GoĹÄ: Wiesława09243 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 15:33 Znacie firmę pani Małgosi Pietrzko-Zając ? Jak oni sie sprawdzaja ? Jak ktoś juz miał z nimi styczność, niech sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: szkolenie Re: Szkolenia BHP IP: 194.181.152.* 14.02.13, 12:10 Dla pracodawców organizowane są ekspresowe szkolenia BHP. Może komuś z was przyda się ten link Godna polecenia strona ze szkoleniami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgorzata Re: Szkolenia BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 10:13 Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K. Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 13:05 są szkolenia dla pracodawców, jak dobrze pamiętam w cenie 150 zł. jeśli chodzi o moje zdanie, myślę, że warto w nich zainwestować. nie kosztują wiele, a potrafią przeprowadzić szkolenie na dobrym poziomie, starając się uwzględnić każdą kwestię... a nie zwykła gadka, bez entuzjazmu jak kiedyś miałem taki przypadek ... z tej firmie jest poważne podejście do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kostek Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 14:38 Polecam firmę Pani Małgosi. www.bhp-lodz.com.pl Pewnie nie wszyscy wiedzą o której firmie mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witula Re: Szkolenia BHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 12:56 Z czystym sumieniem polecam. Gdybanie na necie nic nie da, trzeba się samemu przekonać. Ceny są przystępne, więc jak ktoś jest pracodawcą, może zdecydować się choć raz dla przekonania. Jestem pewien, że pozostawią po sobie dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rota1 Re: Szkolenia BHP IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:11 nie, ale ze swojej strony mogę polecić szkolenia on-line sułkowski - sama brałam w nich udział w swoim zakładzie, szkolenie przeprowadzone rzetelnie i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
kingalasek1 Re: Szkolenia BHP 18.08.14, 12:23 Do łodzi kawałek... w warszawie polecam firmę Semex. Bardzo sprawna firma...szeroki pakiet szkolen, atrakcyjny cennik, prowadża równiez szkolenia E-Learningowe gdyby ktoś sobie życzył. Możemy na nich liczyć w każdej chwili..ani razu Nas nie zawiedli, nie raz na prawde poratowali poradą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kriiiis Re: Szkolenia BHP IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:20 Lepiej jest szkolić się e-learningowo:) Taniej, prościej i szybciej Zobacz sobie szkolenia BHP w sklepie www.elearning-24.pl Sporo osób korzysta z ich usług bo cena niska, a jakość na prawdę wysoka jak na e-learning w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość szkolenia bhp IP: 195.74.64.* 18.02.15, 07:33 e - learning jest bardzo wygodna forma szkolenia, ale trzeba pamiętać, że w prawie jest zapis mówiący o tym, że egzamin po szkoleniu należy zdać przed komisją, a komisja to zazwyczaj ludzie :) firmy szkoleniowe często o tym zapominają i wysyłają testy przez internet, a później wystawiają zaświadczenia nie widząc osoby szkolonej na oczy. dowiedziałem się tego podczas własnego szkolenia, które było bardzo praktyczne polecam gorąco firmę www.bhpiergonomia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szkolenia01 Re: Szkolenia BHP 28.09.15, 12:01 zapraszam na szkolenia i kursy BHP i PPOŻ, więcej na stronie: szkoleniabhp.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
staszek03 Re: Szkolenia BHP 16.10.15, 11:34 BHP to duża odpowiedzialność. Z pewnością znacie już firmę KlinikaBHP, bo jest to jedna z najlepszych firm w branży. Bardzo spodobało mi się ich podejście do uczestników szkolenia, pełen profesjonalizm, zaangażowanie. Usługi prowadzone są na terenie całego kraju, więc o dojazdy nie trzeba się martwić. Warto sprawdzić ich wizytówkę -> www.favore.pl/451326 Odpowiedz Link Zgłoś
metisia Re: Szkolenia BHP 01.12.15, 12:36 Profesjonalne szkolenia z wykorzystaniem narzędzi multimedialnych prowadzi firma Grupa Jezierski, kontakt znajdziecie na Szkolenia BHP Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2013 Re: Szkolenia BHP 06.02.16, 21:13 Firma, która profesjonalnie zajmie się obsługą BHP w firmie to: www.ideabhp.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sepowicz Re: Szkolenia BHP 14.12.15, 09:59 Nie znam, ja szkolenia BHP od wieli lat zamawiam w ogólnopolskiej firmie szkoleniabhp.edu.pl/. Zrobią szkolenia BHP dla pracowników i pracodawców, na każdym możliwym stanowisku pracy, także jeżeli jesteś zainteresowany, możesz skorzystać z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
oniedbalska Re: Szkolenia BHP 18.01.16, 17:28 Jeśli ktoś potrzebuje szkoleń z zakresu BHP lub bezpieczeństwa przeciwpożarowego, to tutaj możecie to uzyskać www.safetyexpert.pl/ , zdecydowanie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2013 Re: Szkolenia BHP 06.02.16, 21:14 www.ideabhp.edu.pl - profesjonalne szkolenia BHP online! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwekkieliszek Re: Szkolenia BHP 26.01.16, 07:23 W mojej firmie, szkolenia szkoleniebhp.com.pl/ jakie ta firma przeprowadza, są wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2013 Re: Szkolenia BHP 06.02.16, 21:12 Czy znacie firmę taką jak ta: www.ideabhp.edu.pl w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariagazzwro Re: Szkolenia BHP 15.05.16, 20:26 Najlepiej wybrać firmę, która od dawna działa na rynku, ja osobiście korzystam ze szkoleń Comes www.comesbhp.pl/szkolenia/ serwowałam swoim pracownikom zarówno szkolenia online jak i stacjonarne, na stronie można sprawdzić cennik, ich usługi są też dokładnie opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jzzzj Re: Szkolenia BHP IP: *.146.66.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.16, 11:49 Polecam bhpkompleksowo.pl szkolenia stacjonarne, szkolenia online, wszystko sprawnie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: Szkolenia BHP 28.10.18, 07:11 Firmy nie znamy, ale zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: Szkolenia BHP 28.10.18, 07:12 <a href="www.sosnowiec-bhp.pl">bhp sosnowiec</a> Odpowiedz Link Zgłoś
qweee123 Re: Szkolenia BHP 26.07.23, 13:28 Cześć! Miałam przyjemność uczestniczyć u bhp-partner.pl- kurs bhp warszawa. Profesjonalnie przeprowadzone, świetni szkoleniowcy, informacje elastycznie dopasowane pod grupe pracowniczą. Zachęcam do zajrzenia na ich strone! Odpowiedz Link Zgłoś