Dodaj do ulubionych

Może coś o kobietach ?

22.10.12, 15:22
Niby wszystko wiadomo o Nich, tiu tiu itd. ale kiszka. Ze swoją jestem prawie cztery dychy i gówno o Niej wiem. Pytam nie raz o to i o śmo i gówno smile kręci mataczy i tyle. Np dziś byliśmy w Kampinosie i pytam, no jak Janeczka oki jest ? spierdalaj odpowiedziała bo grzyba mam smile nie kumam. Ale po tych Jej słówkach pierdolnąłem fikołka bo nie wydoliłem. Od razu walnąłem lunetę.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Może coś o kobietach ? 22.10.12, 16:48
      No a po co zbyt duzo myslec?Kobita jaka jest-nie wie sama i nie ma co jej jeszcze powiekszac zamieszania.Jest w ciazy-jest inna,nie jest-tez jest inna,chce byc w ciazy-jest inna,przed miesiaczka i po miesiaczce tez sie zmienia,jest mloda-jest inna,starzeje sie-jest inna,przekwita-jest inna przy tym czasem dostajac pierdolca.
      Chce miec futro-gada inaczej,nie chce dac dupy bo nie ma futra,tez zachowuje sie inaczej,máz uprawia masturbacje-bo nie ma dupy-tez inna jest wykrzykujac przy tym ze jej sie nie kocha.
      Móglbym tak pisac do jutra ale do kurwy nedzy-nikt mnie za wierszowke nie placi wiec wole jednak pierdyknac sobie browarka na tarasie albo dwa i pomyslec jaki swiat jest sliczny,zwlaszcza gdy nie chce sie dymac i nie trzeba lazic za kobitá.
      • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 22.10.12, 17:38

Moja żonka jest Romką. Kocham Ją nad życie i zawsze będę smile tyle kurwa smile
        • pyskata.1 Re: Może coś o kobietach ? 22.10.12, 20:24
          Wy macie kuku na muniu big_grin big_grin
    • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 22.10.12, 20:25
      jejuu...to ja kobietom nie jestem...
      • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 07:39
        Jedno wiem, bez kobit dla faceta nie ma życia smile i Lezio bardzo ładną laurkę Im wystawiłeś bo One dokładnie takie są. Że np nie da Ci /wymawia się duperelami np że nie ma nastroju smile/bo chce na przysłowiowe futro albo inną skórkę i sprytnie to robią z gracją smile a my frajerzy dajemy i jeszcze jesteśmy dumni mimo że wycyckani. Dlaczego my dajemy a One nam darmo nie dają tylko rżną z kasy do gołego ? o to jest pytanie godne Szekspira albo innego zasrańca wink miłego dnia.
    • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 09:39
      Nie wiem czy ja jako kobieta sie moge w tym wątku wypowiedizec ...ale sie wypowiem - faktycznie musze przyznać, ze gdyby istniał kiedyś jakiś facet, który wytrzymałby ze mną 40 lat to z pewnością przyznałby Ci racje, ze w sumie to tak na prawdę nie poznałby mnie tak na pewno jaka jestem....sama próbuje do tego dojść a że już troche czasu minęło i przeżyło to nie jedno moge o sobie powiedzieć ale wiem też, że to jeszcze nie wszystko : ci co ze mną próbowali być jedno by mi przyznali : nie jestem szantażystką ani nie matacze ....miewam nastroje ( a kto ich nie ma?? ) ale jezeli nie mam na coś ochoty to tego nie robie bo po prostu nie mam ochoty a nie że czegos tam mi nie kupionozałatwionoprzybitowywiercono....jeśli mi coś nie odpowiada to mówię jak jest i nie owijam w cotton...jestem szczera na nieszczęście moje sie okazuje a może i szczęście??? ....tego samego z resztą oczekuje .....jeżeli ktoś chciałby mi kupić prezent to proszę bardzo...dostawć prezenty jest przecież bardzo przyjemnie .....jeśli ja czegos potrzebuje to ide i to kupuje nawet jeśli jest to kolejna para czarnych szpilek....nawet jeśli wiem, że to jest bez sensu...no długo mogłabym tak no....nie mam problemów z przyznaniem sie do błędu....no i nie kłamie ile co kosztowało....hy hy ....jeżu no długo faktycznie można by gadać i chaotyczne to może i jest ale literatem nie jezdem....i to by było na tyle szczerości błee
      • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 10:09
        Jesteś taka jak moja smile po prostu, Wy wszystkie jesteście takie same - bardzo kochane smile nie bierz na serio tego co napisałem o Was bo trochę ubarwiłem in minus za co sorki smile
        • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 10:19
          ...I za co tu sie gniewaćwink)
          • leziox Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 11:36
            A to co ja napisalem trzeba brac na serio i juz big_grin
            Sam lubie otwarte i szczere babole,co nie mataczá tylko powiedza wprost o co im biega,niewazne czy chodzi o seks,picie,albo futro-z tym futrem to coraz mniej aktualne bo coraz mniej kobiet chce nosic na sobie zwloki zwierzátek.
            Zas kombinatorki,ktore co innego w glowie maja a co innego na jezyku,omijam szerokim lukiem,bo ani im stress ze mna niepotrzebny ani mnie.
            W morde,jak ja nienawidze zaklamanych ludzi-zreszta plci obojga-to historia.Móglbym takich dusic.Z milosci oczywiscie.
            • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 11:49
              Mam podobnie smile dlatego obrywam od Nich bo mam 'miętkie' serce. Co zrobić kuźwa co zrobić !!! że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki a wszystkie kobitki to Czarne Mańki co cię na szubienicę zapodają smile
              • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 12:07
                a tam nie lubie uogólnień ...tak do jednego wora i już
    • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 12:51
      ...co to jet "walnąć lunetę"???...
      • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 13:08
        Walnąć setę obojętnie pod co smile sto gram Anusia to luneta a lorneta to dwieście smile big_grin
        • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 13:22
          no patrz człowiek całe życie sie musi uczyć...hhyhywink)
          • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 13:34
            Ano Anusia smile kiedyś w knajpie /Kameralna na Rakowieckiej przy Al Niepodległości, już jej nie ma/ mówię do barmana - dwie lunety i zimne kopyta synu. Jakie lunety pyta i jakie kopyta i patrzy baranim wzrokiem. Byłem trafiony fakt smile jak to jakie mówię - dwie sety podać i zimne nogi: barani łbie smile
            • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 13:36
              aaaa ha ha ha może jaki student był - człowiek jak studiuje to mu czasem korzenie rdzewiejąwink)
              • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 13:54
                Raczej nie smile to były lata osiemdziesiąte i studenci wtedy nie pracowali smile może na czarno. A ten to był burak. Nic nie kumał po naszemu smile
                • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 14:08
                  ha ha... no takwink) barmani i kelnerzy powinni być obowiązkowo poliglotamiwink)
                  • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 14:31
                    No może niekoniecznie poliglotami ale obeznanymi w miejscowej grypserce już tak smile Różyca pewnie znasz. Wchodziłem tam z kolegami i już baba zwąchała zarobek smile panowie co podać ,flaki, pyzy na zębuś i czysta ojczysta na popitkę ? oczywiście braliśmy i to z powtórkami smile wiedziała jak zagadać nie to co ten barman smile
                    • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 14:46
                      no tak za mocno powiedziane ale zdarzył mi sie jeden taki ceper co sie kolegi po cichu pytał w jakim języku obcym gadamwink)
                      • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 15:09
                        Jesteś chyba z gór Anusiu smile bo cepr !! coś gorol o nas z nizin mówią czy cóś smile a cepr to prawie jak cep smile
                        • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 15:21
                          A Beskidy sie kłaniają HEJ!! Co niektóre złośliwce z nizin twierdzą, żem jest góralka niskopienna i to w dodatku bez kiecki i respektu przed naszymi pagórkami nie mają ale to jest błąd wielki oj wielkiwink)
                          • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 15:35
                            Szacunek dla Pani z Beskidów smile ja z gór znam tylko Bieszczady. Mam tam rodzinę chociaż powiem szczerze - tylko Mazowsze i Mazury kocham smile ale piękna nasza Polska cała co nie Anusia smile
                            • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 15:50
                              Jak nie jak tak.....wink)Ja jestem troche rozdarta pomiędzy Beskidy a morze nasze Bałtyckie i szczerze to sie zdecydowac nie moge ...no bo jak tam pojade to mi sie za moimi pagórkami tęskni i odwrotnie...i tak sobie smigam z Wisłą i pod prądwink) Mazury darzyło mi się odwiedzic i nie mówie, ze tam nie wrócewink)
                              • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:00
                                Dla mnie jak dla Ciebie - piękna nasza Polska cała. Kochaj swój region Aniusia bo to jest taka Twoja mała Ojczyzna tak jak dla mnie Mazowsze reszta też ważna ale tu gdzie urodziliśmy się i żyjemy to ponad wszystko. Współczuję emigrantom bo ciężko mają. Ale to też Polacy nasze Siostry i Bracia.
                                • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:14
                                  Kocham go ...i tęsknię za nim kiedy jestem daleko....i nie chcę wyjechac na stałe....nigdy nie mów nigdy powie sceptyk....wg mnie świat to za mało jak sie nie ma swojego miejsca na ziemiwink)
                                  • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:23
                                    Nie mów tak że nie masz swojego miejsca na ziemi sad bo masz. Każdy ma. Myślisz że ja nie mam ? kocham miejsce i miasto gdzie urodziłem się i gdzie żyję. Myślisz że bym się zamienił ? nigdy i za nic. Ty też na pewno nie smile kochasz swoje Beskidy bo to Twoja Ojczyzna smile i tak musi być. Kochaj miejsce z którego wzrosłaś smile Amen.
                                    • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:36
                                      Amen wink...normalnie wzruszyłam sie wink) powaznie
                                      • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:44
                                        Nie przesadzaj smile w sumie to też się wzruszam gdy jadę za miasto. To moja podłoga mówię ,mogę nawet tu klocka postawić i co komu do tego smile ale gdybym zrobił to w Beskidach no to. No to nie u siebie smile
                                        • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 16:55
                                          ...hyhy no tak...ale jak by co to toalety są i nie ma problemu....no chyba że koniecznie musiałbys komus na podłodze to byłby już problem wink)
                                          • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 17:07
                                            Przepraszam ale na podłodze to ja nigdy smile owszem, w krzakach czy na uboczu tak ale nie na podłogę smile Anusiu smile
                                            • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 17:14
                                              Nio rozumiem przeca ...jaja se robiewink)
                                              • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 17:31
                                                Ja też - robię klocki gdzie popadnie smile
                                                • anus-hka Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 17:36
                                                  Ale nie na podłoge...no tak = to z pewnością jest forma znaczenia terytorium albo kwestia diety...wink)
            • stedo Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 19:22
              Aaa, mam cię Czaruś, po nitce do kłębkawink) Kameralna przy Rakowieckiej powiadasz, fakt, już nie ma. Bank jest, znak czasu. Ale ta knajpa to tuż obok więzienia była. Tam opozycjonistów trzymali i nie tylko. A Ty tam po drodze z piedrla zahaczyłeś? A o tej napitce i zakąsce to się mówi: rolneta i meduza. Nie znasz sięwink)
              P.S. A Rakowiecka to najdłuższa ulica- od Niepodległości do Moskwy. Kumasz?
              • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 19:44
                Kumam za kogo mnie masz smile mieszkałem na Kieleckiej w pobliżu tegoż o czym mówisz. A wiesz gdzie była ruska szkoła ? kumasz ? smile
                • leptosom Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 19:53
                  a co tam jest teraz, gdzie była ruska szkoła???
              • leptosom Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 19:52
                Rakowiecka to była droga komunisty: od Moskwy, przez więzienie do pętli.
                • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 19:59
                  I co z tego wynika ? że wszyscy co mieszkali w pobliżu to komuchy ? odwiedź lekarza albo połknij czerwoną książeczkę smile
                  leptosom napisał:

> Rakowiecka to była droga komunisty: od Moskwy, przez więzienie do pętli.
              • 777.czarek Re:Pytanko do 777.czarka.... 23.10.12, 20:27
                W PRL też pewnie śledziłaś i kapowałaś. Warto było ? sprzedawać się komunie jak ....
                stedo napisała:

> Aaa, mam cię Czaruś, po nitce do kłębkawink) Kameralna przy Rakowieckiej powiadas
                > z, fakt, już nie ma. Bank jest, znak czasu. Ale ta knajpa to tuż obok więzienia
                > była. Tam opozycjonistów trzymali i nie tylko. A Ty tam po drodze z piedrla za
                > haczyłeś? A o tej napitce i zakąsce to się mówi: rolneta i meduza. Nie znasz si
                > ęwink)
                > P.S. A Rakowiecka to najdłuższa ulica- od Niepodległości do Moskwy. Kumasz?
    • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 18:05
      ...mamtulu o czym my gadamy????
      • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 18:11
        A czemu tylko my tu gadamy ? coś w tym jest. Nie lubią mnie tu smile pora spadać. Pzdr Anusia smile
        • stedo Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 19:29
          No i widzisz Czaruś i tu ciebie nie lubiom. I pewnie nie wiesz dlaczego??
          • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 19:47
            A może Ty mi powiesz ? czemu mnie nie nawidzisz i latasz za mną jak kot z pęcherzem ? bo przecież nie ja za Tobą. Odczep się oki ?
            • leziox Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 20:42
              Nie tylko wy tu gadacie ale ja osobiscie zagubilem sie w swiecie i dopiero teraz wrócilem z wojazy.
              Co do tego "nielubienia"-jest to pojecie wyjatkowo relatywne.Ja Czarka lubie,mimo jego dlugiego ozora i mnie tu na moim forum wcale nie przeszkadza.
              Ale o tym lataniu za kims juz jakis czas temu czytalem na innych forach.
              I ludzie-jedna sprawa-burdelu tu u mnie nie bedzie,mimo ze melyna.
              Wszystko mozna,ale gicio,spoksio i z kulturka.
              To sie tyczy naturalnie wszystkich,a nie poszczegolnych osob.
              • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 21:07
                smile pzdr.
              • debi_bebi Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 21:10
                Nie będzie burdelu, buuuu.... A tak liczyłam na niego na starość, Ale nie będzie. To juz mi chyba tylko wojna została.
                • anus-hka Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 21:14
                  No chyba - na wojnie były objazdowe podobno
                  • leziox Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 21:36
                    Jesli chodzi o burdel dymaciowy-to moze byc.Ale ja mialem na mysli burdel w postaci balaganu na forum-a to mnie sie podoba znacznie mniej.
                    • 777.czarek Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 21:49
                      Ale napierdolić się po kokardkę to lubisz smile
    • pyskata.1 Re: Może coś o kobietach ? 23.10.12, 22:09
      Gówno o nich wiecie, bo tak się nimi interesujecie tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka