Dodaj do ulubionych

PHU Fast-Trans Michał Kuta

IP: 80.55.105.* 20.05.13, 21:22
Pomoc Drogowa Poznań oferuje szeroki wachlarz usług związanych z branżą pomocy drogowej na terenie całej Polski jak również Europy, zawdzięcza to swojej wieloletniej pracy, a zarazem pozyskanemu dzięki temu doświadczeniu.
Do każdego powierzonego nam zlecenia podchodzimy poważnie, cenimy sobie solidność, bezpieczeństwo oraz terminowość.
Działamy w sposób profesjonalny na co pozwala nam wieloletnie doświadczenie i specjalistyczny sprzęt, laweta Poznań to coś więcej niż pomoc drogowa to firma, która dba o dobro każdego klienta.
Holowanie Poznań: czynne całą dobę, jesteśmy dostępni o każdej porze.
KONTAKT:
PHU "FAST-TRANS"
MICHAŁ KUTA
ul. Santocka 22
60-430 Poznań
województwo wielkopolskie

tel. kom. 600 960 987
Fax. 618499270

e-mail: michal-kuta@wp.pl
internet: www.pomocdrogowa.w.poznaniu.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Daniel Re: PHU Fast-Trans Michał Kuta IP: 194.31.40.* 13.09.15, 13:24
      Ja osobiście korzystałem z warsztatu www.pomocdrogowa.w.poznaniu.pl/oferta.html kilkukrotnie i za każdym razem byłem zadowolony. Raz zdarzyło mi się dzwonić do nich po holownik i zjawili się w mgnieniu oka :)
    • Gość: Tomek Re: PHU Fast-Trans Michał Kuta IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.15, 10:38
      Mi nawet raz dowozili paliwo na trasie, jak mi się skończyło :) Więcej o tej możliwości można poczytać na kuta-autoserwis.pl/autopomoc/dowoz-paliwa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka