Dodaj do ulubionych

Przedwiośniane

02.03.18, 15:50
pozdrowienia dla Urszulki i Dunajca od Kalllki smile

PS Resztę zespołu pozdrawiam ja wink
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Przedwiośniane 02.03.18, 18:35
      Wow, dzieki, przekaz podziekowanie jak masz kontakt z nia.
      • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 02.03.18, 21:21
        Przekażę, chociaż pewnie nie muszę wink
        • dunajec1 Re: Przedwiośniane 02.03.18, 22:12
          Zaglada tutaj?
          • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 03.03.18, 08:49
            Pewnie zagląda, że nas tu dostrzegła wink

Dziękuję za pozdrowienia,
            obiecałam, że będę na ten nowy czat zaglądać (podobno tam wpadają gazetowi ludzie)
            ale jakoś tak, nie wiem, moje drogi są kręte i tam nie prowadzą.

A Kaleczka sama nie może napisać tylko Cambrię jako posłańca wysyła...hmm? wink
            • leziox Re: Przedwiośniane 03.03.18, 13:14
              Też się dziwię, zwłaszcza że tutaj nie ma bana, hehehe...
              Ale może to dlatego że posłańcy mogli stracić głowę za przekazanie złej wiadomości, hehehe.
              • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 06.03.18, 21:51
                Napisała, na krętych drogach, że nie może, ale nie podała powodów niemocy wink
                • leziox Re: Przedwiośniane 07.03.18, 13:13
                  Kręte drogi to drogi zawiłe jakieś... Hmm...
                  Można by długo myśleć i nic nie wymyślić.
                  • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 07.03.18, 14:50
                    Zawiłe to jest rondo wink
                    • leziox Re: Przedwiośniane 07.03.18, 16:15
                      Ale tylko dwupasmowe, jednopasmowe to pestka. Zresztą na dwupasmowym najbezpieczniej jeździ się czołgiem.
                      • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 07.03.18, 20:57
                        Na tych nowych, za unijne fundusze? Chyba rowerem wink
                        • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 08.03.18, 11:15
                          bo te nowe,... to są rondełka wink
                          • leziox Re: Przedwiośniane 08.03.18, 11:48
                            No jeszcze narzekacie-na rondełku łatwiej się przemknąć. A jak nie chce się zbyt kręcić kierownicą, można też jechać na wprost i też dobrze, czasem tylko zatrzęsie.
                            • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 08.03.18, 12:57
                              Tak tez robię, jak nikt nie patrzy wink
                              • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 09.03.18, 08:47
                                Cambraia łamacz rondełek ! wink
                                • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 09.03.18, 09:03
                                  Upraszczacz!
                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 09.03.18, 09:28
                                    Ucinacz!
                                    • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 09.03.18, 11:52
                                      Słowem - ekonomista smile
                                      • leziox Re: Przedwiośniane 09.03.18, 13:15
                                        A mnie przyszło takie inne hasło na myśl. A raczej zagadka:
                                        Co to jest ubijacz?
                                        • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 09.03.18, 13:20
                                          Operator ubijaka smile
                                          • leziox Re: Przedwiośniane 09.03.18, 13:30
                                            To jeszcze poczekam.
                                            • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 10.03.18, 17:32
                                              Na co? Już weekend!
                                              • leziox Re: Przedwiośniane 10.03.18, 19:15
                                                No dobra.
                                                Ubijacz to karabin maszynowy.
                                                Moje własnogłownie wymyślone pojęcie.
                                                I też na zdrowie, skoro weekend.
                                                • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 10.03.18, 20:04
                                                  W sumie - celnie wink
                                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 11.03.18, 14:22
                                                    Lezio - nie chce chyba ubić urszulki ? wink
                                                  • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 11.03.18, 19:55
                                                    Nie, na razie prezentuje broń...
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 11.03.18, 23:16
                                                    Nie no, na razie to ja prezentowałem tylko terminy i synonimy.
                                                  • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 12.03.18, 08:51
                                                    Tytułem wstępu.
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 12.03.18, 12:03
                                                    No a ktoby mnie nie wpuścił z taakim biletem?
                                                  • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 12.03.18, 13:01
                                                    Kontroler nie z tej parafii...
                                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 18.03.18, 08:19
                                                    absurdy niedzielne
                                                    pracują kontrolerzy sklepowi, sprawdzają czy sklepikarze nie pracują wink
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 18.03.18, 14:17
                                                    Ze skrajności w skrajność, a wśród sklepów jak widać też są równi i równiejsi.
                                                    Więc jak to? Albo zamknięte wszystkie albo żadne.
                                                    Ps.u Mniemca w niedzielę są zamknięte wszystkie sklepy i też nikomu z tego powodu krzywda się nie dzieje.
                                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 18.03.18, 22:47
                                                    jest tych "równiejszych" trochę - np. sklepy gdzie można kupić różańce mogą być otwarte
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 19.03.18, 12:12
                                                    No bo w PL różaniec to towar pierwszej potrzeby. Zaraz po nim wódka i śledzik.
                                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 24.03.18, 07:30
                                                    i bigosik! i zasmażka! i uszczęśliwianie na siłę człowieków wink
                                                  • cambria1.2 Re: Przedwiośniane 24.03.18, 08:26
                                                    Na siłę?
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 24.03.18, 12:01
                                                    No ostatnio na siłę są uszczęśliwiane kobiety. Nawet czarny piątek im nie pomógł, nawet jeśli chcą być nieszczęśliwe to już panowie z nierządu o to zadbają.
                                                  • leziox Re: Przedwiośniane 24.03.18, 12:02
                                                    Aby je uszczęśliwić nową ustawą zabraniającą aborcji nawet takim, którym urodzić się może Alien czy inny Transformers.
                                                  • urszulka_ma Re: Przedwiośniane 25.03.18, 21:48
                                                    ano właśnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka