Dodaj do ulubionych

Polecamy - Odradzamy

• martavsdarek Re: Polecamy - Odradzamy 03.07.13, 16:36
      Ogromnie polecamy Zaproszenia Ślubne Sylwia Nadolska www.sylwianadolska.com
      dodatkowo zamówiliśmy dodatki i wspaniały prezent dla rodziców smile
    • ani_a_1990 Re: Polecamy - Odradzamy 08.07.13, 05:56
      Wesele miałam w sali Galop (www.klubgalop.pl/?page_id=101). Naprawdę nie musiałam się niczym interesować, ponieważ obsługa zadbała o to, aby wszystko przebiegło perfekcyjnie i niczego nie brakowało.
      Polecam też wizażystkę Paulinę Kruszewską-Zelman. Wykonuje piękne i trwałe makijaże. (kruszewska-zelman.pl)
    • kjb27 Re: Polecamy - Odradzamy 19.07.13, 19:52
      Polecam:
      Sala: Hotel na UBoczu www.hotelnauboczu.pl/ - super jedzenie, organizacja, obsługa
      Fotograf: Piotr Fidler fidlerstudio.pl/ - piękne zdjęcia, fajna współpraca
      Video: Remake Studio www.remake-studio.pl/ - super montaż i realizacja
    • abihsba POLECAM 06.09.13, 11:49
      blogi ślubne, które dużo pomagają Młodym

cudownyslub.blogspot.com/p/motywy-i-kolory-przewodnie.html
      • justyna848 Re: POLECAM dobry coverband 17.09.13, 22:12
        Polecam Wam dobry coverband Moonwalkers!
        Genialni muzycy, super atmosfera!
        www.facebook.com/coverbandmoonwalkers
        www.moonwalkers.pl/
    • kasiabasia32 Re: Polecamy Pif Paf Band zespół 27.09.13, 09:12
      Polecam z czystym sumieniem.
      Mieliśmy przyjemność słyszeć ich na własnym weselu. Świetna zabawa!
      www.pifpafband.pl
      • binka333 Re: Polecamy Pif Paf Band zespół 24.03.15, 14:50
        Ja również polecam, i również z czytym sumieiem. Chłopaki (i dziewczyna smile spisali się na medal!!! <3
    • przemosax Re: Polecamy - Odradzamy 04.11.13, 09:58
      Polecam zespół muzyczny It's Freak Cover Band ze strony www.dream-art.pl

Jeśli interesuje was mocna rockowa energia z mieszanką jazzu, funka oraz doświadczenie w prowadzeniu imprez zagranicznych to mamy dla was odpowiednią ofertę.

• marek.zajac111 Re: Polecamy - Odradzamy 08.11.13, 09:35
      POLECAM - Fotografia Ślubna - The Diamond - pełen profesjonalizm, wszystko w temacie smile
      • brodnii POLECAMY RESPECT KOZIENICE 11.11.13, 19:14
        Witam polecam wszystkim zespół! Bawili nas na naszym weselu i było zaje**** udane !!!
        Polecam każdemu. Jak ktoś chce to mogę próbki z mojego wesela podesłać. Jedyny zespół który gra od początku do końca na żywo a przy tym jak w orginale. Mają perkusje na której gra facet !
        Dwa saksofony dwie gitary i jeden klawiszowiec ! Ten skład mówi sam za siebie POLECAM !!!
        Tutaj strona www.respect-zespol.pl/
        Respect - zespół muzyczny
        www.respect-zespol.pl
    • marylarak Re: Polecamy - Odradzamy 20.07.15, 22:55
      ODRADZAM ZESPÓŁ THE SIMPLE Z WARSZAWY MENADŻER PIOTR BANIA
      Nie polecam zespołu!!!! Z poniższych przyczyn:
      - po podpisaniu umowy bardzo ciężko się z zespołem dogadać
      - często zmienia się skład zespołu, nie ma więc pewności kto na waszym weselu rzeczywiście zagra. Zespół nie widzi zaś w tym żadnego problemu. Uważa, że ma za zadanie dostarczyć tylko profesjonalnych muzyków. W naszym przypadku nastąpiła zmiana połowy zespołu, łącznie z wokalistką, mimo, że czas podpisania umowy i wesela był krótki ( 7 miesięcy)
      - menedżer zespołu ? Piotr Bania ? jest osobą nieuczciwą, najzwyczajniej w świecie oszukuje ( w naszym przypadku mówił, mojej mamie i mi, że ustalał pewne rzeczy z moim mężem, mimo, że nawet tych kwestii nie poruszył)
      - zespół zachowuje się jakby przyjechał na wesele się gościć, a nie pracować. Nam do 22.00 praktycznie nie grał, tylko serwował nagrania. Dopiero po wielu interwencjach zarówno moich, męża, świadków, jak również gości weselnych raczyli grać.
      - zespół przywozi dodatkowo 2 osoby o których nie informuje ( akustyka oraz jego żonę, która po prostu się gości).
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!! PISZĘ TĄ OPINIĘ, ABY ŻADNA PARA MŁODA NIE MUSIAŁA PRZEŻYWAĆ TAKIEGO STRESU JAK MY!!!!!
      JEŻELI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY SZCZEGÓŁAMI I DOKŁADNIEJSZĄ RELACJĄ CZY NAGRANIEM Z IMPREZY PROSZĘ O KONTAKT: WISNIEWSKAMONISIA@WP.PL
      • 3aniaaa Re: Polecamy - Odradzamy 19.11.15, 13:27
        U nas grał zespół z Zamościa Grupa PRYZMAT . Grali w czwórkę klawisze, perkusja gitara i wokal istka. Zanim ich zarezerwowaliśmy to kilka razy byliśmy na weselach jak grali w naszej rodzinie. Potrafią świetnie rozruszać towarzystwo, mają w zespole wodzireja który fajnie wszystko prowadzi, chodzą za stoły z fajną biesiadą dla gości. piosenki grają i dla młodzieży i dla gości starszych co też nam się bardzo podobało. Na naszym weselu spisali się rewelacyjnie goście byli zachwyceni i dopytywali gdzie ich znależliśmy. polecamy
        web.facebook.com/Grupa-Pryzmat-131496803669580/
        www.youtube.com/watch?v=TAODEpcGtcc
    • witold.kania Re: Polecamy - Odradzamy 30.11.15, 11:25
      POLECAM w 100% duet Three J Music DJ i DJ-wodzirej. Grali na moim weselu a rok później na weselu mojej siostry ciotecznej. Zawsze ten sam power, takt, humor, genialna muzyka i nieszablonowe zabawy. Goście zarówno młodzi jak i starsi byli zachwyceni. Namiary na nich: <a title="DJ na wesele Warszawa" href="www.dj-wodzirej.waw.pl">www.dj-wodzirej.waw.pl</a>
    • marta-456 Re: Polecamy - Odradzamy 07.03.16, 17:36
      Bardzo serdecznie polecam fotografistkę Martę z video-kadru z Radomia, bardzo miła sympatyczna osoba videokadr.org/
    • arvena8989 Re: Polecamy - Odradzamy 12.03.16, 12:48
      UWAGA CENTRUM MAGGIO RAMATTI TO OSZUŚCI!!!!!! Kupiłam w salonie w Poznaniu suknię, zapłaciłam za nią 4500 zł...byłam zadowolona z współpracy z Panią krawcową, więc zdecydowałam się oddać sukienkę w komis, została sprzedana w grudniu (w połowie stycznia nowa właścicielka mojej sukni wpłaciła za nią IIgą ratę)...do dziś walczę o pieniądze za suknię...Panie w salonie są bezsilne..a "Pan Szef" jest człowiekiem pozbawionym godności i kultury osobistej. Co tydzień odwlekał termin spłaty...na początku się zgadzałam....po 2 miesięcznych bojach dostałam jedną ratę zadłużenia....jestem zniesmaczona i zmuszona do dalszej walki. z całego serca ODRADZAM JAKIEKOLWIEK INTERESY Z MAGGIO RAMATTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • fankawideo Re: Polecamy - Odradzamy 13.03.16, 17:56
      Polecam do wideofilmowania- firmę Ars Bene Studio. Mają dobre ceny, super podejście do klienta, a kamerzysta nie wadzi na imprezie. Każdy dobrze się bawił i montaż fajny^^
      Podaje nr tel Nr tel. 530206222
      Fb: www.facebook.com/ArsBene.Studio/
    • mateo246 Re: Polecamy - Odradzamy 04.02.19, 13:51
      POLECAM - finestbar.pl/
      www.facebook.com/barfinest/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka