jolex_pl 23.01.08, 00:43 Witam. Czy ktoś może szył sukienkę w "Galerii Eva" w bramie w I Alei. Szukam opinii na temat tego zakładu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toj-a30 Re: Galeria EVA 24.01.08, 12:41 Byłam wczoraj w tej Galerii. Suknie nie są drogie: 1100zł do 1800zł - te najdroższe są z koronki. Przyjrzałam sie dokładnie sukienkom, które były naprawdę ładne, jak i szyciu. Myślę, że uszyte są starannie, zarówno góra jak i dół. Suknie mają ładne dekoracje i dodatki (perełki, wykończenia, kryształki). Odpowiedz Link
olik88onlaine Re: Galeria EVA 15.06.09, 19:29 Chcialabym polecic Galerie EWA szylam tam suknie jestem po slubie jestem BARDZO ZADOWOLONA i SERDECZNIE POLECAM p.Ewa jest wspanialym fachowcem i jest bardzo mila przyjemna atmosfera i przede wszystkim wykonanie wspaniale serdecznie polecam. Odpowiedz Link
renher-to-ja Re: Galeria EVA 27.01.08, 11:32 Witam, Pani Ewa szyła mi sukienkę pół roku temu i okazała sie duża cierpliwością, dokładnością i sumiennościa a sukienka była po prostu przepiękna. Polecam wszystkim ten zakład, bo obsługa jest naprawdę ok i wykonanie też bez zarzutu. Odpowiedz Link
justynka1809 Re: Galeria EVA 27.01.08, 22:26 Niedawno dokładnie w sierpniu szyłam sukienkę u Pani Ewy. Jestem bardzo zadowolona. Byłam świadkowa na weselu mojej siostry, miałam upatrzoną sukienkę w katalogu a Pani Ewa uszyła mi dokładnie taką sukienke jaka chciałam. Wykonanie bardzo dobre, duża liczba przymiarek. Moja mama tez tam szyła sobie sukienkę i również jest zadowolona. Mama nie była do końca zdecydowana jaka chce mieć sukienkę a Pani Ewa wymysliła swój pomysł, który wyszedł świetnie. Sama w przyszłym roku wychodze za mąż i zastanawiam się czy nie szyc sobie własnie tam sukienki. Odpowiedz Link
jedyny.migdal Re: Galeria EVA 29.01.08, 20:41 Moja dziewczyna szyla u pani Ewy a ja szylem kamizelke ktora idealnie pasowala do sukni ktora pani Ewa zaprojektowala i wykonala wszystko idealnie dopasowane,wspaniale tkaniny a wzorow koronek cale setki wszystkim z czystym sumieniem polecam.Panowi to tez wasz dzien. Odpowiedz Link
kultowamimi Re: Galeria EVA 01.02.08, 21:35 koleżanka szyła tam sukienkę i dla mnie rewelacja , z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link
karlita1984 Re: Galeria EVA 23.01.09, 10:31 bardzo prosze o zdjęcia sukien uszytych przez Panią Ewę. Mój mail: karlita1984@wp.pl Z góry serdecznie dziekuję Odpowiedz Link
agata_1970 Re: Galeria EVA 21.07.10, 13:33 Ja rowniez szylam u Pani Ewy i jestem bardzo zadowolona - mozna polecic szczerze Odpowiedz Link
eda_m Re: Galeria EVA 01.02.08, 22:00 Goraco polecam.Szylam tam sukienke na swoj slub.Zanioslam zdjecie ale w trakcie szycia dzieki pomyslom Pani Ewy tylko ogolny zarys byl taki jak na zdjeciu a efekt koncowy przerosl moje oczekiwania:).I co najwazniejsze ceny sa bardzo przystepne. Odpowiedz Link
m_lenka Re: Galeria EVA 07.02.08, 15:15 ja również szyłam sukienkę u P.Ewy. Sukienka była dokładnie taka jak chciałam. Panie Ewa szyje bardzo fajnie i umie doradzić - ja przyniosłam zdjęcie tego co chce:) No i cena - prawie polowa tego co w salonie sukien ślubnych. Jedyny minus - ma bardzo dużo klientów - wiec odpowiednio wcześniej trzeba się zapisać w kolejkę a szyje sie ok 2 miesiące przed ślubem. Pozdrawiam przyszłe panny młode:) Odpowiedz Link
ewelinka1080 Re: Galeria EVA 21.03.08, 10:35 Pani Ewa szyje poprostu przepięknie sukienki,!!! -ślubne,wizytowe komunijne...Umie doradzic,a pozatym sukienki są niedrgie. Bardzo Serdecznie wsztstkim polecam !!!:):):) Odpowiedz Link
jolex_pl Re: Galeria EVA 22.02.08, 12:27 Dziewczyny czy mogę prosić fotki sukni uszytych przez Panią Ewe? Mój adres jsjs2@wp.pl Z góry serdecznie dziękuje. Odpowiedz Link
justynka1809 Re: Galeria EVA 27.02.08, 22:09 Galeria Eva mieści się przy Al. NMP 8 w bramie chyba zaraz za seką (jak nie to w nastepnej). Odpowiedz Link
kakila Re: Galeria EVA 01.03.08, 15:41 Mam pytanie czy można tam uszyć sukienke tylko na drugi dzień?? I jak wcześniej trzeba się tam umawiać?? Odpowiedz Link
m_lenka Re: Galeria EVA 04.03.08, 11:47 tak. ona szyje też sukienki wieczorowe - ja szyłam u niej suknie ślubną i na 2 dzień - a co do szczegółów to najlepiej po prostu zapytaj ją. Odpowiedz Link
brzuska55 Re: Galeria EVA 04.03.08, 14:04 szylam suknie na 1 i na 2 dzien i gdyby nie porady pani Ewy to pewnie wygladalabym zle,suknia ktora sobie wybralam nie pasowala do mojej figury pani Ewa poswiecila mi tyle czasu pokazala w jakich sukniach bedzie mi dobrze.A koronki pani Ewa ma poprostu cudowne z czystym sumieniem polecam,na poczatku jest troche dziwnie bo w Galeri jest Pan ktory obsluguje ale dziewczyny smialo facet ma pojecie i potrafi tez doradzic. Odpowiedz Link
kistas Re: Galeria EVA 05.03.08, 09:23 Witam Mam pytanko na ile wcześnej przed ślubem nalezy zgłosić sie do tej galeri aby sobie zaklepać kolejke do uszycia sukni? Czy wiecie moze czy to np. okres 6 miesięcy czy np. spokojnie wystarczy 3 miesiace przed slubem? Odpowiedz Link
eda_m Re: Galeria EVA 07.03.08, 23:20 Radziłabym iść 6-mcy wcześniej,ja tak zrobiłam i okazało się, że bardzo dobrze.Sukienkę zaczęłam szyć jakieś 2 i pół miesiąca wcześniej i Pani Ewa stwierdziła, że jakbym przyszła teraz to już by nie dała rady mnie wcisnąć.Także radze wcześniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link
taka.ona88 Re: Galeria EVA 11.03.08, 15:34 Bardzo polecam ,zamowilam na sierpien na 1 i 2 dzien, powiem ze przeszlam wszystkie salony i czulam sie dziwnie wchodzac jestes oceniana na co cie stac,a tu bardzo mila atmosfera,pan ktory obsluguje wie o czym mowi ,nie tak jak niektore panie w innych salonch nie wiedza z jakiej tkaniny jest suknia,wyszlam zadowolona polecam wzystkim ,ach dodam koronki maja cudowne. Odpowiedz Link
honey55 Re: Galeria EVA 13.03.08, 08:42 Bylam wczoraj i zdecydowalam sie ja i moja kolezanka mamy sluby w odstepie 2 miesiecy,pani Ewa doradzila nam w jakich fasonach nam bedzie dobrze,mialysmy wlasne projekty ktore pani Ewa troszke poprawila i wyszly suknie naszych marzen,z czystym sumieniem polecam, pani Ewa to naprawde profesjonalistka,bardzo mila atmosera,przepiekne koronki,polecam. Odpowiedz Link
justa.1978 Re: Galeria EVA 13.03.08, 09:51 Czy mogę prosić o zdjęcia sukni, które szyła p. Ewa?? Mój mail : miriam25@interia.pl Dziekuję :) Odpowiedz Link
ewelinka1080 Re: Galeria EVA 22.03.08, 11:56 Zdięcia sukienek kóre szyła pani ewa są wywieszone w galerii pani ewy lub na manekinach . Są naprawde ładne:) Odpowiedz Link
ewelinka1080 Re: Galeria EVA 22.03.08, 12:01 Jeżeli chcą panie zobaczyc sukienki szyte przez Panią Ewę zapraszam al.n.m.p.8(w bramie) napewno odrazu galeria rzuci się w oczy :):):):) napewno zdecydują sie pani uszyć coś u Pani Ewy.Serdecznie polecam :):):):) Odpowiedz Link
kamilusia1 Re: Galeria EVA 06.07.10, 23:48 Swoją sukienkę ślubną szyłam u Pani Ewy. Uważam, że była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć ponieważ sukienka była przez nas same tworzona. Miałam swoją wizję i Pani Ewa świetnie sprostała moim oczekiwaniom. Dodam tylko, że dzień przed weselem uratowała sukienkę mojej świadkowej, która szyła ją u krawcowej w Łodzi i do niczego sie nie nadawała. Dziewczyny polecam tą super osobę. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link
daror11 Re: Galeria EVA 24.03.08, 15:46 Witam.Czy możecie mi przysłać pare fotek(wzorów) sukni ślubnych P.Ewy? elik20@interia.pl Odpowiedz Link
elena2581 Re: Galeria EVA 22.04.08, 18:39 Ja też poproszę parę fotek sukienek na 2 dzień na gazetowego. Bardzo proszę na gazetowego Odpowiedz Link
justynka1809 Re: Galeria EVA 22.04.08, 22:46 Tutaj znajduja sie moje zdjęcia fotoforum.gazeta.pl/u/justynka1809.html Odpowiedz Link
hanuki77 Re: Galeria EVA 31.03.08, 06:45 Chcialabym bardzo serdecznie polecic p.EWE z GALERI EWA bralam slub w ostatnim okresie i p.Ewa szyla mi suknie wyszla swietnie lepiej niz sobie wymarzylam,p.EWA byla tak mila ze umowila sie ze mna ze przyjedzie pomoc mi sie ubrac przed ceremonia,bylo to zaskoczenie po salonach w ktorych przymierzenie sukienki to juz problem z czystym sumieniem polecam.Barzdo profesjonalne podejscie i mila atmosfera. Odpowiedz Link
unga85 Re: Galeria EVA 10.04.08, 07:54 Chcialabym podzielic sie moim zdaniem na temat Galeri Eva,bylam tam jakis tydzien temu rozmawialam o fasonie sukni ktora chcialam uszyc p.Ewa powiedziala zebym przyszla za tydzien to przygotuje jakies projekty,kiedy wrocilam bylam zaskoczona tak profesjonalnym podejsciem.Mialam naszykowane kilkanascie projektow i bezcenne porady jak zatuszowac to i owo.Bardzo mile podejscie i cierpliwosc,ktorego brakuje w innych salonach serdecznie POLECAM. POZDRAWIAM PANNY MLODE Odpowiedz Link
karen88 Re: Galeria EVA 14.05.08, 07:48 Bylam ostatnio w Galeri Ewa, zostalam bardzo milo zaskoczona suknie moglam mierzyc wszystkie ,bez zadnych uwag nie tak jak w innych salonach.Pani Ewa doradzila mi w wyborze tej jednej jedynej, mieszkam w Angli bede na dwa tygodnie przed slubem ale to tez nie jest problem mam tak rozpisane przymiarki ze te dwa tygodnie wystarcza p.Ewa to profesjonalistka w kazdym calu.Przepiekne koronki i wspaniala obsluga.Polecam. Odpowiedz Link
kamila8027 Re: Galeria EVA 09.07.08, 08:58 Pare dni temu bylam u p. Ewy, ktora jest osoba sympatyczna a co najwazniejsze kompetentna. Fachowo doradzila mi przy wyborze fasonu, koloru sukni oraz materialow, ktore beda potrzebne do jej uszycia. Oczywiscie zamowilam u niej sukienke. Polecam goraco. Chcialam jeszcze pochwalic salon Biala Dama za mila obsluge. Wszystko co chcialam moglam przymierzyc. Niestety suknie ktora chce, moga uszyc drozsza niz p. Ewa-400zl roznicy to sporo jak dla mnie. Odpowiedz Link
delfinek7 Re: Galeria EVA 21.07.08, 10:52 czy galeria EVA ma może stronę internetową. Serdecznie prosze o przesłanie zdjęć sukien na maila: agnieszka.kopka@interia.pl. Z góry dziekje. Odpowiedz Link
madzikc272 Re: Galeria EVA 04.08.08, 15:15 witam. pani ewa szyła mi sukienke ślubną i jest goda polecenia. umie doradzic, jest cierpliwa i wyrozumiała. ja byłam z obsługi i z samej sukienki bardzo zadowolona...POLECAM! Odpowiedz Link
rose01 Re: Galeria EVA 11.11.08, 16:55 Bardzo proszę o przesłanie fotek prac Pani Ewy, na gazetową pocztę Odpowiedz Link
toj-a30 Re: Galeria EVA 19.11.08, 09:38 Moją suknię ślubną szyłam u Pani Ewy. Była cudna, prześliczne koronki, wszystko dobrze dopasowane i zgrane, dobre wykończenia. Jestem bardzo zadowolona. Gościom też się bardzo podobała:) Moja siostra była świadkową i również szyła tam suknię , wyglądała super! Odpowiedz Link
klaldi99 Re: Galeria EVA 17.12.08, 09:26 Bylam ostatnio W Galeri EWA i jestem bardzo mile zaskoczona, bardzo mile podejscie ludzi, profesjonalne podejscie do tego co robi p.Ewa i bardzo piekne koronki,po rozmowie z P,Ewa jestem zdecydowana i spokojna o efekt koncowy.Bardzo serdecznie polecam. Odpowiedz Link
karlita1984 Re: Galeria EVA 23.01.09, 11:47 Jesli macie zdjecia sukienek autorstwa Pani Ewy proszę o przesłanie ich na maila karlita1984@wp.pl Z góry serdecznie dziekuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
aga.beauty Re: Galeria EVA 05.03.10, 14:27 również bardzo proszę o zdjęcia sukienek szytych u Pani Ewy, mój mail agnieszka945@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
prin.cess Re: Galeria EVA 25.01.09, 12:03 Czy rzeczywiście trzeba umawiać się na szycie sukni z takim wyprzedzeniem? Czy np 3 miesiące jest to za mało? Odpowiedz Link
kamila8027 Re: Galeria EVA 25.01.09, 12:53 Ja uwazam, ze jesli chodzi i szycie sukienki u pani Ewy to jest to wystarczajacy okres czasu ale to trzeba isc do niej i porozmawiac. Jesli np masz slub w czerwcu lub sirpmiu to moze miec duzo sukienek do uszycia. Ja ja bardzo polecam, tez u niej bede szyla :) Odpowiedz Link
majseb Re: Galeria EVA 02.02.09, 20:51 ślub 11.07.2009. a ja już jestem "zapisana" u Pani Ewy i mam nadzieję że te wszsytkie pochwały się sprawdzą :) Odpowiedz Link
wedelka16 Re: Galeria EVA 12.02.09, 12:04 Jesli macie zdjecia sukienek autorstwa Pani Ewy proszę o przesłanie ich na maila wedelka16(@)o2.pl (Skasuj nawiasy) Z góry serdecznie dziekuję Odpowiedz Link
mimi.1986 Re: Galeria EVA 17.02.09, 15:50 Jestem bardzo mile zaskoczona pierwsza krawcowa ktora wie co mowi i nie wmawia pannie mlodej ze we wszystkim jej pieknie ,potrafi faktycznie doradzic a jej rady sa bardzo trafne.Bardzo serdecznie polecam. Odpowiedz Link