m.m5 16.06.07, 11:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pjpb Pierwiastek to kompromis 17.06.07, 07:49 ciekawa rozmowa - przypomnienie, co jest punktem odniesienia. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
koliber1001 Re: Pierwiastek to kompromis 19.06.07, 20:59 Swietna rozmowa. Wiele informacji, ktorych szukalem od paru dni. Dziekuje i zycze powodzenia w pertraktacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Antypolska gadzinówka "UBolewa" 17.06.07, 08:51 UBowcy pałają jadem miłości wycinają niewygodnych gości a jadu muszą utoczyć niemało żeby się ich guru "A" podobało na UB-pozycjach się okupują jak typowy UBgnida z Ubszują Odpowiedz Link Zgłoś
m.m5 Do Sz.P. Moderatora!!! 17.06.07, 10:56 Co takiego okropnego napisałam, że mój wpis został usunięty?! Powtórzę się więc: Kolejny debilny pana pomysł, panie europośle po haśle "Nicea albo śmierć". Czyżby Platformy nie wolno krytykować? Odpowiedz Link Zgłoś
sumer55 p.Warchoł Saryusz-Wolski: z wierzchy PO a w środku 17.06.07, 23:40 Pis; czyli klasyka POPiS. Wyjatkowy bufon i palant i nic poza tym. Ale co to za moje zmartwienie: POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Co tam pierwiastek, proponuję 18.06.07, 14:04 Co tam pierwiastek, proponuję całkę z cosinusa area hiperbolicznego w przestrzeni Helmholza z miarą Lebecque’a w sensie Stolza wedle aksjomatów geometrii Łobaczewskiego ze zbiorami fraktalno-rozmytymi liczb urojonych w sensie Zermelo, różniczkowaną supersymetrycznie z uwzględnieniem czarnodziurowych aspektów kosmologiczno-ekonofizycznych ontologii bazodanowej rozkładu quasi-chi-kwadrat paranormalnego. Uff. Wtedy na pewno wyjdzie, że powinniśmy mieć więcej głosów niż Francja z Niemcami razem. Należy nam się nie? Ciekawe tylko dlaczego Hiszpania, będąc takiej samej wielkości jak Polska nie ma problemu z niepierwiastkowym systemem? Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert nacjonalista 19.06.07, 15:57 szkoda, bo calkiem madry gosc. Ale, niestety, poglady jego pasuja jak ulal do XIX w. - gdy ksztaltowaly sie pierwsze ruchy narodowo-patriotyczne. Teraz to sie nazywa nacjonalizm i nikomu nie przynosi pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś