Dodaj do ulubionych

Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ...

03.11.08, 14:00
No i co teraz powiecie "genetyczni patrioci" i "aryjczycy patentowani"? Jak
była sprawa Mola to wrzeszczeliście że "czarni i lewacy tak mają", a jak
mówiłem, że sk..syństwo jest niezależne od rasy, wyznania czy poglądów
politycznych, to krzyczeliście, że "nieprawda". A jak teraz zakażał HIV facet
związany ze środowiskiem skinowskim i nazi Krakowa - co powiecie? Że skini i
naziści to też... lewacy?
Obserwuj wątek
    • bleys2000 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 14:07
      A niby ten wyglada na skina i naziste? ROTFL
      • poszeklu Wczesniej PO otwarlo wiezienia i Robta co chceta 03.11.08, 14:24
        "... podejrzany odsiadywał wyrok za zabójstwo, a po odzyskaniu
        wolności podróżował po Polsce."
        Brawo! PO zrealizowalo haslo Wolnosc, Rownosc, Braterstwo, z
        kryminalem. A teraz Robta co chceta!
        Glosujcie na PO, bedzie jeszcze smieszniej!
        • bleys2000 Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 14:26
          A tego nie rozumiem, co ma ten lewak wspolnego z PO? Przeciez nie siedzial za
          PO, wiec PO nie moglo go wypuscic? Za PO wlasnie go wsadzili za kratki, wiec
          chyba powinno byc brawo PO? :P
          • turbo_wesz Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 14:42
            czy jest jakikolwiek temat, którego nie dałoby się, w sposób właściwy trollom,
            powiązać z polityką ?

nawet wydzielinę menstruacyjną słonicy dałoby się podciągnąć pod politykę
            • bleys2000 Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 14:53
              Racja, nie ma. Aczkolwiek niektore argumenty mnie PO prostu powalaja ;-)
              • turbo_wesz Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 15:55
                gdzie ty widzisz argumenty ? toż to gaworzenie dziecka bardziej sensowne jest
              • nacionalista Ludzie , którzy mieszają w tę sprawę PO lub PIS 03.11.08, 17:22
                powinni się leczyć psychiatrycznie
                • krzych.korab Ten facet to wielokrotny morderca,kara śmierci to 04.11.08, 06:02
                  jedyne lekarstwo za taką zbrodnię.
                  • kielcenoca AIDS - Absolutnie Idealny Dowód Sympatii 04.11.08, 07:56
                    na zawsze i na wieki Twój .....
          • rokets_w Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 16:43
            bleys2000 napisał:

> A tego nie rozumiem, co ma ten lewak wspolnego z PO? Przeciez nie siedzial za
            > PO, wiec PO nie moglo go wypuscic? Za PO wlasnie go wsadzili za kratki, wiec
            > chyba powinno byc brawo PO? :P
            Właśnie PO go wypuściło
            • akkj Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 18:01
              Ty pisdacki przygłupie.

rokets_w napisał:

> Właśnie PO go wypuściło
          • rokets_w Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 16:46
            bleys2000 napisał:

> A tego nie rozumiem, co ma ten lewak wspolnego z PO? Przeciez nie siedzial za
            > PO, wiec PO nie moglo go wypuscic? Za PO wlasnie go wsadzili za kratki, wiec
            > chyba powinno byc brawo PO? :P
            Czy ty głupi czy idiota?
            PO rok czasu rządzi wiec jak Po mogło go za kratki posadzić? za Po wyszedł na
            wolność i mamy taki efekt Miłości tuska do więżniów za głosy w wyborach Tusk
            premierem a zboczeńcy w nagrodę na wolność i cierpi społeczeństwo
            • michalng Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 17:42
              > PO rok czasu rządzi wiec jak Po mogło go za kratki posadzić? za Po wyszedł na
              > wolność i mamy taki efekt Miłości tuska do więżniów za głosy w wyborach Tusk
              > premierem a zboczeńcy w nagrodę na wolność i cierpi społeczeństwo

No teraz go złapali i posadzili. Natomiast w art. niema słowa za jakich rządów
              wyszedł.(Inna sprawa ze skoro po wyjściu "uzbierał" kilkadziesiąt kochanek w
              całej Polsce to raczej poszlaka ze nie wyszedł za rządów PO ) Co w sumienie ma
              znaczenia bo skoro odsiedział swoje to wyszedł by za każdych rządów.
            • ar.co Re: Ale to za PO go wsadzaja? 03.11.08, 17:46
              A teraz to kto go wsadził? LPR? PC? Zajączek wielkanocny? Zdaje się,
              że teraz rządzi PO, zdaje się, że facet teraz poszedł siedzieć,
              chyba nawet pisior potrafiłby wyciągnąć z tego wnioski. No dobrze -
              chyba nawet wyjątkowo inteligentny pisior.
        • spokojny.zenek odsiedział karę, półgłówku... 03.11.08, 14:31
      • dorsai Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 14:43
        bleys2000, teraz to jest wrak, ale nie wiesz, jaki ten facet był 10 lat temu...
    • wolny_czlowiek_online Brawo, dokładnie tak! 03.11.08, 14:09
      Nic dodać, nic ująć. Łatwiej jednak znaleźć 'zewnętrznego wroga', niż spojrzeć
      sobie samemu w oczy.

dorsai napisał:

> No i co teraz powiecie "genetyczni patrioci" i "aryjczycy patentowani"? Jak
      > była sprawa Mola to wrzeszczeliście że "czarni i lewacy tak mają", a jak
      > mówiłem, że sk..syństwo jest niezależne od rasy, wyznania czy poglądów
      > politycznych, to krzyczeliście, że "nieprawda". A jak teraz zakażał HIV facet
      > związany ze środowiskiem skinowskim i nazi Krakowa - co powiecie? Że skini i
      > naziści to też... lewacy?
    • asia1997 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 14:13
      tylko jakieś zdesperowane kobiety mogły z nim iść do łożka :((((
      • indywidualismus Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 17:47
        Asiu, dziecko, co ty robisz na forum ????
        Drastycznie nie znasz się na kobietach. No, ale jeśli naprawdę masz 11 lat...
        • asia1997 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 19:33
          nie mam 11 lat, to akurat rok urodzenia mojej córki. A na narmalnych
          kobietach się znam i żadna fajna babka nie pójdzie z takim gościem.
          • etzel Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 19:56
            Jeżeli jest zamężna i w udanym związku, to na pewno na niego nie spojrzy. Jeżeli
            natomiast jest wolna, to niech podejmuje sama decyzję. NIECH NIKT NIE DYKTUJE
            KOBIECIE, KOGO MA SOBIE WYBRAĆ, BO TO NIE JEST WYBÓR! To jest jej życie.
            • andrzejto Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:15
              etzel napisał:

> Jeżeli jest zamężna i w udanym związku, to na pewno na niego nie spojrzy. Jeżel
              > i
              > natomiast jest wolna, to niech podejmuje sama decyzję. NIECH NIKT NIE DYKTUJE
              > KOBIECIE, KOGO MA SOBIE WYBRAĆ, BO TO NIE JEST WYBÓR! To jest jej życie.
              Masz absolutną rację. Tylko niech ona i jej rodzina poniesie koszty jej leczenia co?? Bo jak na razie to z moich podatków bedzie się to finansować. Dlaczego za jej głupotę mam płacić?? Bo podejmowanie wyboru kolego, to również wzięcie za niego odpowiedzialności!!!
              Poza tym nastepne pytanie: Skąd wiesz, czy któraś z tych kobiet nie zacznie świadomie roznosić HIV?? Czy nie zacznie sobie szukać róznych dziwnych kolesi,którym będzie się podkładać i "podaj dalej". problemem jest zmuszenie osób zarażonych do odpowiedzialnych zachowań. Albo ich oznakowanie. Wiem, że jest to brutalne, ale jeśli ktoś swiadomie zaraża śmiertelną chorobą to jest mordercą. Zdrowi mają prawo się bronić.
              • nikodem123 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:21
                Na to leczenie nie płacisz żadnych podatków - płacisz ubezpieczenie.

ja też płacę ubezpieczenie i nie chcę aby taki osobnik jak Ty był ubezpieczony
                razem ze mną.
                • andrzejto Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:32
                  nikodem123 napisał:

> Na to leczenie nie płacisz żadnych podatków - płacisz ubezpieczenie.
                  >
                  > ja też płacę ubezpieczenie i nie chcę aby taki osobnik jak Ty był ubezpieczony
                  > razem ze mną

A co nie pasują ci moje poglądy?? Sprywatyzujmy NFZ to się dogadamy, tak żebym był gdzies indziej :) Jak na razie to nie sądze abys musial dokładać do mojego.
                  Podobno ma być tolerancja co?? Czy działa tylko w jedną stronę, czyli biali heteroseksualni chrzescijanie maja być tolerancyjni wobec pedziów, lewaków i inej maści popaprańców?? A w drugąstone to juz nie??
                  • nikodem123 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:47
                    Masz jakieś problemy ze sobą, których ja ich nie rozumiem.

Z Twojej wypowiedzi zrozumiałem tylko jedno: nie jesteś chrześcijaninem
                    • eldricht Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 23:24
                      Ja staram się nie żywić uprzedzeń, ale dostrzegam w wypowiedzi przedmówcy pewien
                      racjonalny argument. Otóż w tej samej grupie ubezpieczonych są zarówno osoby
                      podejmujące zachowania które mogą skutkować dużymi kosztami w systemie, jak i
                      osoby powstrzymujące się od takich zachowań, zaś samo zachowanie ryzykowne
                      związane jest z korzyścią dla jednostki (przyjemność z seksu). To poważny
                      problem ekonomiczny.
                      W przypadku papierosów i alkocholu w zasadzie sytuacja jest analogiczna, ale
                      regulator (państwo) ustanowił system bodźców (podatek akcyzowy) mający na celu
                      przełożenie faktycznego kosztu kosumpcji alkocholu i papierosów, w szczególności
                      kosztów ponoszonych przez społeczeństwo na leczenie skutków nadużywania tych używek.
                      Przez konieczność leczenia osób które z własnej woli wystawiają się na ryzyko w
                      systemie może zabraknąć pieniędzy np. na operacje dzieci z wadami serca.
                      A to kto z kim współżyje mnie nie interesuje, o ile oczywiście obie strony sa
                      świadome i robią to z własnej woli.
                      Pozdrawiam.
              • etzel Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 00:57
                "NIECH NIKT NIE DYKTUJE KOBIECIE, KOGO MA SOBIE WYBRAĆ, BO TO NIE JEST WYBÓR! To
                jest jej życie" - to stwierdzenie miało oznaczać tyle, że kobieta jest
                odpowiedzialna za swoje życie i za swoje wybory, za które ponosi
                odpowiedzialność. Nie mam zamiaru odwzajemniać kobiecie tym samym, to jest
                brakiem zaufania. Jeżeli kobieta będzie chciała mnie zranić, na przykład
                kąsającą, żmijowatą i durną plotką, to to zrobi i żadne moje zabezpieczenia na
                nic się zdają. Jedyne, co mogę zrobić, to wzmocnić swoje ego, poczucie swojej
                wartości i tyle.

Co do stwierdzenia, że: "problemem jest zmuszenie osób zarażonych do
                odpowiedzialnych zachowań. +++Albo ich oznakowanie+++. Wiem, że jest to
                brutalne, ale jeśli ktoś swiadomie zaraża śmiertelną chorobą to jest mordercą.
                Zdrowi mają prawo się bronić", to się nie zgadzam z tym, by ich oznakowywać.
                Zabezpieczenie społeczeństwa przed jednostkami z gruntu nieszkodliwymi (osoby
                zakażone wirusem HIV są nieszkodliwe, póki ich krew się nie zetknie z naszą) nie
                jest rozwiązaniem możliwym do przeprowadzenia. Nie można przypisać komuś winy,
                której nie popełnił, i ukarać za potencjalny czyn. Jeżeli więc osoba z wirusem
                HIV świadomie zarażała, to powinna ponieść stosowną karę za przewinienie. Takich
                jednostek jest na szczęście niewiele.
              • etzel Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 04.11.08, 01:03
                "NIECH NIKT NIE DYKTUJE KOBIECIE, KOGO MA SOBIE WYBRAĆ, BO TO NIE JEST WYBÓR! To
                jest jej życie" - to stwierdzenie miało oznaczać tyle, że kobieta jest
                odpowiedzialna za swoje życie i za swoje wybory, za które ponosi
                odpowiedzialność. Nie mam zamiaru odwzajemniać kobiecie tym samym, to jest
                brakiem zaufania. Jeżeli kobieta będzie chciała mnie zranić, na przykład
                kąsającą, żmijowatą i durną plotką, to to zrobi i żadne moje zabezpieczenia na
                nic się zdają. Jedyne, co mogę zrobić, to wzmocnić swoje ego, poczucie swojej
                wartości i tyle.

Co do stwierdzenia, że: "problemem jest zmuszenie osób zarażonych do
                odpowiedzialnych zachowań. +++Albo ich oznakowanie+++. Wiem, że jest to
                brutalne, ale jeśli ktoś swiadomie zaraża śmiertelną chorobą to jest mordercą.
                Zdrowi mają prawo się bronić", to się nie zgadzam z tym, by ich oznakowywać.
                Zabezpieczenie społeczeństwa przed jednostkami z gruntu nieszkodliwymi (osoby
                zakażone wirusem HIV są nieszkodliwe, póki ich krew się nie zetknie z naszą) nie
                jest rozwiązaniem możliwym do przeprowadzenia. Nie można przypisać komuś winy,
                której nie popełnił, i ukarać za potencjalny czyn. Jeżeli więc osoba z wirusem
                HIV świadomie zarażała, to powinna ponieść stosowną karę za przewinienie. Takich
                jednostek jest na szczęście niewiele.
          • jarsem Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 19:57
            trzeba miec niezle... w glowie zeby jako czesc nicka wpisywac date urodzin corki
            ogolnie iwadomym jes ze ludkowie sobie wpisuja tu rok urodzenia zeby ich inne
            nie zaczepiali (ba za stary\mlody)
          • karol_7 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 21:27
            asia1997 napisała:

> nie mam 11 lat, to akurat rok urodzenia mojej córki. A na
            narmalnych
            > kobietach się znam i żadna fajna babka nie pójdzie z takim
            gościem.

a moja córka nieco młodsza :-)

no popatrz Aśka a jednak poszły i jak widać wcale niejedna ale -
            sorki za określenie - tabuny
      • ichi51e Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:57
        Swieta racja, tez tak pomyslalam... co za oblech... no ale Tulipan tez
        Adonisem nie byl... kobiety sa zdesperowane...
    • adwach [...] 03.11.08, 14:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • uburama Mol zarażał w nocy a ten biały w dzień 03.11.08, 14:26
    • loppe Internauta 03.11.08, 14:49

tytuł mógłby śmiało wykorzystać ten popularny wyraz
    • eurypides77 Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 14:52
      Takie przypadki to świetny przykład na efekty polskiej polityki
      edukacyjnej, gdy w szkołach uczy się religii, a nie uczy się
      edukacji seksualnej.

Jak można utrzymywać przygodne kontakty seksualne z kimkolwiek bez
      stosowania zwykłej prezerwatywy?!? Poziom świadomości seksualnej w
      Polsce po prostu przeraża.
      • tacx Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 16:37
        > Takie przypadki to świetny przykład na efekty polskiej polityki
        > edukacyjnej, gdy w szkołach uczy się religii, a nie uczy się
        > edukacji seksualnej.
        >

a co cię szkoła nauczy w tym temacie? Że jest dziura i pała? Przecie chyba w XXI
        wieku każdy wie że jak ktos idzie z kimś do łóżka nie dość nie wiedząc o tym
        kimś nic a do tego bez gumy to w najlepszym przypadku skończy się wizytą u
        drematologa i tetracyklinach a w najgorszym tak jak w tym artykule. No ale widać
        to gadanie jak grochem o ścianę bo każdy wie swoje.
        jak ktoś myśli dupą zamiast łbem to i ma. Po ulicach aż gęsto od małolat z
        wózkami, kolesi uciekających przed ojcostwem po sądach i tego typów historii...
        no ale jak jedno z drugim naogląda sie wnecie jak to Rocco posuwa tabuny bez
        gumy i jeszcze w taki fikuśny sposób to co sobie żałować i odmawiac życia. mnie
        się przecież nic złego nie przytrafi.
        generalnie to nawet poznając swoją przyszłą żonę nie miałbym teraz pewności czy
        jestem bezpieczny a nie mówiac już o jakichs przygodach z niewiadomo kim.
        • 2rosomak4254 Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 17:44
          Tak trzymać, "kościół katolicki" z pogrzebów niezłą kasę trzepie i
          to już wszystko wyjaśnia. Ci, którzy tak prostych spraw nie mogą
          zrozumieć, są ewidentnymi przypadkami indoktrynacji katolickiej od
          kołyski i rozum u Nich jest daleko od wiary.
          • adeinwan Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 21:58
            Problem w tym, że ta sprawa wcale nie jest prosta. Przykład Simona Mola pokazuje, że AIDS mogą się zarazić także kobiety uświadomione w tej dziedzinie. Jeśli mężczyzna oczaruje głupią siksę, a ona mu zaufa, to żadna edukacja jej nie pomoże.
            • andrzejto Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 22:26
              adeinwan napisał:

> Problem w tym, że ta sprawa wcale nie jest prosta. Przykład Simona Mola pokazuj
              > e, że AIDS mogą się zarazić także kobiety uświadomione w tej dziedzinie. Jeśli
              > mężczyzna oczaruje głupią siksę, a ona mu zaufa, to żadna edukacja jej nie pomo
              > że.

Chłopie, zaufa?? Przcież plótł im jakies teksty, że jego sperma jest święta, że jak chce zabezpieczeń to jest rasistką itp. Stary, to już nie jest lewicowa indoktrynacja, to jest już tresura. Jeśli laska idzie na takie ryzyko w obawie, że zostanie oskarżona o rasizm?? Stary, pies pawłowa to prz tym pikus
              Jakby to mówił polak, to by się lasce wszystkie kontrolki odpaliły!!! Ale że czarny, "antyfaszysta roku" więc wiesz...
      • elitanarodupolskiego Racja, ale choćby i z prezerwatywą 03.11.08, 20:12
        puszczanie się z pierwszą lepszą osobą z internetu jest żałosne. Nawet jeśli to
        nie odpowiednie słowo - każdy może je zastąpić swoim. Sens ten sam.
        • nikodem123 Re: Racja, ale choćby i z prezerwatywą 03.11.08, 21:32
          Żałosne jest używane przez Ciebie słowo: "puszczanie się".

I żałosna jest edukacja szkolna i domowa na temat seksu, skoro tyle dziewczyn
          kochało się bez zabezpieczenia.
          • elitanarodupolskiego Re: Racja, ale choćby i z prezerwatywą 04.11.08, 03:55
            Czyżby to słowo dotykało i bolało Cię w jakiś sposób?
      • marcinmarcin12 Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 21:25
        Szanowny moze nie zarazony. Edukacja seksualna nie oswiecila Cie
        pozwol, ze postrasze czytajacych postepowa prase zwolennikow
        bezpiecznego seksu z prezerwatywa.
        oswiecono mnie ze calus z jezyczkiem niesie male ryzyko tylko ok. 2%
        ale jak idziesz w sline nie przez szybe to po kilku dyskotekach
        mogila
        • nikodem123 Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 21:37
          bzdury gadasz!

Bzdury może wyuczone na katehezach.

marcinmarcin12 napisał:

> Szanowny moze nie zarazony. Edukacja seksualna nie oswiecila Cie
          > pozwol, ze postrasze czytajacych postepowa prase zwolennikow
          > bezpiecznego seksu z prezerwatywa.
          > oswiecono mnie ze calus z jezyczkiem niesie male ryzyko tylko ok. 2%
          > ale jak idziesz w sline nie przez szybe to po kilku dyskotekach
          > mogila
        • nikodem123 Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 21:46
          Proszę Cię nie zapodawaj nam to wiedzy z katechezy.
      • adeinwan Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 21:56
        Nie ideologizuj. My też nie mieliśmy w szkole edukacji seksualnej, a jakoś mamy odpowiednią wiedzę na ten temat.
      • andrzejto Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 22:21
        eurypides77 napisał:

> Takie przypadki to świetny przykład na efekty polskiej polityki
        > edukacyjnej, gdy w szkołach uczy się religii, a nie uczy się
        > edukacji seksualnej.
        >
        > Jak można utrzymywać przygodne kontakty seksualne z kimkolwiek bez
        > stosowania zwykłej prezerwatywy?!? Poziom świadomości seksualnej w
        > Polsce po prostu przeraża.

Następny niedouczony. Moja córka w 6 klasie szkoły podstawowej miała przygotowanie do zycia w rodzinie i miała o tym lekcje. To nie jest kwestia braku wiedzy, tylko odpowiedzialności. Wpisuje się to w lewicowe "pochylanie" się nad wszelkiej maści leniami i nieudacznikami. Możesz się pieprzyc, bo się wysrobiesz, możesz sie nie uczyć, bo znajdą ci ośrodek, możesz nie pracować bo dostaniesz zasiłki z róznych mopsów, sropsów i innych pkpsów...
        Ważniejszy jest bandyta niż ofiara, ważniejszy jest nieudacznik niż ten, kto zarabia na siebie i jest odpowiedzialny.
        • nikodem123 Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 03.11.08, 22:40

Żałuję, że Twoja córka miała przygotowanie do życia w katolickiej rodzinie,
          zamiast wychowania seksualnego.

Ale jaki pan - taki kram.

andrzejto napisał:

> Następny niedouczony. Moja córka w 6 klasie szkoły podstawowej miała przygotowa
          > nie do zycia w rodzinie i miała o tym lekcje. To nie jest kwestia braku wiedzy,
          > tylko odpowiedzialności. Wpisuje się to w lewicowe "pochylanie" się nad wszelk
          > iej maści leniami i nieudacznikami. Możesz się pieprzyc, bo się wysrobiesz, moż
          > esz sie nie uczyć, bo znajdą ci ośrodek, możesz nie pracować bo dostaniesz zasi
          > łki z róznych mopsów, sropsów i innych pkpsów...
          > Ważniejszy jest bandyta niż ofiara, ważniejszy jest nieudacznik niż ten, kto za
          > rabia na siebie i jest odpowiedzialny.
          • elitanarodupolskiego Re: Szkoły z religią a bez edukacji seksualnej 04.11.08, 04:00
            nikodemie123 przeczytałem kilka Twoich wypowiedzi - Ty na prawdę masz jakieś
            ciężkie kompleksy na punkcie rodziny, katolicyzmu i seksu. Może powinieneś się z
            tym udać do poradni psychologicznej zamiast wyładowywać na forum?
    • jasiek.pl znowu się nie załapie na wyrok 03.11.08, 15:05
      18 latek w uprawianiu seksu z hivem, znowu się bidula nie załapie na
      wyrok tak jak jego kolega z Afryki, bo z takim to tylko piwo pić i
      grzyby zbierać ......
    • marcjank [...] 03.11.08, 15:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bogiemslawiena Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 15:21
      Dobrze, że pokazaliście zdjęcie tego zwyrola. Rano nie było
      załączone do artykułu.
      Swoja drogą jak można sypiać z kolesiem, który sprzedaje puszki i
      jest żebrakiem... tyle kobiet... załamka.
      • etzel Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 15:28
        A jak można sypiać z brzydką kobietą? Kobiety również są brzydkie, żebrzą, śpią
        na dworcach itp.
        • bogiemslawiena Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:34
          Etzel, płeć tu nie ma znaczenia, więc twój komentarz jest nie na
          temat. Nieważne, kto jak wygląda i jaką ma płeć, ważne jest to, że
          ten koleś zrobił krzywdę wielu osobom. Pomijam fakt, że typ wygląda
          antypatycznie.
          Ok, zawężę opinię do swojego zdania. Nie przespałabym się z takim
          oblechem za żadne skarby świata. Lepiej ci? :)
        • ludwigvanbeethoven Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:57
          etzel napisał:

> A jak można sypiać z brzydką kobietą?<
          Nie ma brzydkich kobiet - sa tylko zaniedbane!
    • suszona.sliwka Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał .. 03.11.08, 16:03
      Jak się chodzi do łóżka z nieznajomym z internetu to jest się samemu winnym
      takich sytuacji. Komentowanie przygodnego seksu bez prezerwatywy chyba można
      sobie darować.. Broń Boże nie biorę w obronę tego rozsiewacza HIV.
      • nikodem123 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 21:43
        A zastanowiłaś się dlaczego te dziewczyny nie zażądały założenia prezerwatywy?
    • nautilus.pompilius Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 16:31
      Jest pewne podobieństwo do tego pana
      www.romanov-memorial.com/Pic/Hist_Rasputin.jpg
      • rokets_w Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 16:49
        nautilus.pompilius napisał:

> Jest pewne podobieństwo do tego pana
        > www.romanov-memorial.com/Pic/Hist_Rasputin.jpg
        PO rok czasu rządzi wiec jak Po mogło go za kratki posadzić? za Po wyszedł na
        wolność i mamy taki efekt Miłości tuska do więżniów za głosy w wyborach Tusk
        premierem a zboczeńcy w nagrodę na wolność i cierpi społeczeństwo
      • ludwigvanbeethoven Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 20:59
        Moze sie Rasputin odrodzil w nowym wcieleniu?Niektorzy wierza w
        reinkarnacje...........
      • piniek Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 22:17
        A jeszcze większe do tego:
        twinpeaksarchive.blogspot.com/2008/04/rare-1993-frank-silva-interview.html
    • antoni99 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 16:38
      nie wiedziałerm że nasze kobiety są tak gorące i potrzebujące, niedawno był
      murzyn, a ile jest jeszcze nie rozpoznanych z tą chorobą ( nosicieli -
      amantów. A 15 -to latka ma za swoją głupotę ciekawą zapłatę i jeśli to miało
      by być dla innych ostrzeżeniem to i owszem, ale myślę że to nie koniec !
      Głupota nasza nie ma granic !!!!!!!!!!
    • r.p.mcmurphy i super! 03.11.08, 16:57
      dziękuje naturze za AIDS, huragany, tsunami, efekt cieplarniany - przynajmniej
      przetrzebi trochę te pojebaną ludzkość - banda pierwotniaków odurzona swoimi
      maszynami, "cywilizacją", bóstwami i innym gównem.
      • badziewiak66 Kurde a myślałem że tylko ja mam dosyć ludzkiego 03.11.08, 18:21
        motłochu, tej tłuszczy jaką sterowac może byle gó...ana gazeta i
        byle polityk. Serdecznie pozdrawiam.
      • pamejudd A może się powiesisz, pajacu? 03.11.08, 23:05
        Jeden kretyn mniej - cóż za piękna wiadomość dla ludzkości! O ile zdążyłem się zorientować, masz już kolegę, wieć może chciałby ci towarzyszyć?
        • makaj.pl Re: A może się powiesisz, pajacu? 04.11.08, 00:06
          Zniżając się do Twojego poziomu - sam się powieś pajacu, faktycznie będzie kretyna mniej.
    • calcinus No to mamy "Antyfaszyste roku" 03.11.08, 16:58
      Lewica moze przestac rozpaczac po Simonie, maja juz nastepce.
    • robert.zimnicki to jest ku...two 03.11.08, 17:17
      Laski daja dupy jakiemus pajacowi, a ty kombinuj na balecie i wstawiaj bajery,
      zeby ci dala numer telefonu.....

Chyba, ze koles rwal je na fure albo na pilota samolota.....
    • profanum_vulgus Po raz kolejny kryteria według których kobiety 03.11.08, 17:29
      oceniają atrakcyjność mężczyzn zadziwiają mnie.
    • nales_47 Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał .. 03.11.08, 17:38
      Może się niektore z kobiet na mnie obrażą .... ale gdyby myślały glowa ,a nie .......(wiadomo) nie doszloby do tego.A swoją drogą poznawał je przez internet -
    • kazik.k Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 17:59
      najbardziej zabawne jest to ze to katolik bogobojny i wierzacy-byl uspowiedzi
      komuniji i oczywiscie bierzmowano go tez!!!gratulowalem juz panienkom paniom
      katoliczkom wierzacym i regularnie spowiadajacym sie -niejakiego "mola" z
      kamerunu !!teraz gratuluje nastepnego smierdzacego smiecia !!!oby tak dalej!!
    • kazik.k Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 18:01
      najbardziej zabawne jest to ze to katolik bogobojny i wierzacy-byl uspowiedzi
      komuniji i oczywiscie bierzmowano go tez!!!gratulowalem juz panienkom paniom
      katoliczkom wierzacym i regularnie spowiadajacym sie -niejakiego "mola" z
      kamerunu !!teraz gratuluje nastepnego smierdzacego smiecia !!!oby tak
      dalej!!"jaki drugi list z tego samego formularza"????panie cenzor czy
      zatrudniaja pana endeckie smieci-dlaczego cenzura zaczyna byc w tym popieprzonym
      kraju normalnoscia?co pan wymysla z tym "formularzem"??
    • akkj Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 18:02
      Jesteś wyjatkowa debilka, pewnei lubisz czarnych.

dorsai napisał:

> No i co teraz powiecie "genetyczni patrioci" i "aryjczycy
      patentowani"? Jak
      > była sprawa Mola to wrzeszczeliście że "czarni i lewacy tak
      mają", a jak
      > mówiłem, że sk..syństwo jest niezależne od rasy, wyznania czy
      poglądów
      > politycznych, to krzyczeliście, że "nieprawda". A jak teraz
      zakażał HIV facet
      > związany ze środowiskiem skinowskim i nazi Krakowa - co powiecie?
      Że skini i
      > naziści to też... lewacy?
    • akkj Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał .. 03.11.08, 18:06
      Po prostu powinni mu urwać jaja i wrzucić potem (jego) do dołu z
      niegaszonym wapnem. Dzięki niemu mogło sie zarazić poprzez
      łańcuszek kilkaset osób.
      • 2rosomak4254 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 18:14
        akkj napisał:

> Po prostu powinni mu urwać jaja i wrzucić potem (jego) do dołu z
        > niegaszonym wapnem. Dzięki niemu mogło sie zarazić poprzez
        > łańcuszek kilkaset osób.

To prawda, ale i tak znajdzie się wielu kretynów usiłujących
        przekonać wszystkich normalnych i jeszcze zdrowych, że to przecież
        człowiek. Napewno najbardziej Ich będą "boleć" te urwane jaja, które
        będą przeszkadzać Im w "miłości bliżniego".
      • karol_7 Re: Aresztowano mężczyznę, który świadomie zaraża 03.11.08, 21:43
        akkj napisał:

> Po prostu powinni mu urwać jaja i wrzucić potem (jego) do dołu z
        > niegaszonym wapnem. Dzięki niemu mogło sie zarazić poprzez
        > łańcuszek kilkaset osób.

przez "łańcuszek"? Aaaa masz na myśli "k,u,r,wy wędrowniczki :-))))
    • pafni Ale se ładnego wybierały 03.11.08, 19:05
    • mirq2k Aresztowano mężczyznę, który świadomie zarażał ... 03.11.08, 19:06
      Panie awe, jest pan ANALFABETĄ. Niech pan sprawdzi na Wikipedii albo PWN.pl
      czym się różnic dywiz od myślnika, kiedy się który stosuje i jakie ich dotyczą
      zasady typograficzne.

Żal. Jak można być dziennikarzem i nie znać podstaw interpunkcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka