jootro2010 03.09.10, 19:47 Szaba-daba-da-szabadabada...jutro sobota i od rana w las ... oooo jeeeessss! Ole-ole oleoleole ole ole.. nie da się,a może da ... ino co...jeszcze nie wymyśliłam A te "mury",które się pną ...to nawet niczego sobie...zacna ilość cegiełek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: :P 03.09.10, 20:51 Nie wiem co "wy" widzita w cholerycznym lesie, ale wiem co widzi ona,znaczy się ja Odpowiedz Link
leziox Re: :P 03.09.10, 20:52 To nie byla prawidlowa odpowiedz na pytanie tylko wymigiwanie sie... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: :P 03.09.10, 21:01 Oj była to odpowiedź nie wymigiwanie się, ja to ja ,a nie jakieś wy Ej... Wy... wiecie...nie...,a ja wiem Odpowiedz Link
leziox Re: :P 03.09.10, 21:09 Przypomne uprzejmie,ze w dawnych czasach,kiedy to nie bylo jeszcze Nutelli,Milkyway,oraz plastykowej maslanki,w dobrym tonie lezalo zwracanie sie do ludzi wymagajacych szacunki per Wy. Zamiast jednak wyraznej wdziecznosci wyrazanej za pomoca ah i oh poprzez obywatelkie,slychac z waszej strony jedynie marudzenie.Bzidko tak.Nietopsie. Ps.Kurki sa git,bo trudno je pomylic ze sromotnikiem,tak jak np.kanie. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: :P 03.09.10, 21:20 Eeeee Ty chcesz bym tu jakieś...łoooochy i łaaachy uskuteczniała ja...Ja wypaczona ideologicznie istota ... Bezapelacyjnie podgrzybki,maślaczki,kozaki,opieńki...mniammm A dla ducha tam wrzosik,tu pjęczynka...o i jaki listek...opdadający Zapach lasu,cisza od ludzisk,ale leśny gwar ich mieszkańców - wskazany, kolory...błooooogi odpoczynek Odpowiedz Link
leziox Re: :P 03.09.10, 21:32 Nie twierdze zreszta,ze nie.Sam spedzalem w miare mozliwosci wiele godzin w lesie,lazac,wloczac sie i kombinujac co by tu z lasu wyszabrowac np. Niestety niewiele jest takich miejsc na swiecie jak lasy warminsko-mazurskie,wiec jesli sie udaje to powracam do korzeni od czasu do czasu. Ale inne lasy tez sa bez watpienia ciekawiaste. Odpowiedz Link
z_oddali Re: :P 03.09.10, 21:48 Zły wybór! Taki Leśny ludź to wie, gdzie grzyby, ryby i inne Zna polanki, zakamarki i miejsca, gdzie chowają się grzyby. A wilk to co? Jedynie może zaprowadzić do Czerwonego Kapturka Odpowiedz Link
jootro2010 Re: :P 03.09.10, 22:03 Leśnego jeszcze nie spotkałam...wilka też nie,ale jest tu wilcza para, prawdopodobie z małymi,muszę zadzwonić do znajomego i się dowiedzieć czy ta para wilków dochowała się potomstwa Odpowiedz Link
leziox Re: :P 03.09.10, 22:11 A co,chcesz zalozyc stado pustoszace miejscowe spelunki i nadgryzajace pijakow tlukacych swoje zony`? Odpowiedz Link
jootro2010 Re: :P 03.09.10, 22:23 Takie nadgryzacze...to nawet i by się przydały na jakoweś .... Stado samo się założyło i jest pod ochroną....ot wreszcie pojawiły się prawdziwe wilki... prawie nadmorskie wilki D Odpowiedz Link
exman Re: :P 04.09.10, 09:01 a kto proponował śledzika we wrześniu ? Myślałem o limonce. Odpowiedz Link