Dodaj do ulubionych

Grupa Prestige z Płońska

18.07.12, 14:58
Witam, niebawem zaczniemy razem z narzeczonym przygotowania do tego dnia. W związku z tym mam pytanie odnośnie muzyki. Czy znacie zespół Prestige z Płońska? www.grupaprestige.pl Chciałabym poznać wasze opinie na temat tego zespołu. Z tego co słychać w internecie są dobrzy, ciekawe jak na żywo. Grają czy puszczają? Przyznam, że nie znam się na tym zbytnio. Ale wiadomo, że zespół ma bawić wesele a nie tylko mnie dlatego chcę dobry zespół.
Obserwuj wątek
    • marzenaa1969 Re: Grupa Prestige z Płońska 02.03.13, 12:53
      Zespół grał na naszym wesele w zesżłym roku.. przyznam szczerze że grają naprawdę fajnie i na praedę na zywo, ale klawiszowiec strasznie się upił i około godziny 3 nie byłw stanie już grać. Strasznie to wyglądało, faja wisiała mu z nosa a mój inteligetny mąż jeszcze im doniósł wódki do picia.. Grajaa fajnie, ale straszne pijaki..
    • karuselaaa Re: Grupa Prestige z Płońska 03.05.22, 18:07
      Zgadzam się z powyższą opinią. Jakiś czas temu byłam gościem na przyjęciu weselnym u znajomych.
      Chłopaki naprawdę grają na żywo i brzmią świetnie. Jednak uważam że jako usługodawcy zbyt dobrze bawią się w pracy, co jest spowodowane alkoholem bez wątpienia. W szczególności Pan grający na gitarze który zatacza się wśród gości co jakiś czas rzucając słowami powszechnie znanymi jako niecenzuralne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka