Dodaj do ulubionych

Zalázki Mordoru

23.03.14, 18:57
Trzeba uwazac coby nie doszlo do rewolucji:
Albowiem zauwazono w okolicy wiele podejrzanych zgrupowan,które pokrótce opisze ku przestrodze:
-Kolaboranci wspolpracujacy nie wiadomo z kim oraz dlaczego jak tez w jakim celu
-Odszczepiency meldujacy sie z rozkosza gdziekolwiek po to aby sie potem z rozkosza wymeldowac skádkolwiek
-Pogrobowcy Hitlera podajacy sie za przebranych generalów
-Lyse osobniki wylazace z grobów nie podajace sie za nikogokolwiek
-Milosnicy wédlin tworzonych z rozjechanych kotow i sporej ilosci soli drogowej
-Maslarze smarujacy wszystko co sie da posmarowac,z braku masla uzywajacy wazeliny do tworzenia zgrabnych pulapek na których mozna sie slicznie wygruzic
-Guru zádne wladzy, poklasku, wlazidupstwa ,alkoholi i taniego seksu pod smietnikiem
-Stada miauczacych kotów nieustannie odwracanych przez tajemnicze postaci ogonem
-Pterodaktyle wyrzucajace telewizory z IX pietra
-Osoba nieznanej plci budzaca najwieksze przerazenie z powodu podawania sie za normalná
-Inni dywersanci

W przypadku zauwazenia w/w lub innych osobnikow prosi sie o niepowiadamianie nikogo pod zadnym pozorem bo i po co jesli trzeba z rezygnacjá czekac na koniec swiata.
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:18
      Całkiem pokaźne panoptikum tu powstało smile
    • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:38
      Z emocji zapomniałam, co chciałam.
      Chciałam donieść najuprzejmiej, że wyśledziłam dziadowskie nasienie! I już wiem, jak ono to robi. Tak robi: najpierw liczy za kolejnością, jakby nigdy nic. I tak trzyma kilkadziesiąt sekund. No tak ze 30? Potem CAP i zżera jeden. I on znika, ale tylko nominalnie, bo naocznie zostaje. A po kolejnych 30-40 sekundach wypluwa, i znów jest jak wcześniej.
      Tak, że w sumie nie można mieć pretensji. Zastanawiające jest tylko, po co to robi.

https://tiny.pl/hcjnc
      • tamaryszek44 Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:44
        Debi, ja w ciągach nie byłam dobra, nawet ich nie rozumiem, to zmień ten ciąg na 2+2 i wtedy powiem co myślęwink bo tymczasem to dla mnie masło maślanesmile
        • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:53
          Oj tam! Sprawa prosta, jak drut. Zżera posty, a potem je wypluwa. Ale tylko w liczniku.
          Dlatego uznałam, że też się nada do zbioru osobliwości smile
        • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:54
          A o co tym razem chodzi czy to ja juz calkiem zwariowalem?
          I kto zzera a kto wypluwa?
          • tamaryszek44 Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 19:58
            Debi dodała jeszcze jednych, dziadowskie nasienia do twojej litanii.
            • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:05
              AHA!
              Takie pozorne znikanie liczby postow to ja tez wczoraj zauwazylem,ale wydawalo mi sie ze tylko ja pojebany jestem.Albo nawalony.Albo jedno i drugie.
              Ale jesli zauwazaja to inni to znaczy ze nie jest ze mna jeszcze zle.
              • tamaryszek44 Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:07
                Widzisz Debi! jak napisałaś jak krowie na rowie to od razu pojęliśmy, nawet na trzeźwo.....chybawink
                • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:16
                  No nie! Wy naprawdę dziwni jesteście, że takie rzeczy rozumiecie smile
                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:37
                    debi_bebi napisała:

> No nie! Wy naprawdę dziwni jesteście, że takie rzeczy rozumiecie smile

Ja jestem naprawdę zdrowo pojebany,
                    ale się tylko domyślam .....
                    NIE MA JAK LICZNIK !
                    Na melodię "Nie ma jak pompa"........
                    • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:51
                      To może życzysz sobie, żebym Ci to bardziej obrazowo wytłumaczyła? smile
                      • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:56
                        Jezdem otwarty na wszelkie skśtremalne doświadczenia,
                        szczególnie z Tobą big_grin
                        • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:07
                          Ok. Wyobraź sobie, że masz 69. Nagle patrzysz, a tu nie ma 69, tylko jest 68. Myślisz- zwidy mam jakieś, czy co? Bo Ty cały czas masz pod sobą to 69. Potem nagle patrzysz- i znów jest 69.
                          Czujesz to? smile
                          • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:11
                            Tak,wiem o czym piszesz big_grin
                            A w 69 nie czuję.......bo mam katar big_grin
          • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:13
            Nic więcej nie powiem! Osobliwości potrzebują być trochę tajemnicze, o!

https://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/91/4b/6a/914b6af3525e47b692debf2a2e44b3e8.jpg
            • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:18
              A wczoraj widzialem tak w ogóle dziewcynke jakby zywcem wycieta z debusinych dziewcynek ktore kiedys wgrala w system i nie potrafi ich odegrac/odegnac.
              Nie potrafilem powstrzymac niezdrowego rechotu bo miala podobe warkoczyki,bardzo smieszny wyraz mordy,byla szczerbata i piegow miala tez pare.
              Udalem coby dziecka nie dobijac psychicznie ze bardzo smieszy mnie jakis wróbel na drzewie.
              • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:47
                Lezio, ja wiem, że jestem już stara baba pod X lat, ale istnieje specjalny podgatunek, tzw. dzidzia-piernik, co doskonale licuje z moim nickiem i z tym czymś, co pomimo pozorów dorosłości, panoszy mi się w mózgownicy. Dlatego te dziewcynki w moich sygnaturkach są jak raz w sam raz kompatybilne smile
                • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 20:55
                  Alez ja rozumiem to wszystko co piszesz bo tez mam czasami skowronki pod sufitem i tak sobie mysle co by to bylo gdybym wszystko opowiedzial panu dochtorowi.
                  Jednak potem mityguje sie,myslac ze zbyt dlugie rékawy zawiazywane na pleckach nie sa zbyt twarzowe.
                  • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:03
                    No ale sam powiedz: poza tymi rękawami, to co by Ci w zasadzie przeszkadzało? Powiem szczerze, ze czasem myślę, że chętnie dobrowolnie udałabym się do takiego Kocborowa, może na jakiś miesiąc, albo najlepiej na trzy. Odpoczęłabym sobie od tego wszystkiego, czego nie mogę wyłączyć pilotem.
                    • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:06
                      Nie odpoczęła byś............
                      • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:09
                        No,bo sa terapie zajeciowe a spokojna gumowa cela jakie pokazuja na filmach to rzadkosc na ktora trzeba sie zapisywac.
                        Przewaznie ludziska snuja sie po sali wspolnej.
                        • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:13
                          Po sali,po korytarzu.......
                          widziałem takie miejsca
                          • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:15
                            Oj, to zawiedziona się czuję. Myślałam, że znajdę coś blisko, a tu się okazuje, ze najbliżej Syberia.
                            • zegor Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 21:28
                              No,tam są takie miejsca,że pilot nie jest potrzebny big_grin
                              • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 22:24
                                Ale jakis srodek na niedzwiedzie to pewnie na Syberii tez by sie przydal.
    • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 22:30
      Czytam i czytam i widzę, że o lewitowaniu nic nie ma
      • leziox Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 22:32
        No to polewituj i juz cos o tym bedzie.
        Anuzia sie objawila.
        Slicznie.
        A gdzie byla jak jej nie bylo,he?
        • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 23.03.14, 22:33
          Byłam sprawdzic czy mnie tam nie ma
          • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 06:18
            To jest stan permanentny, że stale nas gdzieś nie ma. Zdaje się, że nawet lewitacja nie bardzo na to pomaga. Ale "nic to, Baśka, nic to"! Najważniejsze, by być we właściwym miejscu o właściwej porze, a to nam się dość często udaje.
            • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 11:05
              O,tak ,tak !Być we właściwym miejscu ! To jest to !
              I nie spóźniać się !
              Bo jak się już jest w takim miejscu,a jednak się spóźni
              to konsekwencje mogą być....opłakane....
              big_grin
              • leziox Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 12:00
                Bycie gdzies po byciu gdzie indziej.
                Bardzo interesujaca teoria.
                • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 16:35
                  A co w tym interesującego? Najpierw się jest w jednym miejscu, a potem w drugim.
              • debi_bebi Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 16:34
                Zrgor, nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że Ty masz na myśli takie konsekwencje, co to skrzeczą po 9 miesiącach smile
                • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:26
                  Niby tak.....Konsekwencje ryczące i srające w pieluchy !
                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:29
                    "przenośne kolumny"
                    smile
                    • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:43
                      Niestety,wyłączyć się nie da tongue_out
                      • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:45
                        Oj tam nie marudzi bo sie wnuczce poskarżęsmile
                        • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:46
                          Ona już się nie drze big_grin
                          • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:47
                            Każda kobita sie drze tylko stosownie do wieku i sytuacji
                            • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:49
                              No tak! I w różnej tonacji big_grin
                              • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:52
                                Oj no czasem unisowosmile
                                • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:56
                                  Aż w uszach świdruje.......
                                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 18:57
                                    No jak to ze drganiami bywa, wibruje...i takie tam big_grin
                                    • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 19:00
                                      A te "takie tam" bywają najprzyjemniejsze big_grin
                                      • leziox Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 23:04
                                        Najbardziej to sie drá 80-latki.
                                        Jak im sie miejsca nie ustapi albo nie wpusci do kolejki.
                                        • zegor Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 23:07
                                          A i łokciem przyładować mogą big_grin
                                          • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 23:09
                                            Bo to są wysportowane przedwojenne jednostkismile
                                            • leziox Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 23:21
                                              Znaczy stary material,jak to sie mowi-nie do zajebania -ale nie w sensie seksualnym naturalnie-chociaz kto to wie...
                                              big_grinbig_grinbig_grin
                                              • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 24.03.14, 23:49
                                                Tako rzecze Guru...wyznawczynie wierzcie smile...wyznawców płci meskiej przezornie pominełam
                                                • leziox Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 00:03
                                                  Ty pci meskiej lepiej nie pomijaj bo i tak jak zawsze panuje na Melynie niedobor samcuff.

Wiec dbajcie modliszki
                                                  O Wasze tu rodzynki
                                                  Coby nie spieprzyli
                                                  Na inne dziewczynki.
                                                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 00:05
                                                    ALEZ my dbamy...moze nawet za bardzo bo zwiały juz w obawie
                                                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 10:29
                                                    Zwiały,
                                                    żeby dzisiaj z większą inwencją i potencją
                                                    czekać na spotkanie z Wami big_grin
                                                  • leziox Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:21
                                                    A potencja Ci na co jak i tak nie da sie wybzykac kompa?
                                                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:37
                                                    Akurat Ty żeś się musiał tej potencji czepić ? big_grin
                                                    To było prowokacyjnie big_grin,
                                                    ale dziewczyny olały.......
                                                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:41
                                                    Tia potencjał erotomana gawędziarza...my chcemy namacalnych dowodówwink
                                                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:47
                                                    Uuuu,to ja ten ?????????
                                                    sad
                                                  • tamaryszek44 Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:51
                                                    Stara Zegora śpiewka, o już nie tego, gdzieś tam wyliniały, do małpy podobny i takie tam.
                                                    Najpierw dużo ryczy a potem wątpi czy mleko dawink
                                                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:54
                                                    Taka prawda Tamarko,dawniej by wiadro udoił
                                                    a teraz nie wiadomo,czy by było na przyklejenie znaczka big_grin
                                                  • tamaryszek44 Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:56
                                                    No a nie mówiłam? znowu zjechał poniżej pasabig_grin
                                                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:56
                                                    zegor napisał:

> Taka prawda Tamarko,dawniej by wiadro udoił
                                                    > a teraz nie wiadomo,czy by było na przyklejenie znaczka big_grin

No ale potencjał masz bo mnie TYM wpisem połozyłes na łopatkibig_grin ghahahah
                                                  • anus-hka Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:55
                                                    zegor napisał:

> Uuuu,to ja ten ?????????
                                                    > sad

wszak namacalnie nie znamy sie to co mam rzec?
                                                  • zegor Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 12:58
                                                    Nikt nie zna przyszłości big_grin
                                                  • leziox Re: Zalázki Mordoru 25.03.14, 13:04
                                                    Mnie tam namacalnie zawsze mozna sprawdzic.
                                                    Wystarczy na zjezdzie sie powolac na obietnice i juz mozeta sobie sprawdzac.
                                                    Znaczy sie dziewczyniska tylko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka