Dodaj do ulubionych

serwis Hyla serwis

25.09.14, 18:24
witam wszystkich jestem od niedawna posiadaczką Hyla odkurzacz sprawuje sie bez zarzutu ale chciałabym poznac opinie ludzi ktorzy mają go juz od dawna czy korzystaliście z serwisu czy coś się popsuło a jeśli tak czy jesteście zadowoleni z serwisu Hyla zapraszam do dyskusji na forum interesuja mniewasze opinie
Obserwuj wątek
    • margaretka-69 Re: serwis Hyla serwis 02.10.14, 18:27
      mam dylemat zastanawiam się czy mój odkurzacz nie jest czasami popsuty kiedy sprzatam to robi sie cły czas piana i do tego jeszcz wylatuje sie z tego wiaderka pojemnika to hyba nie jest normalne nie powinnam tego czasami reklamować rozmawiałam z koleżanką w pracy u niej tak się nie robi ktoś też miał taki problem? co mogło się popsuć?????
      • 3donata Re: serwis Hyla serwis 02.10.14, 18:37
        u mnie tez tak było na poczatku to przez to że wcześniej prałam dywan proszkiem juz nie pamietam jak się nazywał, ale to było to zanim nie wyciągnęłam z dywanu tego starego proszku do prania też była taka piana i cały czas wymieniałam wode na świżą teraz już tego nie ma
        • 3donata Re: serwis Hyla serwis 02.10.14, 18:40
          możesz to zgłosić tutaj: hyla-net.pl/serwis1 , ale moim zdaniem to nie jest awaria
          • komterw Re: serwis Hyla serwis 03.10.14, 14:03
            masz racje to nie awaria tylko proszki do prania w dywanach osobiscie nie korzystałem jeszcze z serwisu hyla z moim odkurzaczem nic sie nie dzieje, kupilem go ponad rok temu moi teście mają już kilkanaście lat ten odkurzacz wygląda inaczej i dużo głosniej pracuje niż mój ale wszystki działa i tez nie musieli korzystać z serwisu odkurzacz cały czas jest sprawny i własnie dlatego my tez kupilismny
    • ram.zej Re: serwis Hyla serwis 10.12.14, 20:16
      posiadam od 1996 odkurzacz Hyla S nigdy nie korzystałem z serwisu nie było takiej potrzeby wszystko działa
    • lucj.anka Re: serwis Hyla serwis 29.12.14, 14:03
      odkurzacz Hyla posiadam od dłuższego już czasu i musze przyznać że jestem bardzo zadowolona z jego, u nas jest bardzo dużo używany praktycznie codziennie jest czysto i pachnie w domu świeżo lubię tez używać olejki aromatyczne najbardziej ten cytrynowy tak odświeża,nasz odkurzacz jest bezawaryjny wiec nie korzystamy z serwisu, alemoja koleżanka upuściła swój ze schodów i coś tam pękło, ale wiem że bardzo szybko naprawili bez problemu więc chyba ten serwis też dobrze działa jak komuś jest potrzebny
      • aishaan Re: serwis Hyla serwis 05.05.15, 21:10
        ja jeszcze nie korzystałam z serwisu bo nic się nie dzieje z moim odkurzaczem, ale wiem że obsługa jest bardzo miła, byłam dziś odebrać gratisowy weekend i dokupiłam sobie kilka rzeczy takich dodatkowych jutro bedę polerować podłogi
    • paula19821 Hyla odkurzacz serwis i części 15.06.16, 23:06
      nie korzystałam jeszcze nigdy z serwisu nie było takiej potrzeby, odkurzacz kupilismy w 2002r ostatnio sprawdzałam gdyż właśnie był mi potrzebny nowy pojemnik do wody, zamówiłam w internecie bez problemu po 2 dniach przesyłka dotarła i mam nowy pojemnik tamten stary już był po tylu latach naprawdę wysłużony jestem od Hyla uzależniona odkurzacz jest naprawdę świetny i bezawaryjny , myślałam że już nie dokupię oryginalnych części do odkurzacza który ma prawie 15 lat a jednak bez problemu dokupiłam Hyla to jednak dobra firma
      • koreczek.korek Re: Hyla odkurzacz serwis i części 19.05.17, 11:13
        my mamy już bardzo dawno i mój brat też ani my ani z tego co wiem to on też nie korzystał nigdy z serwisu nic się nie psuło więc nie było potrzeby, znajoma wysyłała swój odkurzacz , a że popsuty miał być ale okazało się że zapchana rura była i dlatego nie sprzątał, ja zawsze rury na wylot montuję żeby przedmuchac to się nie zapychają ogólnie bardzo dobry jakościowo itrwały odkurzacz, niezniszczalny mogę polecić każdemu
    • kameleon1000 Re: serwis Hyla serwis 12.06.17, 01:52
      nie korzystałem jeszcze z serwisu nie trzeba było wszystko działa , jak kupowałem wypytałem dokładnie i przekonał mnie ten argument z 1 serwisem w całym kraju w Poznaniu to wygodne jest wysyłka kuririerem i spoko, nie trzeba nigdzie jeździć, mam znajomych co mają ten odkurzacz już kilka lat pytałem ich jak działa serwis powiedzieli ze nie wiedza bo jeszcze nie korzystali , i to była dobra wiadomość zasada niemieckie to dobre sprawdziła się tez przy tym odkurzaczu
    • flo-nos Re: serwis Hyla serwis 16.06.17, 00:14
      jako użytkownik zastanawiam się czy wogóle jest to możliwe żeby taki odkurzacz hyla negatywne jakieś opinie miał? to chyba że od ludzi co to go wogóle nigdy nie używali i nie wiedza co mówią , bo jak ktoś chociaż raz posprzata chałupę Hylą to już za nic w świecie innego odkurzacza palcem nie ruszy nie ma opcji , wiem co mówię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka