leziox 13.11.19, 19:47 Ostatnio odkrywam zalety telefonu. Mogę gadać ze znajomymi i wcale nie muszę im przy tym polewać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 20:03 no... odpada postawienie flaszki, potem polewanie a wreszcie pozbycie się zawianego gościa.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 20:01 A przy tym, można się pozbyć upierdliwego rozmówcy wystarczy się rozłączyć i już. A potem tłumaczyć, że akurat się rozładował, albo "o, coś mnie rozłączyło".... Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 20:43 To wszystko dlatego że zbyt intensywna praca człowieka po prostu męczy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 20:50 A nad czym dziś tak intensywnie pracowałeś, co? Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 20:58 A nad niczym szczególnym, bo o tej intensywnej pracy to była teoria. W praktyce nie robiłem jak zwykle, nic męczącego, ponieważ j/w. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 21:02 To z ciebie taki leniwy pracuś... grunt to żeby się nie zmęczyć Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 21:30 No przecież...Ktoś mnie już nazwał jeb.nym arystokratą z tegoż powodu Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 21:35 No taka jedna ale żeby pracusiem była, no raczej nieee... Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 21:49 Kiedyś jako małolaci dzwoniliśmy do losowo wybranych abonentów i zadawalismy rozne pytania albo prosilismy o zmierzenie dlugości kabla telefonu. Jak ktos się nabrał i podawał dlugość, to wrzeszczeliśmy do sluchawki: wystarczy ci, ch., albo k, abyś się powiesił(a)! Albo do faceta co nazywał się Piłat - było zresztą wtedy takich paru : Piłat, tu Jezus. Dlaczegoś mnie ukrzyżował...i tym podobne. Tak tak, telefon to ciekawy wynalazek. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 21:51 Albo do Zająca... "sp...laj bo nagonka idzie" Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 22:02 Oj no było tego wtedy tyle...A dziecięce potwory miały wtedy takie pomysły, że w dzisiejszych czasach poprawnej polityczności myśleć straszno, pewnie by zaraz komisarze ch ujni jewropejskiej rozstrzelaliby na miejscu. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 22:06 Wszystkie dzieci mają nieograniczoną wyobraźnię A już do czegoś "złego" szczególnie Odpowiedz Link
leziox Re: Telefon 13.11.19, 22:10 Oj tak, musze chyba czasem wstawić na forum fragmenty swoich zapisków kłusownika, co to się wtedy wyrabiało na podwórkach... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Telefon 13.11.19, 22:09 Albo takim dziecięcym głosem.... Plosę Pana, jak się robi dzieci??? Odpowiedz Link