marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.03.09, 20:45 ktoś może już oddala do senku doranocki śpiewane chomikuj.pl/babcia_marysia/dla+dzieci/piosenki+dzieciece Odpowiedz Link
tesunia Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.03.09, 21:03 fajne pokoiki tworzycie, spac jeszcze nie ide,jeszcze kilka spraw nocnych do zalatwienia) ale mowie dobranoc...do jutra Zalogo PA;:................ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 21.03.09, 07:04 śpijcie smacznie i śnijcie... dziś obudziłam około 4 rano-bo wczoraj za wcześnie po długim spacerze za mocno dotleniłam się jak ja uwielbiałam pracując sobotnie poranki , można było około dziesiątej wstać dopiero np.. weekendowa sobota i niedziela niech wam da nabrać sił na następne dni tygodnia... Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 15.04.09, 23:34 jaki dzień dzisiaj miałam- pełen wrażeń to poprostu ... dobrze ze jutro od nowa zaczynam.. to jest ważne- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 16.04.09, 09:14 Dzięki Marii,że o mnie pamiętasz.Z tym snem to dobrze utrafiłaś. Jak na razie,to go nie mam,bo jestem pełna niepokoju.(sprawy zdrowotne męża.) Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 16.04.09, 22:24 www.greetvalley.com/newyearcards.php?cardno=4 jaguś -możesz mnie pytać nt na @,bo ja uaaa od ilu lat -zmagam się... wchodzę pewnego poranka do pracy-dziewczyny takie smutne minki mają- czekają co ja powiem... a ja "no co kochane?- jedna choroba więcej-- a co mi tam.. A one w śmiech-... no tak, czy Marylka dała kiedyś powód do zamartwiania się ..i razem chórem zaśpiewałyśmy- "żyć ,żyć -co mi zostało z tych dni dni- kiedy się miało w ramionach cały świat- ... a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 16.04.09, 23:44 Marii to nie o moje zdrowie chodzi tylko o moją podporę życia. Najbardziej lękam się o bliskich,ale będzie dobrze,tylko o jedną chorobę więcej.Dobranoc Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 24.04.09, 21:45 [b]Pora się szykować na szkło kontaktowe i spać...Dobranoc Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 30.04.09, 22:11 tak natuptuniałam się... idę spatku jak ww... www.youtube.com/watch?v=AtZyXnfvaXs&feature=related Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 30.04.09, 22:29 Na mnie tez juz pora bo mało spałam dzisiejszej nocy.Chyba sarny w nocy grasują na łące bo moje psy okrutnie ujadają.Rano jak wstaję to juz drugi dzień z rzędu kukułka mi kuka prawie za oknem.Kolorowych snów! Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:))kochani.... 12.05.09, 21:52 idę stąd ,bo jeszcze was połknę, pa Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 13.06.09, 23:12 podziękuję za spokojny dzień.. i udam się w błogi sen.. czego wam i sobie życzę dobranoc.. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 15.06.09, 22:00 Pozytywna myśl ... Martwienie się to tylko zły nawyk, którego można się oduczyć. Wystarczy, że się postarasz, a zapomnisz, co to znaczy się martwić. dobrej spokojnej nocy ŻYCZĘ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 15.06.09, 22:06 Dobranoc Marii...ja się nie martwię,na szczęście jeszcze nie mam czym. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 14.07.09, 20:41 dotleniłam się... sen ,sen tylko spanko mi już w głowie Odpowiedz Link
misia007 Re: Dobrej Nocki ...:)) 15.07.09, 20:24 Dobranoc, idziemy na krótki spacer przed burzą i przed snem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 15.07.09, 20:30 Dobranoc Misiu .....bardzo mądrze czynisz,po spacerku sen przyjdzie łatwiej . Odpowiedz Link
misia007 Re: Dobrej Nocki ...:)) 16.07.09, 11:03 Sen przyszedł fakt ale nad ranem zbudziła mnie burza.Jak tam było na Mokotowie???? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 16.07.09, 14:31 Przed 3-cią obudziła mnie burza.Poszłam okna pozamykać,bo wszystko było pootwierane,a drzwi stołkami podparte, taka była duchota. Mój Borys zaczął miauczeć ,żeby go wpuścić do sypialni,no to sobie pomyślałam,zaraz bratku uciekniesz,bo tu miałam balkon otwarty,a grzmiało i błyskało.Borys usiadł na prógu balkonu zadarł głowę i przyglądał się burzy.Siedział ,aż mu się znudziło ,wskoczył na łóżko i leżąc dalej się przyglądał burzy.Nie wiem co mu odbiło. Zwykle w czasie burzy obydwa siedzą razem pod stołem. Odpowiedz Link
