Gość: Kamilos-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 09:16 Znacie może pana Marka ? www.l-car.sanok24.pl , jak u niego wyglądają lekcje a potem egzaminy ? Zalezy mi na dobrych lekcjach, możecie coś o tym powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra34 Re: Prawo jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.13, 13:39 Szczerze mówiąc, sama osobiście go nie znam ale słyszałam same dobre rzeczy o nim :) Prawie wszyscy zdaja jak ktoś się na prawde przyłozy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Prawo jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 13:19 Zdecydowałem się tam na kurs i nie żałuję. Kilku znajomych mnie do tego nakłoniło, z racji że byli tymi zadowolonymi klientami. Ja też muszę przyznać, iż jestem bardzo zadowolony pomimo początkowego braku przekonania. Wszystko jednak przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pan Szul jest bardzo w porządku gościem, cierpliwym i wyrozumiałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Prawo jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 15:31 Polecam. Bardzo sie ciesze z uzyskanych efektow nauki jazdy. Czuje sie dobrze za kierownica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika6756 Re: Prawo jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 09:00 Mi też nie pozostaje nic innego jak polecić tego Pana u mnie prawko zdane bardzo szybko i w ogromnym stopniu jest to zasługa kursu. Ponieważ wcześniej zupełnie prawie wcale nie umiałem prowadzić samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś