.10.05, 08:06
        I co z tego??? Równy gość
    • ile-de-france Re:Parchata twarz Donalda jak u Juszczenki? 09.10.05, 22:29
      Co będzie za dwa tygodnie?
    • chris12 Lepper ją żuje, a jak wypluje to dostaniesz... 10.10.05, 14:20
      To tyle..
    • prawdamoimmieczem Kryptooligarchiczną ideologię czuć bardzo wyraźni 17.10.05, 18:24
      Triumfujący Tusk i liebrałowie sugerują nam ograniczenie roli państwa i wzrost
      samodzielności jednostki. To jednak tylko puste hasła, bo za nimi stoi władza
      "fachowców" nienadzorowanych przez nikogo, kontrolujacych coraz więcej i często
      powiązanych personalnie z tymi samymi liberałami. "Szara strefa" polityki, w
      której ważne decyzje podejmowane są przez ludzi nieposiadających społecznej
      legitymizacji, wciąż rośnie i dlatego współczesny popularny liberalizm wzywający
      do ograniczania państwa należy odczytać jako ideologie kryptooligarchiczną
      • robert28 Re: Dlaczego Tusk tak często 17.10.05, 20:04
        nazywany jest w gazetach próżniakiem? To fakt, średnio wykształcony ambicje ma
        niesamowite.Tyle lat utrzymują go podatnicy ale to mało teraz zamarzył mu się
        luksus w pałacu prezydenckim znowu na koszt podatników i przy pomocy
        biznesmenów w domyśle krętaczy którym się "udało".A biedacy klepcie biedę
        dalej.Jeśli już Maciej Płażyński który zna Tuska doskonale/tworzyli razem
        PO /wygryziony razem z Olechowskim,dołączyła do nich Zyta publicznie popiera
        Kaczora to musi dawać dużo do myślenia.Mnie tam wszystko jedno jak sam sobie
        nie dam rady to Donald mi nie pomoże.Ale uważam że Polacy za dużo wycierpieli
        od niemców moja rodzina też że prezydent powinien mieć czysty rodowód i nie
        kłamać że nie wiedział.Pseudo-Historyk
        • tusia6 Re: Dlaczego Tusk tak często 17.10.05, 20:09
          wstawki z NIE Urbana zajefajne.Nigdy nie myślałam że będę czytać Urbana a przez
          Tuska mi się przydarzyło.
    • witomir OCZKA JAK U ŻABKI 20.10.05, 15:05
      kompletny brak osobowości-zwykły pustak, nadmuchane poparcie to efekt marketingu
      politycznego za grube miliony zł

wybieram osobowość- wybieram Kaczyńskiego !
    • t-800 Re: Donald Tusk w pigułce 20.10.05, 15:36
      To i ja dorzucę swoje trzy grosze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29985854&a=29985854
    • beny_benas Tusk nr 1 21.10.05, 08:41
      tusk bedzie dobrym prezydentem
    • burczymucha4 Re: Donald Tusk w pigułce 21.10.05, 09:34
      Panie Tusk my nie chcemy liberałów, jest Pan uczniem Balcerowicza, który
      odpowiadać bedzie z afere alkoholowa.Prosze przestać bezczelnie opowiadać , że
      Pan przyczynił się do zlikwidowania 13 pensji. Takie brednie opowiadaj Pan
      żonie pod pieżyną . Przeczytaj Pan gazetę " NOWINY NYSKIE" z 6 października
      2005 r. Jak biorą trzynastki inna drogą za ciężka i uciążliwą pracę .Jak
      burmistrz w Nysie 1500 zł podwyżki w sumie 19600 zł. W taki sposób okradają
      obywateli i pan chce być Prezydentem RP nie doczekanie Pana bo ja na pana
      napewno nie będę głosował.
    • specjalisci6 Re: Donald Tusk w pigułce 03.11.05, 22:24
      Wielka się stala krzywda.....D.Tusk nie bedzie Prezydentem III RP-Glosiwalem na
      Pana Tuska przykre jest to iz teraz PO nie potrafi dogadac sie z Pis-em!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka