Dodaj do ulubionych

agielska pogoda

20.12.04, 17:26
wstalem byl mruz potem padal deszcz potem swiecilo slonce a aktualnie o tej
godzinie pada a u was w regionach jak jest
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: agielska pogoda 20.12.04, 17:29
      on jeszcze nie wie, co jest przeklenstwem Anglii ;)))
    • mi.ka.n Re: agielska pogoda 20.12.04, 17:36
      U mnie wreszcie lekki mrozik -1 i trochę biało.Na Warmii maja duzo puchu
      śniegowego.
    • pluskat Re: agielska pogoda 21.12.04, 10:05
      wstalem byl mruz potem padal deszcz potem swiecilo slonce a aktualnie o tej
      > godzinie pada a u was w regionach jak jest

przynajmniej nie jest nudno

:))
      • michal-ochlik Re: agielska pogoda 30.12.04, 15:19
        a dzisaj akurat teraz jest piekna sloneczna pogoda
        • mi.ka.n Re: angielska pogoda 18.01.05, 19:54
          A dzisiaj to czuję,że Was zasypało.I to dosłownie sądząc z relacji w radiu.
          Podobno Anglie nawiedziły śnieżyce.Jak to prawda,to juz się z tego zamczyska
          nie wydostaniecie.Nie mówiąc o jezdzie na rowerach w taką pogodę.A u Nas dalej
          bezśnieżna zima,tyle że nocami lekki mrożik chwyta.
          • michal-ochlik Re: angielska pogoda 19.01.05, 14:49
            u nas niema ani grama sniegu ale jest zatoagielska pogoda jak zwykle ciekawe
            kiedy slonko wyjdzie za chmur
            • michal-ochlik Re: angielska pogoda 09.02.05, 14:05
              jaka macie pogode w polsce bo umie niepada i jest dosc cieplo
    • mi.ka.n Re: agielska pogoda 09.02.05, 14:18
      W tej chwili jak to piszę bardzo słonecznie ijuż tylko lekki mrozik.W nocy nie
      daje za wygraną i nawet minus kilkanascie stopni.Prognozy mówią że ma się
      ocieplić.Jak Wam się udaje wytrzymać w tym Zamku jak jest mróz?
      • kicior99 Re: agielska pogoda 09.02.05, 14:21
        U nas 12 stopni i wszystko kwitnie. Przydaloby sie troche sniegu.
        • mi.ka.n Re: agielska pogoda 09.02.05, 14:49
          W Polsce od jakiegoś czasu go nie brakuje.Tyle,że powoli traci tę biel i
          puszystość.
          • pluskat Re: agielska pogoda 09.02.05, 18:20
            u mnie tez okolo 10 - 12 °
            zimy nie bylo i chyba juz nie bedzie
            • michal-ochlik Re: agielska pogoda 14.02.05, 11:48
              neibylo ns ns internecie przez trzy dni bo w sobote przechodzilo u nas niemal
              ze tornado i chyba wysadzilo loncza bo internet byl nieczynny a w niedziele
              jest nieczynny
              • pluskat Re: agielska pogoda 14.02.05, 15:57
                u mnie tez straszliwie wieje, ze az chalupa trzeszczy, mowia, ze 100 m/godz,
                ale w porywach chyba wiecej i to wszystko przy niebeskim niebie i ostrym sloncu
                • michal-ochlik Re: agielska pogoda 15.02.05, 14:33
                  unas jest dokladnie to samo nieidzie na roweze ujechac roberta omalo 3 dni temu
                  wiatr nie przewrucil
                  • kicior99 Re: agielska pogoda 17.02.05, 13:40
                    Dzisiaj pierwszy dzien bez wiatru. nareszcie...
                    • mi.ka.n Re: agielska pogoda 17.02.05, 13:52
                      To mam nadzieję,że bezpiecznie pokonałeś codzienną trase.
                      • michal-ochlik Re: agielska pogoda 17.02.05, 14:46
                        no jak narazie to wraca caly do domu
                        • pluskat Re: agielska pogoda 17.02.05, 19:26
                          > no jak narazie to wraca caly do domu
                          i tak trzymac!
                          • michal-ochlik Re: agielska pogoda 18.02.05, 16:02
                            dzisaj zadzwonili o 7 00 i do niego muwili ze ma isc na godz 9 00 do 23 00 czy
                            by sie czlowiek niezalamal 13 godzin w pracy i jeszcze godzine na roweze jestem
                            ciekawy jak on sie doczlapie do domu???
                            • mi.ka.n Re: agielska pogoda 18.02.05, 16:18
                              To juz nie praca a nadludzka harówa.U nas też się skarżą na takie
                              wykorzyatywanie pracowników .W dodatku często za te nadgodziny nie płacą.Ot
                              wyzysk człowieka przez człowieka.
                              • michal-ochlik Re: agielska pogoda 18.02.05, 16:28
                                kicorowi placa ale nie nadgodziny tylko zwykle godziny
                                • mi.ka.n Re: agielska pogoda 18.02.05, 16:30
                                  A nadgodziny pracuje za friko?
                                  • pluskat Re: agielska pogoda 18.02.05, 20:28
                                    niewesolo :(
                                    • kicior99 Re: agielska pogoda 19.02.05, 14:46
                                      Jakos przetrwalem. Overtime'u ta agencja mi nie placi =((( Tylko zeby Michal
                                      zrozumial, ze czasem od niego musze odpoczac... Niewiele, godzine dziennie
                                      chcialbym cos poza praca, dojazdem do pracy lub Michalem. Ale on tego nie
                                      rozumie. Jak mu wytlumaczyc,. ze to rowniez dla JEGO dobra?
                                      • mi.ka.n Re: agielska pogoda 19.02.05, 17:19
                                        Michał czytałeś poprzedni wpis?Proszę Cię zastosuj się do prośby i daj Kiciorowi
                                        tę godzinkę do jego własnej dyspozycji.Albo spróbuj się postawic w odwrotnych
                                        rolach.Jak byś się wtedy czuł? To naprawdę i dla Twojego dobra.Proszę posłuchaj
                                        mnie bądz co bądż "co nieco"starszej osoby.
                                        • pluskat Re: agielska pogoda 20.02.05, 11:15
                                          Michal, czesto sie zdarza, ze nie zauwazamy potrzeb najblizszych nam osob, albo
                                          lekcewazymy ich marzenia, bo sami przeciez wiemy lepiej!

Uwazaj, zeby nie wpasc w te pulapke...

pozdrawiam serdecznie
                                        • kruwsko66 Re: agielska pogoda 22.02.05, 13:37
                                          obiecuje obiecuje bedzie mial ta godzine wolnego
                                          • kicior99 Re: agielska pogoda 22.02.05, 13:38
                                            a ja trzymam za slowo.
                                            • mi.ka.n Re: agielska pogoda 22.02.05, 13:45
                                              Byle z tego nie wyszły obiecanki cacanki...Będziemy Cię Michale trzymać za
                                              słowo,bo honor swój chyba posiadasz.
                                              • kruwsko66 Re: agielska pogoda 22.02.05, 14:00
                                                honor ojczyzna i blizna
                                                • kicior99 Re: agielska pogoda 22.02.05, 14:06
                                                  Trzeba mu przyznac ze tak. Jedna rzecz tylko mi sie nie podoba - dopiero musi
                                                  byc cos powiedziane pod przysiega zeby u Michala nabralo mocy naprawde
                                                  powaznej. Ja jak cos powiem,a jest to forma obietnicy - nie musze
                                                  dodawac "przysiegam", "obiecuje" itp., dla mnie jest to oczywiste. Dla Michala
                                                  jest to konieczne...
                                                  • kruwsko66 Re: agielska pogoda 23.02.05, 17:57
                                                    bo jak obiecasz to jusz sie z tego niewywiniesz
                                                  • kicior99 Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:02
                                                    to jest zasada obowiazujaca w swiecie DZIECI!!!
                                                  • michal-ochlik Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:04
                                                    meszczyzni zawsze sa dzecmi tak muwia kobiety i co glupio ci
                                                  • kicior99 Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:06
                                                    odroznij slogany, efektowne powiedzenie itp. od realiow i faktow. Dzisiaj
                                                    rozmawialismy o generalizacji, prawda? Gdyby mezczyzni byli dziecmi, prawo
                                                    zabroniloby im zycia plciowego i kolejnych dzieci by juz nie bylo...
                                                  • michal-ochlik Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:08
                                                    ale niemialem tak doraznie tego na mysli
                                                  • kicior99 Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:08
                                                    to bardziej uwazaj na slowa =)
                                                  • michal-ochlik Re: agielska pogoda 23.02.05, 18:09
                                                    ja wiem co muwie tak uwazaja kobiety
                                                  • pluskat Re: agielska pogoda 24.02.05, 08:31
                                                    mezczyzni CZASAMI moga sobie byc jak dzieci, ale na litosc boska, nie przez
                                                    caly czas!
                                                  • kruwsko66 Re: agielska pogoda 25.02.05, 15:56
                                                    wy kobiety byscie chyba zwariowaly ale z drugiej zas strony cobyscie zrobily
                                                    bez nas meszczyzn
                                                  • pluskat Re: agielska pogoda 26.02.05, 11:27
                                                    podobno rod meski coraz slabszy sie robi, wiec nie wiadomo co to bedzie w
                                                    przyszlosci, moze calkiem zginie, albo trzeba bedzie go wziac pod ochrone? :))
                                                  • kruwsko66 Re: agielska pogoda 28.02.05, 15:58
                                                    a czemuzby to coraz slabszy sie robi bo kobiet na swiecie jest wiecej od
                                                    meszczyzn tak???
                                                  • pluskat Re: agielska pogoda 28.02.05, 18:48
                                                    Gorzej, bo meskie chromosomy sie kurcza, czyli to cos, co decyduje, czy dziecko
                                                    rodzi sie dziewczynka czy chlopcem, ale sie nie martw natura da sobie rade; mam
                                                    nadzieje, ze nie bedzie jak w "Seksmisji".
                                                  • kruwsko66 Re: agielska pogoda 01.03.05, 14:02
                                                    no raczej niebedie tak jak na seksmisji ale pogoda to dzisaj jest marna bo leje
                                                    i leje
    • kicior99 tombe la neige.... 28.02.05, 16:02
      i to w Anglii!c Jest go co prawda tyle co kot naplakal, ale Anglicy sa niezle
      przerazeni! tzn. byl bo od rana zdazyl oczywiscie stopniec =)
      • mi.ka.n Re: tombe la neige.... 28.02.05, 16:13
        Za to u nas nie brakuje.Sypie i sypie,świeci słońce i trzyma tęgi mróz.W nocy u
        mnie było -15 stopni.W dzień trochę zelżał i jest tylko-6.
        • kicior99 Re: tombe la neige.... 28.02.05, 16:18
          nawet zonkile u nas nie przemarzly!
      • pluskat Re: tombe la neige.... 28.02.05, 18:43
        tez dzis myslalam o Adamo, jak zaczal padac, ale po kilku godzinach zniknal bez
        sladu, cwiczylam nawet zakladanie lancuchow :))
        • kicior99 Re: tombe la neige.... 01.03.05, 14:23
          snieg pada na zmiane z deszczem. Ciekawe, czy piekne kwiaty (wlasnie zakwitly
          szafirki) przemarzna?
          • mi.ka.n Re: tombe la neige.... 01.03.05, 14:45
            Jak dojdą niemieckie mrozy to na pewno licho ich weżmie.Szkoda.
            • kicior99 Re: tombe la neige.... 02.03.05, 17:58
              Na razie nie jest tak zle choc jechalem wlasnie do pracy w platkach mokrego
              sniegu.
              • kruwsko66 Re: tombe la neige.... 03.03.05, 15:59
                a dzisaj jest zimno izimno
                • mi.ka.n Re: tombe la neige.... 03.03.05, 16:20
                  To trzymajcie (ubierajcie) się ciepło.
                  • kruwsko66 Re: tombe la neige.... 04.03.05, 16:32
                    nio bo od znajomych dostalem taka wielka ciepla kurtke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka