16.07.15, 18:14
jeden
hura
pierwsza....tongue_out
Obserwuj wątek
    • lilith70 Re: Jeden 16.07.15, 19:21
      Ale o co chodzi? Bo nie kumam kum kum
      • tropem_misia1 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 19:46
        by to zero na końcu przerzuciło się na jedynkę.
        W tej liczbie w nawiasie - co to mówi ile komentarzysmile)

Wiem ,że to może bez sensu, ale czy czasem Cię coś nie korciło?
        • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 19:51
          big_grin Ja będę polować na tysiące okrągłe tongue_out Mnie nic nie dziwi, a bycie dzieckiem jest ok. big_grin

Siedzę właśnie w wilgotnych frotowych skarpetach w czarnych pantoflach na obcasach big_grinbig_grinbig_grin
          Jak myślisz dlaczego? big_grin
          • anus-hka Re:a bo mię korciło 16.07.15, 20:18
            A ja tam lubię jak Tropcia nadaje w systemie zero jedynkowym big_grin
          • rudka-a Re:a bo mię korciło 16.07.15, 20:19
            ..żeby trochę buty rozciągnąć? suspicious
            big_grin
            ssskurcyły sie przez zimę, czy stópy urosły? :big_grin
            • tropem_misia1 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 20:46
              a ja oddaję do szewca
              szewc siedzi w butach?
              • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 20:50
                Szewc Ci rozciąga? Na prawidle jak drzewiej bywało? surprised

Czy na swoich nogach. Musiałabym poszukać szewca z odpowiednią "stopom"......życiową?
                • tropem_misia1 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 21:40
                  Ja tam nie wiem czym rozciąga,
            • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 20:48
              hahahhaa zgadłaś, no cholera takie ciasne, choć mam drobne stopy, takie normalne, ale więcej niż 3 h nie wytrzymuję w nich, jakieś takie płytkie, wąskie, jakby rozmiar za małe, w sklepie ok. ale kiedyś w pracy myślałam, że orła wywinę, drugi raz ubrałam je do sądu, ale zaraz wracałam do domu tongue_out A mam je od jesieni, i jutro chcę je ubrac na te urodziny i miałam juz to zrobić dawno temu...tzn potraktować skarpetami frote tongue_out Myśle że pomoże...tongue_out

Dlatego co ja mam się dziwić Tropci że poluje na cyfry, skoro sama wyglądam jak nienormalna big_grin
              • tropem_misia1 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 21:29
                Nie poluję.Korciło mię.
                Korcenie jak szybko nadchodzi tak szybko odchodzi.
                • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 21:35
                  niech będzie trafiło Ci się jak 6 w lotto tongue_out
                  • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:00
                    Denaturatem ponoć się buty rozciąga.
                    Ale stosuje sie dobutnie ten denaturat a nie dogardlnie.
                    • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:03
                      nie mam denaturatu w domu, ale chyba je trochę rozciagnęłam, ale nie wiem czy będę ryzykować tongue_out Jutro jeszcze sprawdzę smile
                      • girl_42 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:07
                        Kiedyś też słyszałam,że do buta trzeba nasikać. Mocznik rozciąga....,i nie mów,że nie masz tego specyfiku wink
                        • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:10
                          Ale to pewnie jakoś tak deko gupio szczać do wlasnych butów...
                          big_grinbig_grin
                          • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:12
                            no weź, one ze skóry, potem mi będą walić moczem, a jak kochanek się napatoczy i zechce całować mnie po stópkach? hahhahaha big_grin
                            • girl_42 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:15
                              lilith70 napisała:

> no weź, one ze skóry, potem mi będą walić moczem, a jak kochanek się napatoczy
                              > i zechce całować mnie po stópkach? hahhahaha big_grin
                              >
                              Zawsze możesz powiedzieć,że kot Ci nasikałwink
                              • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:28
                                Nie no nie będę sobie sikać do butów, oszalałaś tongue_out
                                a ty sikałaś? mondralotongue_out
                                • girl_42 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:25
                                  JA? Nie,ale denaturat już wlewałamsmile
                                  No ale jak pójdziesz do nocnego to kupisz wink
                                  • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:28
                                    hahaha no o tej porze to patrzyliby na mnie jak na zjawisko smile
                          • girl_42 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:14
                            leziox napisał:

> Ale to pewnie jakoś tak deko gupio szczać do wlasnych butów...
                            > big_grinbig_grin

No co? Jak nic innego nie ma w zasięgu rękiwink
                            • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:46
                              Staram się już w sklepie tak dobierać żeby potem nie męczyć się z dopasowywaniem i rozciąganiem.
                              • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:49
                                w sklepie były dobre, nie pyskuj tongue_outwink
                                • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 22:52
                                  Gdyby były takie naprawdę dobre to byś nie marudziła ze są za ciasne i trza porozciągać.
                                  Więc nie marudź, lej w buty śmiało a świat będzie za niedługo piękniejszy.
                                  • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:08
                                    W sklepie miałam je na nodze 2 min, i w domu tez przez 2 minuty sa super...
                                    nie będę lać tongue_out
                                    jeszcze jutro pochodzę w skarpetach tongue_out
                                    żałuj że nie widzisz hahahaha big_grinbig_grin
                                    • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:10
                                      Skarpet mam żałować czy ich nadzwyczajnego desenia?
                                      • lilith70 Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:16
                                        a widziałeś kobietę w skarpetach frote i szpilkach? Nie?
                                        No to żałuj tongue_out
                                        • leziox Re:a bo mię korciło 16.07.15, 23:21
                                          No nie, ale za to w kabaretkach, oficerkach i mundurze esesmana.
                                          Też dosyć ciekawie wyglądała.
                                          • tropem_misia1 Re:a bo mię korciło 17.07.15, 08:43
                                            Co do sikania, to Majka nasikała mi do buta i musiałam wyciepać.
                                            • girl_42 Re:a bo mię korciło 17.07.15, 08:47
                                              Tak się rozległ,że spadał z nóg? tongue_out
    • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:33
      Dziewięć smile
      Dzie...ń dobry wink
      • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:34
        Pięćset big_grin
        CHyba dobrze policzyłam...
        • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 08:50
          Penseta.....się niby mówi big_grin
          Albo pięćseta..., albo pęseta....
          Ale żeby zaraz pięćset? big_grin
          • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:50
            Pińcet wink
            • tropem_misia1 Re: Jeden 17.07.15, 08:52
              Pińcent.
              pól znaczy dolara z dziesięciu
              • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:53
                Pij za cent...
                No nieee, już nie te czasu smile
                • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:54
                  CzasY.
                  Upał, upał, mówię wam sad
                  • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 08:57
                    U mnie całkiem fajnie bo ciepły wiaterek powiewa. Jak się prześlę trochę to może będzie goręcej....big_grin
                    Ale dziś mam zupełnie już wolny dzień to odeśpię zarwaną noc big_grin
                    • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 08:58
                      Zazdraszczam. Ja nie mam kiedy odsypiać.
                      • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 09:00
                        Do tej pory tez nie miałam,ale nadrobiłam z górką w szpitalu. Spałam tam niemalże dzień i noc. Taka potrzeba widać smile
                    • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 08:58
                      Jak się prześpię miało być. Ups... .
                      • tropem_misia1 Re: Jeden 17.07.15, 09:00
                        big_grin
                        ależ możesz przesłać
                        jak nie się to przynajmniej jakieś przesłanie na piąteksmile)
                        • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 09:05
                          Przesłanie na piątek mówisz?
                          "Zaczynamy chłodzić napoje moi kochani bo piątek weekendu początek trzeba uczcić " big_grin
                          Może być?
                          • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 09:12
                            Najmilsi smile Oto nadszedł najmilszy dzień tygodnia. Najmilszą rzeczą tego najmilszego dnia będzie schłodzenie miłych naszym oczom i gardłom napojów.
                            • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 09:12
                              Może być?
                              • tropem_misia1 Re: Jeden 17.07.15, 09:14
                                Może być.smile))))))))))
                                • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 09:20
                                  No to co? Po maluchu? Nielodowatym co prawda, ale ... serdecznym smile
                                  • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 10:08
                                    Mówisz o palcu? Na serdecznym to się chyba obrączkę nosi,co ? big_grin
                                    • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 10:26
                                      Gerla! Bój się ty Boga! Z palcem mi wyjeżdżasz? Z obrączką? O kieliszku było... suspicious
                                      • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 10:31
                                        No przepraszam,jeszcze się nie obudziłam big_grin
                                        • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 10:32
                                          A wypadałoby, wypadałoby... Południe niedługo.
                                          • leziox Re: Jeden 17.07.15, 10:57
                                            No, wszystkie wampiry już na nogach a Laska - Girlaska dalej śpi.
                                            • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 11:35
                                              Wampiry to raczej, drogi Leziu, na inszej części ciała...
                                              • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 11:36
                                                Na tętnicach. Przynajmniej te nie na diecie.
                                                • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 11:36
                                                  A na nogach to siniaki (ehhhh...), meszki & komary.
                                                  • leziox Re: Jeden 17.07.15, 12:00
                                                    Tak to jest jeżeli pewne moje wypowiedzi bierze się zbyt dosłownie...
                                                  • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 12:24
                                                    No dajże spokój, traktuję cię nad wyraz poważnie. I twoje wypowiedzi staram się też wink
                                          • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 12:13
                                            No już, wciągnęłam pępek zaraz kompa wyciągnę tylko kręgle zrobię big_grin
                                            • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 12:24
                                              Kręgle? To teraz tak na to się mówi... ;>
                                              • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 12:57
                                                cambria1.2 napisała:

> Kręgle? To teraz tak na to się mówi... ;>

Boszsz,nie nawidzę pisać z telefonu!
                                                Knedle. Knedle robię z truskawkami smile
                                                • cambria1.2 Re: Jeden 17.07.15, 13:45
                                                  big_grin big_grin big_grin tongue_out
                                                  • leziox Re: Jeden 17.07.15, 13:47
                                                    A ja nawet nie próbowałem pisać z telefonu i jakoś dobrze mi z tym.
                                                  • girl_42 Re: Jeden 17.07.15, 13:55
                                                    Bo jak ma się lenia (jak ja mam) i nie chce mi sie kompa właczyć to tak mamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka