Gadu-Gadu, taki dość zapomniany, polski komunikator. Wiele się na nim po wykupieniu przez nowego właściciela zmieniło, nie wszystko na lepsze. Ale nie o to chodzi.
Gdy tam czasami zaglądam, fascynuje mnie wewnętrzne życie ludzi tam piszących. Najczęściej ograniczam się do oglądania tej pisaniny.
I tak chciałem tu wstawić kilka najciekawszych moim zdaniem, tam zaobserwowanych opisów.
Może studenci psychiatrii mogliby coś n/t powiedzieć. Ale że takich tu nie było, nie ma i nie będzie, ograniczę się tylko do spisu opisów. I nie, to nie są kawały. To rzeczywistość.
1.Zycie jest piękne, ale nie moje i nie Twoje, więc do zobaczenia w piekle.
2.Honestly? meow meow meow meow meow meow meow meow meow
3.Zrób ze mną co chcesz mała zrób mi to co chcesz (błagam weź mnie)
4.Wącham stopy/buty, szczególnie prawaków i ich kolegów, lubię jazz i Hua Chenyu, socjalistka
5.Szukam kogoś kto będzie grzeczny i dostarczy mi rozrywki oraz będzie dawał się wykorzystywać. NIE DODAWAJCIE MNIE DO ZNAJOMYCH TĘPAKI.... Spotkanie polega na tym by ktoś MI oddał pokłon, a nie ja komuś innemu!!!!
6.Jestem światło, nie mam ścian nie uda ci się mnie obejść.
7.Środa dzień louda...
8.Nadzieja po to daje nam skrzydła, by życie i rozczarowanie miało co podcinać.
9. ( to by się nadało na melynę w sensie logo) Nie jestem piękny i bogaty Nie jestem więźniem aprobaty Nie jestem martwy ani żywy Jestem pijany i prawdziwy rock, metal,punk,reggae!
10.Masz jakieś głupie pytania?
11.Papieros w dłoni cicho zgasł, Siedzę sama, późno już. Za oknem księżyc świeci sam, Dobrze mu tak, jest nas dwóch 😐
12.Taka sytuacja ni uprzedzam, mam niewyparzoną morde
13. Błagam niech mi ktoś załatwi nowy kręgosłup
14.Pisz, najwyżej cię zignoruje
15.Chciałby ktoś się dorzucić do kabaretek i pierścionków?
Chyba starczy na dzisiaj. Bo nie zasnę.