Dodaj do ulubionych

To prawda?

01.05.14, 20:37
https://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201405/1398938600_etidn8_600.jpg
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: To prawda? 01.05.14, 20:39
      ja sie z tym nie zgadzam....nie jestem pielęgniarką
      • czarek_sz Re: To prawda? 01.05.14, 20:41
        A co robią pielęgniarki w szpitalach na nocnych dyżurach ? wink
        • girl_42 Re: To prawda? 01.05.14, 21:13
          Śpią tongue_out

I nieprawda!!!!
          • mala200333 Re: To prawda? 02.05.14, 00:08
            Czytajom...
            • anus-hka Re: To prawda? 02.05.14, 00:09
              no dopra śpią czytaja dziergają czy co tam...ale sa kobietamismile
              no żyły ma fajne i reszte teżsmile
              • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 00:16
                Ja tam na żyły nawet uwagi nie zwróciłamsmile
          • grzech_o_1 Re: To prawda? 02.05.14, 11:26
            Podrzemują przeważnie od 1 w nocy do piątej rano.
    • grzech_o_1 Re: To prawda? 02.05.14, 11:23
      Pielęgniarki takich "różnych" przerzucają na tysiące. To czym mają się zachwycać? Czy pracownica zakladów mięsnych zachwyca się wędlinami? Robi co do nej należy i z głowy.
      • anus-hka Re: To prawda? 02.05.14, 12:58
        żartujesz chyba...takie ciacho to sie raz na tysiac zdarza a po za tym cóż pięknego jest we wyrobach mięsnych...np takiej kiełbasie
        • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 15:29
          Dziewczyny jesli juz zwracaja uwage,to tylko na taka jedna zylé, bardzo charakterystyczná i pomocná w nawiazywaniu stosunków miedzypciowych.
          • dunajec1 Re: To prawda? 02.05.14, 16:04
            Wlasnie, zyla.
            "...a na ch....u mu sie wily
            grube jak postronki zyly
            jakies wezly jakies guzy
            jaja mial jak dwa arbuzy..."
            • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 16:32
              Żylasty wacek znaczy dobrze ukrwiony a jak wacek dobrze ukrwiony to i twardość przepisowa chyba że ciśnienie liche ale te można podnieść pompując w siebie odpowiednią dawkę alkoholu. Na wszystko jest sposób podobno jakby co to picie wody z gipsem również pomaga na potencję ew pompowanie fiuta pompką od roweru.
              • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 16:33
                Jedz kisiel-bedzie Ci stal jak dyszel!
                • anus-hka Re: To prawda? 02.05.14, 16:41
                  Ciekawe teorie snujecie chłopcysmile
              • anus-hka Re: To prawda? 02.05.14, 16:43
                czarek_sz napisał:

> Żylasty wacek znaczy dobrze ukrwiony a jak wacek dobrze ukrwiony to i twardość
                > przepisowa chyba że ciśnienie liche ale te można podnieść pompując w siebie odp
                > owiednią dawkę alkoholu. Na wszystko jest sposób podobno jakby co to picie wody
                > z gipsem również pomaga na potencję ew pompowanie fiuta pompką od roweru.

po alkoholu to z tym ciśnieniem chyba coś nie bardzo
                • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 16:49
                  Pompowanie fiutka pompka od roweru bardzo mnie sie podoba.
                  Tylko tak sobie mysle czy to trzeba zakladac specjalny wentylek a jesli tak-to w ktorym miejscu?
                  suspicious
                • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 16:49
                  Oczywiście nie upojenie się do nieprzytomności miałem na myśli, myślę że parę lufek i wystarczy by stał na baczność jak żołnierz na warcie smile jakby co oczywiście.
                  • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 17:02
                    Czarek, czasami tak naprawde to lepiej sie tak upic aby nie stawal w ogole,biorac pod uwage pomylki alkoholowe,egzemplarze kaszalotow co to nagle zrobily sie pikne po litrze oraz stan przedzawalowy kiedy to sie czlek nad ranem budzi i widzi TO!
                    To juz wtedy nawet wlasna zapijaczona morda w lustrze wyglada jak anielska.
                    • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 17:07
                      No ,no od tego nadmiaru krwi w jednej oczywistej żyle można udaru niedokrwiennego dostać w mózgownicy wink
                      • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 17:24
                        Tylko wtedy ten udar mozna dostac jak kutas ma pol metra dlugosci ,a chlop ma 1,40 wzrostu.
                        Jak ma dwa metry a kutas 10 cm to nic sie nie stanie.
                        • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 17:31
                          10 cm w spoczynku mówisz?wink
                          • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 17:39
                            Nie no,w niespoczynku oczywiscie.
                            • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 17:40
                              Aaaaa...,to rzeczywiście nie grozi smile
                    • anus-hka Re: To prawda? 02.05.14, 17:09
                      leziox napisał:

> Czarek, czasami tak naprawde to lepiej sie tak upic aby nie stawal w ogole,bior
                      > ac pod uwage pomylki alkoholowe,egzemplarze kaszalotow co to nagle zrobily sie
                      > pikne po litrze oraz stan przedzawalowy kiedy to sie czlek nad ranem budzi i wi
                      > dzi TO!
                      > To juz wtedy nawet wlasna zapijaczona morda w lustrze wyglada jak anielska.

och Ziuta...
                    • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 17:47
                      Kiedyś spotkało to kumpla z podwórka. Nachlał się jak nietoperz i przespał z taką laską że w nocy to może i była piękność ale w dzień upiór. Niestety ale zaskoczyła i wziął i ożenił się. Zmarniał chłop jak cholera. Spotkalim się kilka razy popilim i szkoda chłopa co z niego się zrobiło. A wszystko przez o jednego za dużo smile
                      leziox napisał:

> Czarek, czasami tak naprawde to lepiej sie tak upic aby nie stawal w ogole,bior
                      > ac pod uwage pomylki alkoholowe,egzemplarze kaszalotow co to nagle zrobily sie
                      > pikne po litrze oraz stan przedzawalowy kiedy to sie czlek nad ranem budzi i wi
                      > dzi TO!
                      > To juz wtedy nawet wlasna zapijaczona morda w lustrze wyglada jak anielska.
                      • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 17:50
                        Bo się myśli głową a nie ch.....m tongue_out
                        • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 17:53
                          Święte słowa Girl święte słowa smile

girl_42 napisała:

> Bo się myśli głową a nie ch.....m tongue_out
                          • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 17:54
                            Czasem musi starczyć szklanka wody zamiast smile
                            • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 18:04
                              Swoją poznałem na zabawie ostatkowej /na Dworcu Głównym/ będąc po dwóch alpagach. Widać główka jeszcze mi pracowała bo nie pożałowałem wink
                              • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:10
                                A bzykałeś zaraz po tych dwóch?
                                • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 18:21
                                  No co ty,Girla!Wtedy to byly takie czasy ze trzeba bylo ze soba pochodzic z pare dni aby pobzykac,nie to co teraz,ze czlek po bzykaniu pyta o imie i czasem plec.
                                  • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:29
                                    A kolega Czarka wpadł jak śliwka w kompot. I co?wink
                                • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 18:22
                                  Niestety nie smile a może i stety. Po zabawie odwiozłem pod dom tam się pocmokaliśmy i umówiliśmy na pierwszą randkę. Tak to na ogół wtedy było kuźwa. Rzadko która laska od razu pchała się na widelec, trza było trochę popracować wink
                                  • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:30
                                    I dobrze,kota w worku się nie brało tongue_out
                                    • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:31
                                      Te parę razy starczyło,żebyś się zorientował,że ona to onasmile
                                      a nie onsmile
                                      • leziox Re: To prawda? 02.05.14, 18:35
                                        No po paru razach to juz sie wiedzialo.
                                        A mnie kilka razy zaczepialo paru panów za mlodu usilujac mnie obmacywac-ale czy to znaczylo ze nie wiedzieli jakiej jestem pci?Czy to po prostu mogli byc studenci pobliskiego seminarium duchownego?
                                        • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:39
                                          To pewnie byli GENDER smile
                                      • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 18:37
                                        Spotykaliśmy się dziewięć miesięcy i wystarczyło do chajtania smile żony siostra chodziła z kolesiem pięć lat a rok po ślubie rozwód. Cholera wie od czego to zależy by dobrać się dobrze za pierwszym razem albo i nie.
                                        • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:40
                                          Mnie się zdaje,że nie trzeba się zmieniać,trzeba dbać o związek i wzniecać ogień,a nie tak jak u mnie ,nawet w kominku qźwa sie palić nie chce wink
                                          • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 18:49
                                            Maskowanie się jest najgorsze bo i tak maska spadnie tylko szkoda gdy dopiero gdy są już np dzieci. Nie załamuj rąk, jeszcze zapłoniesz jak pochodnia wink
                                            • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:52
                                              No właśnie. Czemu winne są dzieci?
                                              • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 18:56
                                                Dzieci najwięcej cierpią i najwięcej płacą za tego typu rozstania. Smutne.
                                                • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 18:58
                                                  no cóż...
                                                  • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 19:04
                                                    Takie życie niestety. Grunt to nie załamywać się tylko alleluja i do przodu no bo jak inaczej smile
                                                    Bo gdy np wychowa się i wykształci dziecko a ono odchodzi na tamten to też cholernie ciężko żyć mimo że w związku jest się razem. Ale trzeba z tym żyć no bo jak inaczej.
                                                  • girl_42 Re: To prawda? 02.05.14, 19:36
                                                    Nadzieja umiera ostatniasmile

https://img.zyciowe.net/minified/8972-nadzieja_umiera_ostatnia_a_potem_lezy_w_grobie_na_cmentarzu_wszystkim_moich__utraconych_nadziei.png
                                                  • czarek_sz Re: To prawda? 02.05.14, 20:13
                                                    Dla żywych nadzieja umiera ostatnia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka