Dodaj do ulubionych

Hyla odkurzacz

01.04.17, 16:48
O odkurzaczu Hyla napisano już chyba wszystko, należę jednak do takich którzy nie mieli pełnego zadowolenia po zakupie tego odkurzacza. Odkurzacz pojawił się u mnie w domu gdyż moja ukochana druga połówka; szanowny pan małżonek dał się namówić na prezent dla mnie kiedy był przez zupełny przypadek na pokazie u kolegi. Piojawił mi się w domu z odkurzaczem za kilkanaście tysięcy złotych zwariował. Odkurzacz długo stał nie używany, wprost nie mogłam na niego patrzeć , tyle pieniędzy za odkurzacz, ile innych rzeczy mogłabym za to kupić. Całkiem niedawno spalił się silnik w moim poczciwym zelmerze i tu zaczęła się moja przygoda z Hyla. Mąż zadzwonił do gościa, który mu to sprzedał a ten pojawił się u nas w domu prawie natychmist i pokazał mi jak mam używać Hyla. Dziękuję. Nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona, odkurzacz Hyla jest poprostu rewelacyjny w używaniu i taki skuteczny, polecam :)
Obserwuj wątek
    • koreczek.korek Re: Hyla odkurzacz 19.05.17, 11:07
      Hyla jest poprostu świetna używamy ten odkurzacz już od wielu lat bez absolutnie żadnych problemów, temat ostatnio wrócił u nas w domu z racji prezentu dla rodziców na 30 rocznicę ślubu czas im też ułatwić pracę w domu, składamy się właśnie z bratem i kupujemy dziadkom nowiusieńką Hylkę ich własną , do tej pory na zmianę z bratem i bratową jeździli,śmy do nich sprzątać naszymi odlkurzaczami już nie będziemy musieli więc to też trochę prezent dla nas hihihihi
    • jogodanob Re: Hyla odkurzacz 30.03.18, 16:21
      ja jestem posiadaczką Hyla od zaledwie kilku dni, ale już wiem że warto go kupić nigdy wcześniej nie zrobiłam tak szybko porządków wielkanocnych jak w tym roku
      • nati-mod Re: Hyla odkurzacz 02.04.18, 17:05
        tak ti jest fafkt Hylą sprzata sie szybko i bardzo efektywnie, nie widze już w domu tego wcześniej wszechobecnego kurzu , poprostu zniknął
    • olga0512 Re: Hyla odkurzacz 02.04.18, 18:07
      o! kupił ci pełen wypas ze wszystkimi dodatkami zaszalał na maksa a ty byłaś obrażona ? ja padłabym ze szczęścia, musiałam długo przekonywać mojego męża i przekonywać żeby się wogóle umówił na pokaz a potem powiedział jak chcesz to kup, ale ty będziesz płacić raty i o to mi chodziło żeby powiedział kup , a raty to już groszowa sprawa bez problemu płacę a Hyla szusuje po całej chacie aż miło
    • santer789 Re: Hyla odkurzacz 03.04.18, 08:54
      nie wierzyłem że ludziska dobrowolnie płącą taką kase za odkurzacz a jednak , też kupiłem
      • karol33778 Re: Hyla odkurzacz 08.04.18, 22:19
        kasa spora, ale odkurzacz musisz przyznać jest klasa i jaki spokój w domu, żona przestała mi truć cały czas sprząta i jeszcze jest z tego zadowolona że sprząta, magia jakaś, przedtem cały czas narzekała na sprzątanie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka