fotolapiuk 14.12.09, 18:23 Wpisywać proszę pełną ofertę zawierającą: - opis usługi - cena - strona www (opcjonalnie) - telefon kontaktowy lub mail. Wpisy niepełne będą usuwane ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawid1989ek Re: Zespół , DJ - oferty 20.12.09, 18:17 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespół , DJ - oferty 21.12.09, 09:10 Zespół PICASSO Mocna Grupa Imprezowa 3 piękne i utalentowane dziewczyny, 3 panów: 3 żeńskie i jeden męski głos, perkusja (pad-set Roland TD9 KX), bas, instr. klawiszowe, gitary elektryczne, gitara akustyczna, elektryczne skrzypce, klarnet, saksofon. Profesjonalne nagłośnienie do 6 kW Oświetlenie do 30 punktów świetlnych, w tym: 8 ruchomych głów (!) reflektory PAR 56 i PAR 64 efekty LED dym etc., www.picasso.com.pl Szybkie słuchanie: www.youtube.com/watch?v=uiK70MCm-4U Szybki kontakt: picasso@aliansconsulting.com GSM 667 432 553 www.youtube.com/watch?v=uiK70MCm-4U Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespół , DJ - oferty 22.12.09, 09:04 Trio Party Queens, zapraszam: picasso.com.pl/static/partyq.html Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: Zespół , DJ - oferty 28.12.09, 21:48 Jesteśmy zespołem z Warszawy, ale gramy w całej Polsce. Posiadamy profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy. Każdy z muzyków ma wykształcenie muzyczne i duże doświadczenie sceniczne. Posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów w 2010 r. Więcej informacji na stronie: www.alcaponeband.pl Współpracujemy również z DJ-em. Odpowiedz Link
maxcypis Re: Zespół , DJ - oferty 29.12.09, 22:28 Profesjonalna firma z Warszawy - www.ABELART.pl Najlepsi Dj-e Najlepszy sprzęt ( np. Pioneer 1000 MK3, Denon, JBL itp.) Ponad 10 lat doświadczenia w branży muzycznej Nie ryzykuj w tym najważniejszym dniu - postaw na doświadczenie ! zapraszamy na naszą stronę www.abelart.pl lub mail: pawel@abelart.pl tel. 607 498 150 Odpowiedz Link
darek.l1 Re: Zespół , DJ - oferty 02.01.10, 20:16 Zapraszamy Pary poszukujące zespołu na naszą stronę www.lagunabamd- lublin.pl , naszym atutem jest: profesjonalizm, spełnianie życzeń muzycznych oraz konkurencyjna cena !!!! Odpowiedz Link
picassomgi Re: Zespół , DJ - oferty 06.01.10, 19:17 Sześcioosobowy zespół After Six z Wrocławia zaprasza na: www.picasso.com.pl/static/after6.htm ... Odpowiedz Link
klrt Re: Zespół , DJ - oferty 09.01.10, 10:12 Zespół DE FACTO BAND obsługa muzyczna wszelkiego rodzaju imprez www.defactoband.cba.pl konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Zespół , DJ - oferty 12.02.10, 17:30 duet dj i konferansjer www.djlepszy.pl Odpowiedz Link
klrt Re: Zespół , DJ - oferty 09.01.10, 10:14 Grający i śpiewający dj obsługa muzyczna imprez konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Zespół , DJ - oferty 12.02.10, 17:26 duet dj i konferansjer DJ LEPSZy szcegoly: www.djlepszy.pl Odpowiedz Link
eventdjs.pl Re: Zespół , DJ - oferty 15.02.10, 19:32 www.eventdjs.pl Wesele to jeden z najważniejszych dni w życiu,dlatego do wszystkich klientów podchodzimy indywidualnie, zarówno jeśli chodzi scenariusz imprezy jak i dobór repertuaru. Posiadamy bardzo bogatą dyskografie, która zaspokoi gusta osób w każdym wieku. Potrafimy poprowadzić zarówno wesele w klimacie biesiadnym jak i w charakterze eleganckiego bankietu. Nasza oferta obejmuje: -Oprawę audio-wizualną (w tym kompletny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy) -Obsługę przez profesjonalnego wodzireja lub wodzirejkę/wokalistkę (dzięki rozdzieleniu tych dwóch funkcji uczestnicy mogą być pewni że wszystko będzie pod kontrola. Dj i wodzirej w jednej osobie często gubi się w przebiegu imprezy) -Szereg gier i zabaw zarówno tych tradycyjnych jak (np. "krzesełka"), jak i tych nowoczesnych (konkurs tańca lub karaoke). Wesele z nami to gwarancja dobrej zabawy! Zapraszamy na stronę www.eventdjs.pl . W szczegulności zapraszamy do działu referencje i galeria ! Cena ustalana jest indywidualnie Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: Zespół , DJ - oferty 16.02.10, 16:35 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ wspolpracuje rowniez z zawodowymi muzykami posiadajacymi zespoly takie jak zespol 2 osobowy 3 osobowy 4 osobowy rowniez zawodowi dj a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal skrzypce akordeon lub inne instrumenty w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam obslugujemy rejon calej polski Odpowiedz Link
djrafi Re: Zespół , DJ - oferty DJRAFI 17.02.10, 17:24 oprawa muzyczna imprez okolicznosciowych Profesjonalne nagłosnienie i oświetlenie, Bogaty repertuar!!! więcej na stronie internetowej www.djrafi.trixy.pl/ lub kontakt telefoniczny: 509478653 Odpowiedz Link
malgosia322 www.dobrydj.com.pl 03.03.10, 01:10 Obsługa Muzyczno artystyczna wesel. Obszar- cała polska cena - do uzgodnienia. str. int. www.dobrydj.com.pl Odpowiedz Link
walter26 Re: Zespół , DJ - oferty 03.03.10, 13:29 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Goraco polecam i zapraszam. Kontakt: Tel kom. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: Zespół , DJ - oferty 03.03.10, 19:59 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4 osobowym oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam Odpowiedz Link
djartur75 Re: Zespół , DJ - oferty 17.03.10, 21:43 Witam, Ponad 15-sto letni staż w branży pomógł mi zdobyć olbrzymie doświadczenie i profesjonalizm przez co każda impreza prowadzona przeze mnie jest wyjątkowa a do każdego klienta podchodzę indywidualnie. Bogaty repertuar oraz wyjątkowe zabawy weselne i oczepinowe to mój atut. Posiadam własny, profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy-kolumny JBL, mikrofony SHURE i oświetleniowy (m.in. skanery, ruchome głowice, laser - sterowane sygnałem DMX poprzez komputer) wyróżniają mnie wśród konkurencji. Dodatkowo proponuję imprezy KARAOKE z projektorem marki EPSON. Cena:2000zł z dojazdem za wesele (niezależnie od ilości godzin) Zainteresowanym wystawiam faktury VAT. Z A P R A S Z A M! Artur Lewandowski www.musicandlight.com.pl tel.660541505 Odpowiedz Link
mela_4 Re: Zespół , DJ - oferty 15.04.10, 15:46 Agencja Muzyczna Navis poleca swoje zespoły: www.navis.lublin.pl www.flashdance.net.pl www.tonight.wa.pl Odpowiedz Link
andzelikaw Re: Zespół , DJ - oferty 17.05.10, 19:05 Polecam tego Pana. Ma bardzo przystepną ofertę. www.djadampokora.pl e-mail: djadamhumility@neostrada.pl 1000PLN DJ ADAM POKORA DJ NA WESELE NAGŁOŚNIENIE OŚWIETLENIE EFEKTY WODZIREJKA W mojej pracy najważniejszą jest kwestia profesjonalizmu i doświadczenia w bawieniu gości. Dobór myzyki musi idealnie pasować do gustu odbiorcy, dlatego w swoim repertuarze posiadam wszystkie rodzaje muzyczne od lat 50tych przez 60,70,80,90 oraz współczesne. Jestem w stanie poprowadzić każdą imprezę tematyczną od biesiadnej po typwo clubbingową. Imprezy, na których dbam o oprawę muzyczną to głównie wesela, studniówki, sylwestry, bale, imprezy firmowe, imprezy tematycze: latino, rock, chillout,R&B,italodisco, dance. Co środa mozna potańczyć przy *moich rytmach* w warszawskim klubie studenckim Remont. Moje mixy puszczane są na antenie Radia Dla Ciebie. Jestem zmotoryzowany, więc mogę dojechać w każdy region Polski a nawet dalej Często współpracuję z profesjonalna animatorką, która dba o nastroje gości i animuje do zabawy. Jako konferansjerka wygłosi i przekaże najważniejsze informacje na życzenie. Zabawy, korowody wodzirejskie i taneczne pląsy są u niej zarezerwowane na bale i wesela Jako profesjonalny DJ posiadam wysokiej jakości sprzęt grający, nagłośnienie estradowe, nowoczesne oświetlenie, mikrofony a na życzenie dym zapachowy i bańki Gram tylko i wyłącznie z oryginalnych płyt. Jeśli chcecie, żeby ktoś Wam pomógł w oprawie muzycznej i nie tylko, zapraszam serdecznie na stronę, gdzie można zobaczyc moją historię muzyczną, sprzęt z którego korzystam oraz cennik www.djadampokora.pl www.djadamhumility.pl Krótki film z wesela w Lawendowym Dworku cz.I www.youtube.com/watch?v =6r1q0yB_zIU Odpowiedz Link
arecnowak Re: Zespół , DJ - oferty 02.03.12, 14:08 Obecnie do końca marca przedłużyliśmy ofertę promocyjną dla Naszych klientów za obsługę podstawową 1500 zł do 150 osób tj. podstawowe, kolorowe oświetlenie parkietu, nagłośnienie oraz dj.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta. Nasz oferta dodatkowo posiada oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led,, cięzki, dym, lasery, scena oświetlenie architektoniczne typu Colorado oraz ruchome głowy.Wszystko na życzenie klienta. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. . Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak Odpowiedz Link
kapela-remix Re: Zespół , DJ - oferty 14.03.12, 15:41 Witam serdecznie. Jako DJ Adam & Damian prowadzimy wesela i zabawy w składzie dwuosobowym dodatkowo z możliwością zatrudnienia wokalistki na życzenie klienta. Istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym posiadamy duże doświadczenie w prowadzeni różnego rodzaju imprez. Posiadamy profesjonalne nagłośnienie a także oświetlenie dyskotekowe. DJ Adam zajmuje się oprawą muzyczną imprezy a DJ Damian jako wodzirej prowadzi całe wesele i zabawia gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Muzyka jaką prezentujemy w czasie imprezy jest dostosowana do sytuacji i okoliczności dla dzieci, młodzieży, i osób dorosłych w stylu pop, rock, dance, disco, disco polo, biesiadne oraz klasyka. Jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie dotyczące repertuaru i prowadzeniu wesela. Cena za jednodniowe wesele z dojazdem wynosi 1800zł. Zapraszamy do korzystania z naszych usług. email. remix.adam@gmail.com Kontakt z dj. 608-559-607 Odpowiedz Link
dominikaka1 Re: Zespół , DJ - oferty 16.03.12, 11:34 DJ NA WESELE Polecam i zapraszam również na; www.djwesele.blogspot.com Odpowiedz Link
wladekfortuna Re: Zespół , DJ - oferty 20.03.12, 17:22 Zespół muzyczny Sotomix - 3 osobowy skład - wokal damski, męski, kayboard, sentyzator, gitara akustyczna i elektryczna, skrzypce. Gramy utwory z różnych gatunków muzycznych. Nasze własne, niepowtarzalne aranże znanych wszystkim hitów, to taneczne rytmy o nowoczesnym brzmieniu. Zawsze live! - bawimy gości prowadząc powitanie, podziękowania, oczepiny i niepowtarzalne zabawy (nasze własne pomysły) np. konkurs karaoke (drużyna żony przeciwko drużynie męża). - w przerwach puszczamy nagrania (dyskretny podkład do rozmów lub jako DJ do tańca). - do krojenia tortu proponujemy kilka utworów muzyki elektronicznej granej na żywo (Jarre, Vangelis) - w późniejszych godzinach wspólne śpiewanie w stylu rockowym (Dżem, Perfekt itp.) przy akompaniamencie gitary akustycznej www.sotomix.ecom.net.pl Odpowiedz Link
ericjedrzejczak Re: Zespół , DJ - oferty 16.05.12, 23:42 Mam PRZYJEMNOŚĆ polecić PAŃSTWU najlepszy ZESPÓŁ na WESELE !!! Zespół Make Me Feel z okolic Warszawy to jedyny w swoim rodzaju zespół grający muzykę Blues, Rock, Dance lat 70’, 80’ i 90’-tych i obecnych. Swój wysoki poziom grania i śpiewania zawdzięcza długoletniej pracy, a także warsztatom udoskonalającym. Atutem zespołu są laureaci wielu konkursów wokalnych i instrumentalnych, a także wyjątkowe osobowości. Każda jednostka wnosi w zespół coś innego, co wyróżnia Ich z pośród innych. Przede wszystkim liczą się z każdym Klientem i dostosowują się do Jego potrzeb. JEŻELI JESZCZE NIE WIESZ JAKI ZESPÓŁ BĘDZIE NAJLEPSZY NA TWOJE WESELE TO POLECAM STRONĘ ZESPOŁU GDZIE TWOJE WĄTPLIWOŚCI ZOSTANĄ ROZWIANE!!! Dane kontaktowe: Tel.: 696776100 www.wokalisci.pl.tl ZADZWOŃ JUŻ TERAZ !!! BO PÓŹNIEJ… MOŻE BYĆ JUŻ ZA PÓŹNO !!! GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link