misia007 Re: Dobrej Nocki ...:)) 17.07.09, 20:53 Dobranoc, jutro wstajemy wcześnie i po zakupy.Finiszujemy z remontem . Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.07.09, 22:38 myszka dwięki zzzzz wydaje- to ja hycnę wysoko Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 22.07.09, 21:56 Jest parno, brak powietrza i pada deszcz. Mąż zmęczony już zasnął, a ja chyba noc spędzę na balkonie. Miłych snów. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 24.07.09, 21:52 Dobranoc i miłych snów. Ale jesteście śpiochy i idziecie spać z kurami.Mój mąż też się wcześnie kładzie i zasypia, a ja jestem nocny Marek, mój kot też. Mąż wstaje rano do pracy, a ja odsypiam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 25.07.09, 09:56 Bo też na spanie jeszcze za wcześnie,ale idę poogladać telewizję i koniecznie szkło kontaktowe o 22.Wczoraj na ostatniej przerwie usnęłam i obudziłam się po 23. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dobrej Nocki ...:)) 25.07.09, 10:29 no ja to choc wczesnie czasami od kompa odchodze,to praktykuje "szkielko",jak Jaga, dobry srodek usypiajacy czasami jestem zla na siebie ze za szybko usne,bo nie wiem zakonczenia filmu Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Dobrej Nocki ...:)) 06.08.09, 22:37 Aaaaa, kotki dwaaaaaa ... śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 07.08.09, 22:26 Dobranoc Jaguniu, a to Pieszczoch, czy Borys? Moja Lala też tak śpi. To znaczy, że jest im dobrze u nas. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 08.08.09, 10:53 Agatko.... tym razem to nie moje źwierze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 08.08.09, 21:41 Idę spać,bo mi w głowie szumi...a może to w uszach. Dobranoc i bawcie się dobrze. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 08.08.09, 21:46 Dobrej nocy. Miłej zabawy i do jutra. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 09.08.09, 00:17 dobranoc pogodnego snu-dobranoc "przygasa ognisko otula je mgła świerszcz na swych skrzypeczkach nocny koncert gra- a więc zaśpiewajmy zawtórujmy mu ... dobranoc dobranoc pogodnego snu... c.d n..usypiam ..pa Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 09.08.09, 09:14 Ojej...Marii,to Ci się przytrafiło.Musimy bardzo ...bardzo uważać po czym stąpamy,bo potem problem.Mam nadzieję,że się wyspałaś po libacji nocnej...bo ja tak.: Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 15.08.09, 21:57 "A gdyby tak zebrać w dłonie wszystkie barwy tęczy opleść ją niczym wstążką promieniami słońca wstawić jak bukiet kwiatów do wazonu by rozgrzewały serca w szare smutne dni… A gdyby tak utkać ze spełnionych marzeń misterną koronkę rozłożyć jak obrus na stole by przypominały szczęśliwe dni… A gdyby tak… No i po cóż gdybać? Lepiej zebrać to wszystko unieść głowę wysoko uśmiechnąć się nawet poprzez łzy… Pochwycić za skrzydło anioła wyszeptać modlitwę skromną by dodawał sił w walce która zwie się życie." - W necie znalezione Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 18.08.09, 22:51 Po tych emocjach dnia dzisiejszego dobrej i spokojnej nocki życzę. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.08.09, 20:51 troszkę poczytałam -słonko mi chyba głowę przegrzało..idę już spać dobranoc - -- a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
52ania Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.08.09, 22:05 Brakuje mi dnia.Dzisiaj jestem bardzo zmęczona.Spałam z wnusią i w zwiazku z tym jestem nie wyspana.Co to za moda umawiać się z babcią na spanie.Rano trzeba było iść na plac zabaw, a później gotować obiad.Po południu do pracy na godzinkę, ale to też wyprawa.Wczoraj mąż wymalował garderobę i dzisiaj wieszałam z nim półki,szafki,wieszaki.Nie wyszło mi to na dobre,bo boli kręgosłup i musze uważać przy wstawaniu z krzesełka.Jak Wy to robicie,że macie ten czas na pisanie?Życzę przyjemnych snów. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobrej Nocki ...:)) 20.08.09, 22:38 A ja teraz skończyłam pracę i przed zamknięciem komputera weszłam jeszcze na forum. Idę też już spać, bo jutro jedziemy. A w domu jest bardzo gorąco i nie wiem czy zasnę. Trochę się ochłodziłam pod prysznicem. Dobrej nocy i miłych snów. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobrej Nocki ...:)) 21.08.09, 09:01 Aniu,odpowiadam żeby nie zapomnieć. A ja Ciebie podziwiam,skąd Ty bierzesz na to wszystko siłę, bo ja nie mam domu tylko mieszkanie i nie mam ogrodu,a wnuki same przychodzą i są już tak duże,że nie muszę się nimi zajmować,a mąż robi wszystkie zakupy..........starczy? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Poniedziałkowe dobranoc 25.08.09, 22:15 Dobranoc Wam kochani,śpijcie smacznie.Marii gdzieś nam zaginęła. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Dobranoc... miłych snów:)aaa koty dwa 01.09.09, 23:27 Miłej i spokojnej nocy. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobrej Nocki ...:)) 10.09.09, 00:14 cały wieczór wspominaliśmy narodzinki pierworodnego Odpowiedz Link