Dodaj do ulubionych

Nieuczciwe E-WESELE

03.09.09, 22:10
Informacja o nieuczciwym konkursie organizowanym przez ten portal jest już
wszystkim znana. Nieznane natomiast są inne fakty dotyczące działalności
portalu e-wesele a tym samym magazynu Uroczystość. Przykład 1- czy ktoś z Was
mający konto na e-wesele zauważył, ze jak napisze się coś na niewygodny dla
nich temat, wątek nagle znikał? Przykład 2 - impreza, która zorganizowali
sobie na 10 lecie ślubu właścicie portalu a potem ją na nim opisali,
reklamując konkretne firmy z branży (wątek w dziale relacje ze ślubów) była
"ustawką" większość firmy za sponsorowała im tą imprezę w zamian za takową
reklamę.... Przykład 3 - portal i magazyn współpracował ściśle z popularnym
ostatnio Waldemarem Matkowskim, organizowali wspólnie targi, mieli patronat
nad jego mini galą ślubną, agencja e-wesela wykonała www dla Pana
Matkowskiego... Takich przykładów na działalność e-wesela są setki, pozostaje
mi wierzyć, że pewnego dnia znikną jak Waldemar Matkowski pozostawiając
miejsce bardziej obiektywmym forom, chociażby takim jak ten.
Obserwuj wątek
    • ulalaaaaaa Re: Nieuczciwe E-WESELE 03.09.09, 23:17
      dokładnie jestem tego samego zdania,poza tym nawet jeśli się pochwali
      konkurencyjną firmę,której np.nie lubią,post szybko znika,impreza(10
      -lecie),która została opisana z ogromnymi szczegółami,wzbudziła we mnie salwy
      śmiechu,nie tylko we mnie zresztą,post ten to totalna wazelina aż mnie mdliło,co
      tu dużo gadać,są właścicielami forum,więc mogą pisać i kasować co chcą
    • abced123 [...] 10.10.09, 11:57
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • sereveti Re: Nieuczciwe E-WESELE 11.10.09, 19:09
        No to bojkotuj...
        możesz się nawet oflagować ;-)
        • 4ela4 Re: Nieuczciwe E-WESELE 11.10.09, 19:36
          ojojoj widzę że ktoś jest bardzo zazdrosny ! :) Nie ładnie ! Deseru nie będzie :)
          Nikt nic nie poradzi na to że e-wesele to najstarsze i najbardziej popularne
          forum ślubne w Polsce !

Ja jestem tak prawie od początku i jakoś nie doszukałam się nieuczciwych intencji !

Bojkotuj , bojkotuj , jak Ci sie uda zbojkotować prawie 15 tysięcy użytkowników
          to Ci pogratuluję!

Musicie jednak pamiętać że bezpodstawne oczernianie kogoś może nieść za sobą
          sprawę w sądzie :)

Pozdrawiam forumowiczka e-wesela :)
          • nokia844 Re: Nieuczciwe E-WESELE 11.10.09, 21:01
            Ja też uważam że to wszystko to jakaś wojna portali. Mam tam konto, e-wesele to
            Żródło cennej wiedzy - z której korzystam. Nic innego mnie nie interesuje.
            Pozdrawiam :)
            • leoncja_uk Re: Nieuczciwe E-WESELE 01.03.10, 23:01
              tak się składa, że co nieco wiem o tym jak działa e-wesele.
              Działam w branży slubnej, nie mam zamiaru sie tu reklamować, bo i tak
              to forum za małe jest ;) ale z e-wesele nie chcę miec nic wspólnego.
              Nieuczciwi, p. Matkowski - szkoda słów. Koszą kasę za nic. A głupie
              firmy bez polotu płacą Bogu.
      • agusiarkak Re: Nieuczciwe E-WESELE 03.03.10, 23:09
        prawda prawda, e-wesele jest troszkę przesadzone a moderatorzy mocno stronniczy.
        No ale co tu można bojkotować to największe forum i czują się bezkarni niczym
        ojciec Dyrektor... heheheh

śmieszne są wszechwiedzące moderatorki... Ale nawet mi się nie chce ciągnąć tego
        tematu, bo szkoda czasu i nerwów. Pozdrowionka
        • niezly_gagatek Re: Nieuczciwe E-WESELE 11.05.10, 13:07
          nawet największe forum może upaść , jeśli nikt na nim nie przebywa i nie pisze :) faktem jest że forum o którym mowa zeszło na psy niesamowicie , ktoś tutaj powiedział że bodajże 16000 użytkowników - no i co z tego?
          50% - to firmy reklamujące lub usiłujące sie reklamować za free
          20% - ich znajomi (firm) przekonujący nas , że to właśnie ta a nie inna firma jest najlepsza
          20% - stali bywalcy
          5% - użytkownicy pierwszego i ostatniego logowania (jak to ja Ich nazywam)
          5% - ludzie szukający pomocy w przygotowaniach , a dostający potężną porcję wiadomości często sprzecznych i nieprawdziwych , przekombinowanych i zmodyfikowanych - porażka.

a że szkoda nerwów dlatego zrobiłem wypad z baru.....i jestem tutaj :)
          • klekleklekle Re: Nieuczciwe E-WESELE 13.05.10, 18:48
            czyli twoim zdaniem tutaj więcej się dzieje?w regulaminie pisze że nie wolno
            dawać reklam a takowe się pojawiają,więc tutaj też jest niezły,śmietnik i chyba
            na cmentarzu jest więcej życia niż tutaj
            • niezly_gagatek Re: Nieuczciwe E-WESELE 13.05.10, 19:29
              "Twoim" - powinno być z dużej litery (forma grzecznościowa)
              w regulaminie jest napisane (a nie pisze) , a poza tym jeśli Tobie nie odpowiada to forum , to po kiego grzyba sie Logujesz i Marudzisz?

Plusik za przeczytanie regulaminu :) , a i jeszcze jedno; na tamtym forum pojawia sie kilka lub nawet kilkanaście reklam dziennie pomimo zakazu, a wiadomosci na tym forum są pisane w ramach potrzeb , a nie na zasadzie: czy mam o czym pisać czy nie mam - piszę ponieważ liczy sie każdy post.
              Pozdrawiamy konkurencję :)i zapraszamy ponownie - jestem pewien , iż Twoja obecność wniesie trochę życia w to forum
    • agguu Re: Nieuczciwe E-WESELE 25.05.10, 21:58
      To prawda, że ten portal jest strasznie stronniczy, jeśli o faworytach piszesz coś złego zaraz pada opinia , że jesteś z konkurencji. Bardzo reklamują tam pewien lokal z Mierzyna... a ja byłam tam na weselu i żadna rewelacja.
      • miecznik245 Re: Nieuczciwe E-WESELE 09.06.10, 12:54
        Nie wiem o co chodzi z tym portalem e-wesele , ale wiem jedno - nie
        zachęcają do korzystania. Mają bardzo bogate forum i bazę danych i
        to jest niewątpliwie na plus , bo dużo się dowiedziałm stamtąd , ale
        zachowanie moderatorów przekracza wszelkie granice
        przyzwoitości....gdy juz chciałam o coś zapytać , zostałam posądzona
        o to , że jestem z konkurencji. śmieszne normalnie :)według nich
        ktoś , kto ma mało postów jest kompletnie niewiarygodny i jest
        lekceważony - przynajmniej ja to tak odebrałam. A przecież każdy
        jakoś zaczynał....poza tym nie mam zamiaru uczestniczyć w każdym
        temacie tylko po to żeby sobie nabic odpowiednia ilośc postów....to
        chyba mija się z celem? :)
        • belene Re: Nieuczciwe E-WESELE 14.06.10, 20:03
          dokładnie tak jak piszesz,nie raz uczciwi,nowi forumowicze zostali posądzeni o
          krypciochę,bywam tam i widzę jak moderatorzy się panoszą,żal,żal
    • panimloda7 Re: Nieuczciwe E-WESELE 03.03.11, 08:33
      Witam! Zgadzam się z Wami wszystkimi- forum na portalu e-wesele to jeden wielki i stronniczy śmietnik! Wczoraj zamieściłam swoją opinię na temat jednego z pseudo-fotografów weselnych, była to opinia negatywna. Moderator zachował się nieprofesjonalnie, bo stronniczo pytając mnie: co mi ten pan zawinił? odpisałam, żeby przeczytali mój post to będą wiedzieć co mi zawinił pan "fotograf". Dziś dostałam e-mail od pracownika portalu, że zostaje wywalona za "pyskowanie moderatorowi" (dosłowny cytat!).
      to może niech w regulaminie e-wesele od razu zamieszczą punkt mówiący o ty, że NIE WOLNO zamieszczać negatywnych opinii a tym samym przestrzegać ludzi przed chałturnikami? podobno mamy wolność słowa, a ja nikogo nie obrażam, tylko wyrażam swoje zdanie na temat usług fotografa..
      oczywiście zostałam posądzona o to, że jestem konkurencją która komuś podcina skrzydła. to chyba norma dla tych pożal się Panie moderatorów, że każdego o to posądzają!
      ręce mi opadły z bezsilności wobec głupoty, ignorancji i bezczelności tych "moderatorów"..
      cóż, nie jestem pierwszym niezadowoloną osobą z pracy pewnego pana, ale nie mam prawa tego wyrażać na forum portalu e-wesele.
      pan o którym pisałam to marek rybicki foto pstryk sosnowiec. NIE POLECAM!
    • abced123 Re: Nieuczciwe E-WESELE 03.02.16, 00:56
      No i w sumie forum e-wesele padło.... nowych postów prawie nie ma, same starocie z przed kilku lat
      A odpowiedź jednego z moderatorów cytuję: Bojkotuj , bojkotuj , jak Ci sie uda zbojkotować prawie 15 tysięcy użytkowników to Ci pogratuluję! " doczekała się faktu, tylko już gratulacji nie ma, bo i sam moderator dawno temu z forum wyleciał. Tak to smutnie kończy się buta i arogancja. Nie bez powodu jest powiedzonko: "pycha kroczy przed upadkiem"

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka