Dodaj do ulubionych

Samoloty bezzałogowe pod Gdańskiem?

20.01.06, 02:54
Przeciez z juz latajacych satelitow widac lepiej jak z takiego latawca.Nie ma
co z kasa zrobic? Sluzba zdrowia juz ma dosyc? Bezrobocie nie istnieje?
"Na Pomorze trafiłyby produkowane w USA lekkie samoloty Shadow wykorzystywane
podczas konfliktów zbrojnych .. do rozpoznania pola walki. "
To niby na kogo mamy teraz zamiar napasc. Na Litwe? Na Niemcy? Nie, to nasi
przyjaciele. Na Rosje! Nie wykluczam , ze w Kaczych glowach krazy taka mysl.
Ale boj to bedzie nasz ostatni...
Obserwuj wątek
    • fpitt Re: Samoloty bezzałogowe pod Gdańskiem? 20.01.06, 05:00
      i mam nadzieje, ze nikomu poza nami -taki pomysl nie powstanie w glowie. Jak
      popatrzymy na Discovery ( w kazdej postaci) to raCZEJ -TECHNICZNIE - NIE MAMY
      RACJI BYTU. "Kuda nam do nich" Jezyk znam - ideologii - nie podzielam. Ale
      kazdy idiota moze miec inne zdanie :-)))). Porownajmy potencjaly. No comments.
      Moze nam POmo(R)że, ale ile moze zaszkodzic? W koncu - Oni nas znaja - i My ich
      znamy- to moze pogadajmy? Te kilka milionow ludzi do "wyparowania" - to jest
      jakis argument. Moze to jakis Bohr, Einstein, czy inny Rutheford (czy cus?)?"
      No, to badzmy, Ku.., madrzy. Nie dajmy sie! To tylko tak "PIEKNIE" wyglada.
      Te Predatory sluzyly do bombardowania Ludnosci cywilnej w Cannie (Wlasnie -
      Galilejskiej- _Vide CNNN- skad znamy ten termin?- Przeminal-szkoda --zginelo
      wiecej ludzi niz w danym roku bylo zamachow na Zydow- ale to byli
      Palestynczycy- no , wiadomo tych , to akurat nikt nie LUBI. Takie ich prawo. A
      Zydow bezprawie.Tak bywa. Historia.
      ALe tak naprawde, to moze ktos mi odpowie- dlaczego jedno wesele w
      Afganistanie- tak np. na 17 osob -jest mniej wazne niz 3 tys. w WTC? To pytanie
      o moralniosc? Etyke? czy statystyke? a moze chodzi o poczucie wszechwladzy? Kto
      ma prawo rzadzic SWIATEM? Na Wszechwladze nie godze sie jako
      CZLOWIEK, Etyki nie ma prawa mi nikt NARZUCAC,Moralnosc jest Moja i Mego Panstwa
      sprawa(tu moge dyskutowac- ale w wiekszosci wypadkow -tak jest)A ofiary tego
      Znanego zamachu z wrzesnia - to moi blizni- i modle sie za nich we wszystkich
      RELIGIACH SWIATA JAKIE ZNAM. A troche znam. I mam Paru bliskich.Wiem tez, ze
      brak kontroli nad tymi Wojskowymi, prowadzi do Naduzyc Srodkow , ktorymi
      dysponuja. Maja taka Genetyczna Skaze - musza wiedziec czym dysponuje WROG,
      i czego nie wie WROG?- ale czy jest to warte zycia Ludzkiego? Moze warto
      popatrzec im na Rece? TE Predatory to tak naprawde - Bron przeciw Wolnosci.
      Bedziemy ZAWSZE I WSZEDZIE POD ICH KONTROLA. NIGDY I NIGDZIE NIE BEDZIE
      UKRYCIA. ZA NIC- BEDZIE NAS MOZNA WYBRAC JAK RAKI Z KOSZA. NAWET ZA
      CZERWONESWIATLO NA SKRZYZOZOWANIU ( CZY TO JEST WARTE NP. WYROKOWI SKAZUJACEMU -
      moze na SMIERC?) Tak niby ABSTRAKCJA - STAJE SIE RZECZYWISTOSCIA- jak sadzisz
      ?dlaczego 18 osob zginelo w chacie w Afganitsanie (poniewaz bylo wesele) a
      czemu nie zginie 120 osob w Polsce (poniewaz bylo wesele)? moze nie mieli wiz?
      Kto i gdzie postawil ( i ma prawo postawic) zarzut naruszenia praw CZlowieka
      i Obywatela (NIGDY GO NIE RATYFIKOWALI. Hipokryzja Amerykanow jest znana od lat
      - czy nadal musimy sie na nia nabierac?( Ruska hipokryzja jest mi tak samo
      obmierzla- nie dam sie na nia nabrac- WAL sie, jesli mi chcesz zarzucic
      rusofilie - lub ruso-fobie. Zyje w tym kraju juz ponad 50 lat.MAM PRZYJACIOL
      ROSJAN- I NIE LUBIE RUSKICH! TO DWA POJECIA- DWIE ROZNE NACJE - MOI "PRZYJACIELE
      " - ROZMOWY O NAS, NASZEJ ROLI W SWIECIE ( A BYLO TO W MUNSTER- TAKIE DOSC
      DUZE -NIEMIECKIE MIASTECZKO. tAM MOGLISMY SPOKOJNIE O NAS ROZMAWIAC,POTEM
      SPOTKANIE W TUNEZJI- SPOKOJNE NASZE ROZMOWY. I NAGLE PUTIN CHCE NAM PRZYWALIC-
      Wiem gdzie jego waLORY, WIEM GDZIE WADY. RECZNE STEROWANIE ZNAM Z MLODOSCI- I
      MAM NADZIEJE, ZE SIE WRESZCIE SKONCZY - NA POHYBEL KACZOROM-PUTINOM I WSIEJ
      SWOLOCZY.
      aMEN
      p.s. BOZE !DAJ NAM WYBORY - nowe- PRAWDZIWE.I TEZ aMEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka