Dodaj do ulubionych

LPR: dotychczas PiS nie zaprosiło nas do rozmów

10.04.06, 13:24
Romek tylko prowadzac negocjacje nie siadaj przy stoliku z Kaczyńskim!
Wszystkie inne meble ale nie stolik!
To będzie dowód że jesteście w Ukladzie!
Pamietaj! Nie stolik!
Obserwuj wątek
    • moroux Re: LPR: dotychczas PiS nie zaprosiło nas do rozm 10.04.06, 13:28
      Samoobrona plus nacjonalistyczni faszyści - niezła koalicja...
    • polacco2 Giertych Ruskich agentów nie trzeba do koalicji ! 10.04.06, 13:28
      • zyks Ehem.To i Rydzyka,ruskiego agenta nie trza do tej 10.04.06, 16:07
        ślicznej kołalicji...:)
    • junkier Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 13:30
      Jestem jak najbardziej za tym, żeby to paronarodowa, antylewacka i pro-
      przedsiębiorczościowa (mowa o MSR) LPR weszła do rządu, a nie te
      postkomunistyczne popłuczyny z PSLu.

Ewentualne zastąpienie Giertycha przez bardziej obliczalnego polityka (np.
      Kowalskiego, Kotlinowskiego) jest kwestią wtórną.

Osobiście uważam, że Giertycha powinien zastąpić W. Wierzejski, znany ze swoich
      jednoznacznie antykomunistycznych, antylewackich i antydewiacyjnych przekonań.
      • wojtekmt Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 13:34
        Junkier, az tyle podmianek ?
        A wystarczyłaby jedna : podmienic Jarosława Kaczyńskiego na kogoś mniej
        zakompleksionego
        • junkier Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 13:38
          > Junkier, az tyle podmianek ?
          > A wystarczyłaby jedna : podmienic Jarosława Kaczyńskiego na kogoś mniej
          > zakompleksionego

Pomijajac Kaczynskiego, nie sposob zauwazyc "problemu Giertycha". Przeciez ten
          facet pie.,.y jak potluczony, uporczywe gledzenie o tym ze PiS realizuje
          obecnie program liberalny kwalifikuje sie do odwiezienia na sygnale do Tworek.

Nie wiem czy jest to cyniczna zagrywka z jego strony czy glupota czy wreszcie
          zanik instynku samozachowawczego, byc moze wszystko razem.
          • wojtekmt Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 13:44
            Akurat tutaj giertych ma rację....
            orównajmy "program" wyborczy PiS (czyli scieme dla ciemnego narodu) z aktualną
            działalnoscią pisu. Toz to same sprzeczności.
            Jeszcze ten podział na polskkę liberalną i socjalną (pardon-solidarną)...
            I te awanturki z NBP (Balcerowicz musi odejść - wspólnym głosem z Lepperem)
            A teraz nagle :
            !Gilowska (LIBERAŁ !) musi zostać...
            !NBP ma pozostać niezależny...
            Naprawdę - mam problemy z określeniem , kiedy ten "pan" kaczorek dominujący
            mówi prawde a kiedy kłamie.

• junkier Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 13:50
              wojtekmt napisał:
              > !Gilowska (LIBERAŁ !) musi zostać...

Przeczytaj ten dokument
              www.mf.gov.pl/dokument.php?dzial=153&id=53906&PHPSESSID=2359c6219c4bf5572a5540a47634117c

wraz z zalacznikami i powiedz mi gdzie tu jest liberalizm? Po jego lekturze
              uwazam, ze tak jak o nieboszczce PZPR pisze sie z malym przedrostkiem "b."
              (byla), tak po prezentacji reformy, czy raczej pseudoreformy podatkowej, p.
              Gilowska powinna być tytułowana b. liberał gospodarczy
              • wojtekmt Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 14:06
                Świetnie. Powiedz to jej.
                Ciekaw jestem jak zareaguje...
              • wojtekmt Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 14:13
                No to jeszcze ustosunkuj sie do nagłej zmiany frontu w stosunku do NBP ?
                Czyżby ktos uświadomił analfabetę ekonomicznego JK ?
                • junkier Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 14:17
                  wojtekmt napisał:
                  > No to jeszcze ustosunkuj sie do nagłej zmiany frontu w stosunku do NBP ?
                  > Czyżby ktos uświadomił analfabetę ekonomicznego JK ?

Jest to prawdopodobne. J. Kaczynski szczyci sie ze "trzyma biznesmenow na 10
                  kilometrow od siebie", ale nie to nie uspraweidliwia ekonomicznej ignorancji
                  todziez cytowania R. Bugaja jako swego rodzaju "eksperta ekonomicznego", bo
                  Gugaj tak sie zna na ekonomii jak ja na lotach bezzalogowych w przestrzen.
            • cics Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 14:45
              >Naprawdę - mam problemy z określeniem , kiedy ten "pan" kaczorek dominujący
              >mówi prawde a kiedy kłamie.
              Więc po co go słuchasz/czytasz. Patrz na fakty,czyli rzeczywiste decyzje, a nie
              miedialną sieczkę - i po tym oceniaj. Jest znacznie prościej.
              • wojtekmt Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 15:10
                I tak robię.
                A wyniki analizy nie przemawiajaą na korzyść kaczora
            • sycophant Re: Antylewacka LPR powinni wejść do rządu ! 10.04.06, 16:38
              > Naprawdę - mam problemy z określeniem , kiedy ten "pan" kaczorek dominujący
              > mówi prawde a kiedy kłamie.

A to akurat proste - kłamie tylko wtedy kiedy mówi... ;)
      • messi1 osobiście uważam, że jesteś jednym z większych 10.04.06, 15:22
        dewiantów na tym forum ubeku!!! wszędzie widzisz komunistów, ty masz coś z
        banią, słowo honoru, to już nawet nie jest śmieszne. lepiej wroć do cytowania
        swojej ulubionej trybuny!!!
      • rom48 LPR antylewacka?? dooobreee!!! :DDDD 10.04.06, 15:44

• junkier Re: LPR antylewacka 10.04.06, 15:50
          rom48 :

LPR nie jest antylewacka?

> A kto aktywnie przeciwstawial sie gejo-paradom, bluznierczym wystawom
          pseudoartystow-skandalistow, wizytom w Polsce roznych aborcyjnych statkow
          tudziez innym lewacko-bolszewicko-komunistycznym prowokacjom?

Odpowiedz jest jedna: LPR. W czasie, gdy nie byla jeszcze zajeta kiszeniem sie
          w sosie wlasnym.
    • brocha ojej to pewnie jakieś przeoczenie 10.04.06, 13:34

• pauline_kaczanow Re: LPR: dotychczas PiS nie zaprosiło nas do rozm 10.04.06, 13:55
      No i slusznie. Brawo dla PIS.
      Kolezanka mi mowila, ze stary Giertych byl we WRONIE . A poza tym, wedlug niej
      on sie bardzo przyjazni z Jaruzelskimi. A wiecie, ze Lepper i Rydzyk, wedlug
      niej, byli w Moskwie i od starych aparatczykow wzieli kase ?

Rzad powinien podac sie do dymisji.Caly. Wtedy sila rzeczy nastapi rozwiazanie
      parlamentu. I Giertychy odfruna jak wrony, bo wedlug sondazy to cienko im idzie....
      • wojtekmt Re: LPR: dotychczas PiS nie zaprosiło nas do rozm 10.04.06, 14:15
        Rząd nie poda sie do dymisji - to byłoby przyznanie sie do porazki, a do tego
        trzeba miec odrobinę charakteru, to natomiast w PiS'ie jest toarem deficytowym.

• silezius.monachijski w następnym skeczu: Feldmarschall von Loepper... 10.04.06, 14:05
      w następnym skeczu: Feldmarschall von Loepper przyrządza zupę kaczą. Degustacja
      w holu sejmowym, zaproszeni politycy Platformy, LSD, PSL i LPR. Dla ciemnego
      ludu też nie zabraknie.
      • zyks Silesius, oszalałeś? Opanuj się! Z tego wszystkieg 10.04.06, 14:41
        o będzie przynajmniej jeden poszkodowany: Silesius pójdzie do czubków. I to nie
        do rodzimych, patriotycznyvh Tworek, tylko gdzieś pod Monachium...:(
        • zyks Silesius:" Odzieram z szat zachowania społeczne".T 10.04.06, 14:46
          o jego, biedaka, będą tam odzierać z szat i zawijać w mokre prześcieradła...
    • plzoltek a przecież jesteśmy tacy ważni.... 10.04.06, 14:12
    • galba A może LPR zaproszenie dostała tylko... 10.04.06, 14:13
      ... Roman o tym nie wie? W końcu Romek już się nie liczy.
      • wojtekmt Re: A może LPR zaproszenie dostała tylko... 10.04.06, 14:19
        Oj galba, jak fajnie że jesteś !
        Rozumiem, że kaczyński zdymisjonował giertycha i wyznaczył kogoś innego na
        szefa LPR.
        To może jeszcze wiesz coś o zmianie władz PO ? Może ktoś w PO też dostał
        zaproszenie ?
        Sądzę,że to genialna metoda rozmów. Moze ini tez powinni ją zatosowac w
        stosunku do PiS ?
        • cics Re: A może LPR zaproszenie dostała tylko... 10.04.06, 14:42
          > Sądzę,że to genialna metoda rozmów. Moze ini tez powinni ją zatosowac w
          > stosunku do PiS ?
          No co ty, PiS jest jak opoka. Chociaż patrząc na program gospodarczy, do SLD
          nie byłoby im tak daleko
      • simplex Galba zrób sobie przerwę w pracy.... 10.04.06, 14:54
        i przeczytaj:
        "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który
        był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało,
        że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja
        używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który
        jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie,
        którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do
        kopania rowów. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
        Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je
        przedstawię". J. Kaczyński. Czerwiec 2003.
        • simplex Ten cytat to dla ciebie 10.04.06, 14:56
          Zakonotuj sobie. Bedzie jak znalazł jak Lepper popadnie w niełaskę kaczora. Nie
          dziękuj, to z dobroci serca.
      • zyks Galba, do nory ! Już mówiłem ! 10.04.06, 16:00

• zyks Romciu jak zbity kundel,aż mi go żal.Ale jak nie w 10.04.06, 14:37
      ejdzie, to będzie dawał parze (czy trójcy) młodej do wiwatu. Zaraz wykryje i
      ujawni ubecko-sowieckie korzenie Jędrusia, "zamach" bombowy, SKOKi, inne
      grzeszki i zbrodnie prywatyzacyjne PiSu, machlojki łoćca Rdzyka, PSLowskie
      przekręty i co tam jeszcze... :)
    • pw2221 a dwa dni temu nie chciał do koalicji !!!! 10.04.06, 15:06
      ha, ha
    • messi1 powiedział co wiedział... 10.04.06, 15:19
      wysoki jak brzoza a głupi jak koza ;)))
      "Uważamy, że Polska powinna wybrać drogę suwerenności monetarnej"
      no jasne, przecież jesteśmy mega potęgą ekonomiczną, mamy ropę, gaz, złoto...
      boże czy jest jeszcze w poslce ktoś kto poważnie traktuje te idiotyzmy
      wypowiaden przez jego wysokość? obawiam, się że kilka procent polaków słucha go
      i mu wierzy... dlaczego musiałem akurat urodzić się w tym kraju!!!! bóg mnie
      nie lubi czy co???
    • sir_fred Rozliczenie afery jednego tylko banku 10.04.06, 15:22
      wielkopolskiego zmiotłoby z polityki do pierdla całą wierchuszkę LPR. Więc może
      ta kanapowa strukturka przestanie się puszyć ...
    • tades1 Re: LPR: dotychczas PiS nie zaprosiło nas do rozm 10.04.06, 15:57
      Romek jest fajny.Jego niestandartowe zachowania są na miarę tej klasy polityka
      co Gabryś Janowski .On też swego czasu skakał w sejmie .
      A swoją drogą dlaczego nie mógłyby być wicepremierem ?
      Pawlak już był !Romek jeszcze nie !
    • zyks Inny mebel lepszy. Nie stolik, tylko koryto... 10.04.06, 16:03

• zyks Tak trzymać, Romciu. Karaczana wykluczyć z wszelki 10.04.06, 16:05
      ch rozmów !
    • aveon LPR = piła III w roli głównej Romell 10.04.06, 16:10
      tym p[anom juz dziekujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka